Hinnang tehtud tööle!
-
Teema algataja - Postitusi: 246
- Tsikkel: Suzuki 1400
Lugu siis järgmine, et mehe vastu tekkis usaldus kuna ei ole tegemist mu 10 aastase naabripoisiga vaid teatud ringkonnas vägagi tuntud tatoo ja aerograafi valmistajaga (käsil tal teisigi tsikleid ja kiivreid). Tal on spetsiaalsed värvid värvisegaja jne vähemalt mulle paistis. Hinnas leppisime kokku telefonitsi ja kuna ma ei soovinud maalinguid ega muid imevigureid ning kiiver oli suht uus siis tema lõi hinnavahemikuks 500-700 eeku (kätteandmisel küsis siis 700). Käisin oma autoga järel yhel hilisel tööpäeval kui oli juba pime ja ei hakanud seal lähemalt uurima. Aga jah esimene ehmatus oli juba suur kui märkasin viperi triipe mida vist nimetatakse klassikaliseks raceing triipudeks millest mul polnud aimugi. Ma tõesti eeldasin, et tegemist kunstilise oskuse ja korraliku töö tegijaga seepärast ei dikteerinud ette kuidas kiivril võiksid jooned kulgeda vaid käisin tsikliga kohapeal ja ta nägi ise kõike täpselt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.