Sõitmisest kainelt/joobes
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
lõuna ajal ühes pernau pubis, maitsesin 1 õlle, virutasin kerre praepanni täie kartuleid küüslaugu lihaga, lugesin kohalikku kommunisti, vaatasin telekat, jõin suisa kohvigi peale.
sõitsin sealt pubist minema - täpsemalt tööstuse tänava kaudu uue silla poole.
viimasest lonksust õllest oli möödunud natuke rohkem kui poolteist tundi, kui kinnitasin turvavöö ning alustasin autosõitu.
kenasti puhusin härradele sinises, kenasti sooviti head teed.
oi kurat kus mulle õlu maitseb - vahete vahel.
et kui nüüd porukas ajuhiiglasi ennast täis peaga surnuks sõidavad, peaksin hakkama täiskarsklaseks või peale pudelit õlut nii nädala ootama enne kui mootorsõidukit juhin, vaatamata sellele, et ma tunnen ennast kainena ja on tunnistatud kaineks vastavate mõõteriistadega umbkaudu poolteist tundi peale ühe õlle joomist?
nähtavasti ei tohiks alkoholi tarbiv inimene üldse auto poole vaadatagi vist.
mul on paar sõpra täiega jobud ikka, vaatavad naisi raisk .... sealt need vägistajad tulevad.
aga kui pisut mõelda, siis neil on vist mingi moraal olemas, sest viimase 25 aasta jooksul pole nad vähemalt ametlikult kedagi vägistanud, vaevalt et ka ebaametlikult.
nii ei ole mina istunud sopsusena rooli taha, ega istu ka kunagi, vaatamata sellele, et laboratooriumites on kindlaks tehtud mingite x kiloste ja x tujus ja x keemilise koostisega sellide peal, et ma ei tohiks 2 tundi peale ühe õlle maitsmist autorooli istuda.
kurb tegelikult, et mingid tainapead siin oma moraalnorme teevad ja ei löögi sirinal kulpi reklaami peale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.