Kalevi suursõit?!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kalevi suursõit?!
Ei ole reklaami kuulnud/näinud, et kas see aasta üritus toimub või ei. Eelmine aasta oli Suursõit Kreeka ralliga samal ajal, sinna on nüüd 3 nädalat aega. Huvi hakkas just pakkuma see tõik, et täna Pirita teel sõites nägin asfalteerijaid Rummu kurvis, mis on tavaline enne Suursõitu, et auke lapitakse......
-
Teema algataja
Re: Kalevi suursõit?!
Ühe korra juhtusin telekas poole silmaga reklaami nägema - seega vist toimub..Eku kirjutas:Ei ole reklaami kuulnud/näinud, et kas see aasta üritus toimub või ei. Eelmine aasta oli Suursõit Kreeka ralliga samal ajal, sinna on nüüd 3 nädalat aega. Huvi hakkas just pakkuma see tõik, et täna Pirita teel sõites nägin asfalteerijaid Rummu kurvis, mis on tavaline enne Suursõitu, et auke lapitakse......
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
tere
kas on mõni koht kus saab aia tagant suht lähedalt vaadata ? või on see pilet ainult tribüüni koha jaoks ?
ise mõtlesin et satun niikuinii piritale täna , et vaataks 10 minti , proovib mõne foto teha . Loogiline on et ma ei maksa selle eest 100 eeki et lihtsalt chekkida mis toimub .
ise mõtlesin et satun niikuinii piritale täna , et vaataks 10 minti , proovib mõne foto teha . Loogiline on et ma ei maksa selle eest 100 eeki et lihtsalt chekkida mis toimub .
-
Teema algataja
saab ju ilma piletita ka sisse, ma sain ja midagi ei juhtunud, aga huvitav oli küll vaadata ja ka mudugi kuulata, kõrvilukustav heli, kiired rattad. Ma käisin ja vaatasin isegi pärast poole enne külgkorvide ajamist isegi bokside vahel ringi ja sain Hanno Veldi käest isegi autogrammi ja andsin käppa!;) Ühesõnaga:LAHE ÜRITUS OLI!!!!!
Tallinna rolleri gäng oli samuti kohal
, jäime üritusega rahule, kuid pinda käisid need töllerdavad joodikud. Selline on eeskuju noortele ja spordile! Suurüritustel peaks olema alkohooli müük ja tarbimine keelatud, samuti suurüritustel võiks olla katekooriliselt keelatud vintis peaga olek, Kuid siinkohal ei saa ma seadusest hästi aru, avalikus kohas ei tohi tarbida alkohooli ja joobes seisundis olla, kuid kas tõesti siis suurüritustel võib (alkohooli müügi luba neil on, aga kas on ka siis eraldi luba, et võid olla täiesti kastis
) ? Igaljuhul käis see väga pinda ja vaesed väiksed jõmmid, kes pidid taluma sporti vaadates töllerdavaid ja täiesti täis inimesi. Ma usun, et see häiris kõiki. Kuid õnneks oli ka normaalseid ja spordi lembelisi vaatajaid/kaasaelajaid 

Nei!CB500 kirjutas:Ise küll ei kahjuks ei saanud käia, aga tuttava sõnul oli täiskasvanu pilet siiski 100.-
- 100eek (kus ja mida tema küll vaatamas käis, et ta 100.- eeku maksis?)
Igaljuhul kõigil oli 25.-!
Viimati muutis Knolps, 06 Juun 2004, 21:52, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
:D
IRW...täiskasvanu pilet oli 100EEK...lapsed ja muu kraam 25EEK. Täielik rööv. Tglt oli raja äär, laudu kus pileteid osta saab, täis. Aga mina isiklikult ei näinud kedagi piletit ostmas. Ise olin alguses rummu kurvis väljas pool, pärast läksin silla alt teisele poole. Keegi pileteid ei kontrollinud ja boksi olevat kah niisama sisse saanud 

-
Teema algataja
krt küll. mina tulin sealt mäest alla ja sain kohe raja juurde. mitte midagi ei pidand maksma. siis mõtlesime et lähme rummu kurvi ja seda me ka tegime. seal olles vaatame: oh selver. padavai selverisse raja äärde juua ostma. tuleme välja ja seal mingi suur kuri mees näitab näpuga piletipunkti suunas. nu jah siis sinna ja pilet 25 kroonilise vastu vahetatud (ostsin plakati kah veel). aga natuke imelik küll, et ühest kohast saad piletita ja teisest jälle mitte.
rollerdajatele väike märkus. jõle ebamugav oli käija kui te seal mööda neid radu sõitsite. kuskil kitsamas kohas tuleb mingi rollerdaja ja arvab et tal eesõigus ja surub minu ees oleva naise põõsasse. natuke halb kõndida ju nii või mis??
ise olime rummu kurvis, lükati ja siis ka stardis. kõige parem oli seal kus nissan ja subaru seisis. sealt kui ikka külgkorv mööda pani, võttis kohe kõrva lukku.
aga veldile suur braavo rajarekordi eest.
rollerdajatele väike märkus. jõle ebamugav oli käija kui te seal mööda neid radu sõitsite. kuskil kitsamas kohas tuleb mingi rollerdaja ja arvab et tal eesõigus ja surub minu ees oleva naise põõsasse. natuke halb kõndida ju nii või mis??
ise olime rummu kurvis, lükati ja siis ka stardis. kõige parem oli seal kus nissan ja subaru seisis. sealt kui ikka külgkorv mööda pani, võttis kohe kõrva lukku.
aga veldile suur braavo rajarekordi eest.

-
- Kontakt:
Osta sai pileteid ntx Rummu kurvi juurest, Neste tanklast : ütleme nii et keegi neid ei küsinud, üritus ise oli päris hea, aga ilm kippus halvaksaimar12 kirjutas:ei näinud mina ka kuskil kohta kust olex saanud või pidanud pileti osta. Või tuli see osta seal stardi juures tribüünil.
Üritus ise igati meeldis mulle ,lisaks veel raja rekord ka.

-
Teema algataja
+ veel, et ega need purjakil jobud ei tahtnud enam paigal kah pysida. Tõmbasid mööda rada ringi nii kuidas jumal juhatab, samal ajal kui tsiklid sõitsid oma 250gaKnolps kirjutas:..pinda käisid need töllerdavad joodikud. Selline on eeskuju noortele ja spordile! Suurüritustel peaks olema alkohooli müük ja tarbimine keelatud, samuti suurüritustel võiks olla katekooriliselt keelatud vintis peaga olek, Kuid siinkohal ei saa ma seadusest hästi aru, avalikus kohas ei tohi tarbida alkohooli ja joobes seisundis olla, kuid kas tõesti siis suurüritustel võib (alkohooli müügi luba neil on, aga kas on ka siis eraldi luba, et võid olla täiesti kastis) ? Igaljuhul käis see väga pinda ja vaesed väiksed jõmmid, kes pidid taluma sporti vaadates töllerdavaid ja täiesti täis inimesi. Ma usun, et see häiris kõiki..

Aga, kui see välja arvata, siis oli yritus suht tasemel!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.