Kalevi suursõit?!

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Eku

Kalevi suursõit?!

Lugemata postitus Postitas Eku »

Ei ole reklaami kuulnud/näinud, et kas see aasta üritus toimub või ei. Eelmine aasta oli Suursõit Kreeka ralliga samal ajal, sinna on nüüd 3 nädalat aega. Huvi hakkas just pakkuma see tõik, et täna Pirita teel sõites nägin asfalteerijaid Rummu kurvis, mis on tavaline enne Suursõitu, et auke lapitakse......

Teema algataja
henri7

Re: Kalevi suursõit?!

Lugemata postitus Postitas henri7 »

Eku kirjutas:
Ei ole reklaami kuulnud/näinud, et kas see aasta üritus toimub või ei. Eelmine aasta oli Suursõit Kreeka ralliga samal ajal, sinna on nüüd 3 nädalat aega. Huvi hakkas just pakkuma see tõik, et täna Pirita teel sõites nägin asfalteerijaid Rummu kurvis, mis on tavaline enne Suursõitu, et auke lapitakse......
Ühe korra juhtusin telekas poole silmaga reklaami nägema - seega vist toimub..

Teema algataja
Sapere

Lugemata postitus Postitas Sapere »

Kalevi suursõit peaks sel aastal toimuma 5. juunil

Teema algataja
uitaja

Lugemata postitus Postitas uitaja »

Teema algataja
Eku

Lugemata postitus Postitas Eku »

Siis täpselt samamoodi nagu eelmine aasta, Kreeka ralli teisel päeval :) Läpakas kaasa ja Rummu kurvi :P
Kasutaja avatar

Kuki
Tsikkel: XR

Lugemata postitus Postitas Kuki »

Sõit on 5.juuni ja kell 14.00 8) omadele pöialt hoidma :!:
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

GIS väidetavalt osaleb
Kasutaja avatar

Kuki
Tsikkel: XR

Lugemata postitus Postitas Kuki »

Vaatajale on küll pilet, tavaliselt vähemalt.
Ja Gis ei sõida, aga seal on küll mõni biker.ee-st vähemalt tundusid tuttavad nimed kui vaatasin kes on kirjas...
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

no ütle siis ometi, kes :?: :D

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

eelmine aasta sain mina pileti mingi 20 eekuga.
Kasutaja avatar

aimar12
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas aimar12 »

oskab keegi soovitada parimaid kohti vaatamiseks
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

pole küll tallinlane, aga räägitakse Rummu kurvist :wink:

terv,

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

gangsta

Ma ise elan seal ja lükati silla juures hea vaatekoht. Ise olen iga aasta seal olnud.

Teema algataja
homolumememm

tere

Lugemata postitus Postitas homolumememm »

kas on mõni koht kus saab aia tagant suht lähedalt vaadata ? või on see pilet ainult tribüüni koha jaoks ?
ise mõtlesin et satun niikuinii piritale täna , et vaataks 10 minti , proovib mõne foto teha . Loogiline on et ma ei maksa selle eest 100 eeki et lihtsalt chekkida mis toimub .

gangsta

Piletit ei ole nii kallid!

Teema algataja
Seljakott

Lugemata postitus Postitas Seljakott »

saab ju ilma piletita ka sisse, ma sain ja midagi ei juhtunud, aga huvitav oli küll vaadata ja ka mudugi kuulata, kõrvilukustav heli, kiired rattad. Ma käisin ja vaatasin isegi pärast poole enne külgkorvide ajamist isegi bokside vahel ringi ja sain Hanno Veldi käest isegi autogrammi ja andsin käppa!;) Ühesõnaga:LAHE ÜRITUS OLI!!!!!

Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

Tallinna rolleri gäng oli samuti kohal :lol: , jäime üritusega rahule, kuid pinda käisid need töllerdavad joodikud. Selline on eeskuju noortele ja spordile! Suurüritustel peaks olema alkohooli müük ja tarbimine keelatud, samuti suurüritustel võiks olla katekooriliselt keelatud vintis peaga olek, Kuid siinkohal ei saa ma seadusest hästi aru, avalikus kohas ei tohi tarbida alkohooli ja joobes seisundis olla, kuid kas tõesti siis suurüritustel võib (alkohooli müügi luba neil on, aga kas on ka siis eraldi luba, et võid olla täiesti kastis :?) ? Igaljuhul käis see väga pinda ja vaesed väiksed jõmmid, kes pidid taluma sporti vaadates töllerdavaid ja täiesti täis inimesi. Ma usun, et see häiris kõiki. Kuid õnneks oli ka normaalseid ja spordi lembelisi vaatajaid/kaasaelajaid :twisted:

Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

CB500 kirjutas:
Ise küll ei kahjuks ei saanud käia, aga tuttava sõnul oli täiskasvanu pilet siiski 100.-
Nei!
- 100eek (kus ja mida tema küll vaatamas käis, et ta 100.- eeku maksis?)
Igaljuhul kõigil oli 25.-!
Viimati muutis Knolps, 06 Juun 2004, 21:52, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
Postikoer

Lugemata postitus Postitas Postikoer »

Mu meelest õpilased ja üliõpilased olid 25.- (ja pensionärid ka).

Teema algataja
Bikeless

Lugemata postitus Postitas Bikeless »

Pilet oli 100.- eeku. Mõttetu ju... huvitav kas keegi ostis kah selle? Asja tegi imelikuks see, et kui mõnest kohast sai motovõistlusele 100.- krooni lunastamisega, siis natuke jalgu liigutades ja 100 meetrit edasi kõmpides oli üritus täiesti tasuta.
Aga Velt lammutas hästi.:shock: Vaatamist oli
Kasutaja avatar

Merka87

:D

Lugemata postitus Postitas Merka87 »

IRW...täiskasvanu pilet oli 100EEK...lapsed ja muu kraam 25EEK. Täielik rööv. Tglt oli raja äär, laudu kus pileteid osta saab, täis. Aga mina isiklikult ei näinud kedagi piletit ostmas. Ise olin alguses rummu kurvis väljas pool, pärast läksin silla alt teisele poole. Keegi pileteid ei kontrollinud ja boksi olevat kah niisama sisse saanud :)
Kasutaja avatar

eissid
Tsikkel: jälle jala

Lugemata postitus Postitas eissid »

pilet? :oops:
See kyll nyyd pähe ei tuld, et piletit ka vaja on....rääkimatta sellest, et ei näind kedagi, kes oleks ostnud või kes oleks myynud neid pileteid.
Sõit iseenesest oli meeldiv :) :) :) :)
i'm a f***ing alcoholic - Dont drink & drive
Kasutaja avatar

aimar12
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas aimar12 »

ei näinud mina ka kuskil kohta kust olex saanud või pidanud pileti osta. Või tuli see osta seal stardi juures tribüünil.
Üritus ise igati meeldis mulle ,lisaks veel raja rekord ka.

Teema algataja
MotorHead

Lugemata postitus Postitas MotorHead »

krt küll. mina tulin sealt mäest alla ja sain kohe raja juurde. mitte midagi ei pidand maksma. siis mõtlesime et lähme rummu kurvi ja seda me ka tegime. seal olles vaatame: oh selver. padavai selverisse raja äärde juua ostma. tuleme välja ja seal mingi suur kuri mees näitab näpuga piletipunkti suunas. nu jah siis sinna ja pilet 25 kroonilise vastu vahetatud (ostsin plakati kah veel). aga natuke imelik küll, et ühest kohast saad piletita ja teisest jälle mitte.
rollerdajatele väike märkus. jõle ebamugav oli käija kui te seal mööda neid radu sõitsite. kuskil kitsamas kohas tuleb mingi rollerdaja ja arvab et tal eesõigus ja surub minu ees oleva naise põõsasse. natuke halb kõndida ju nii või mis??
ise olime rummu kurvis, lükati ja siis ka stardis. kõige parem oli seal kus nissan ja subaru seisis. sealt kui ikka külgkorv mööda pani, võttis kohe kõrva lukku.
aga veldile suur braavo rajarekordi eest. 8)

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Imelik. mina läksin kella neljaks sinna. seal pirita sillajuures läksin raja äärde ja liikusin koguaeg vastu raja sõitmise suunda. lõpuks tegime ringi rajale ära. maksma küll midagi ei pidanud.

Edit: sry ei vaadanud aastat :S
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

aimar12 kirjutas:
ei näinud mina ka kuskil kohta kust olex saanud või pidanud pileti osta. Või tuli see osta seal stardi juures tribüünil.
Üritus ise igati meeldis mulle ,lisaks veel raja rekord ka.
Osta sai pileteid ntx Rummu kurvi juurest, Neste tanklast : ütleme nii et keegi neid ei küsinud, üritus ise oli päris hea, aga ilm kippus halvaks :(

Teema algataja
loogish

Lugemata postitus Postitas loogish »

Knolps kirjutas:
..pinda käisid need töllerdavad joodikud. Selline on eeskuju noortele ja spordile! Suurüritustel peaks olema alkohooli müük ja tarbimine keelatud, samuti suurüritustel võiks olla katekooriliselt keelatud vintis peaga olek, Kuid siinkohal ei saa ma seadusest hästi aru, avalikus kohas ei tohi tarbida alkohooli ja joobes seisundis olla, kuid kas tõesti siis suurüritustel võib (alkohooli müügi luba neil on, aga kas on ka siis eraldi luba, et võid olla täiesti kastis :?) ? Igaljuhul käis see väga pinda ja vaesed väiksed jõmmid, kes pidid taluma sporti vaadates töllerdavaid ja täiesti täis inimesi. Ma usun, et see häiris kõiki..
+ veel, et ega need purjakil jobud ei tahtnud enam paigal kah pysida. Tõmbasid mööda rada ringi nii kuidas jumal juhatab, samal ajal kui tsiklid sõitsid oma 250ga :evil:. Võibolla olid selles syydi ka rajaäärsed turvamehed, kes kohati ei pilgutanud selle peale silmagi. :?

Aga, kui see välja arvata, siis oli yritus suht tasemel! :D Tunnen kaasa neile, kes tulla ei saanud.
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Tegelikult keeras ikka ilm kah paraja s*ta kokku.Oleks siis võinud mingi rookide aeg sadama hakata aga hakkas siiski superbike klassi ajal. Omamoodi vaatamisväärsuseks olid vanad liikurid.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”