Hinnang tehtud tööle!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 246
- Tsikkel: Suzuki 1400
Hinnang tehtud tööle!
Lugu siis järgmine. Ostsin mõned kuud tagasi kiivri depoost, meelepärast oli raske leida kas polnud musta värvi, polnud parajat suurust või kujult eriti ei meeldinud. Ikka on kiivritel valged firma logod või minujaoks mitte huvipakkuvad triibu ja värvi kombinatsioonid. Mõni nädal tagasi prahvatas idee, et laseks värvida kiivri samasuguseks nagu tsikkel. Mõeldud tehtud leidsin ka tuttava kaudu yhe tegija (nime siinkohal ei maini sest ta võib mõnel teisel alal osavam olla). Iseenesest kujundus poleks raske olnud, ainult kahte tooni, elevandiluu valge ja mere sinine ning triip analoogne paagil kujutatule. Hinnas leppisime kokku ja lubas nädalaga ära teha, venis paraku pikemaks aga see pole minu jaoks probleem.
Võibolla vingun ja kritiseerin ülearu aga eks tehke omad järeldused.
Esimesel pildil näha värvide ja kujunduse erinevus.
Sellel pildil on teip liialt katnud kiivripinda ja värv puudub paaril ruutsentimeetril ning lihvimisel rikutud tumedast klaasplastist õhuavad
Neil piltidel on värv sattunud lõuakinnituse ja polstri peale
Pildil teibiga tõenäoliselt maha tulnud alusvärvi tugevalt lihvitud klaasplastkate ja mustus värvi sees
Järgnevatel piltidel tugevasti jookseb värv, valget värvi on läinud kiivri peale laiali (pilt k) samuti valge joone alt paistab varem tehtud peenem valge joon ning alumised firmalogod ja muud detailid paistavad välja
Samuti on lakitud nii, et kuhu parajasti ja kui palju sattus ning palju muudki. Kui autor ise satub seda lugema siis ehk püüab järgmisel kliendil natuke vältida antud vigu. Olen isegi kätt harjutanud ja vanu kiivreid värvinud ja ega ma ei syydista kedagi lihtsalt ajapuudusel polnud võimalus endal seda teha samuti vahendeid ka napib. Kuid ei suuda seda viperi triipudega kiivrit pähe panna.
Ootan asjalike kommentaare ja samas väike palve, kui keegi on suuteline sellest veel head nahka mõstliku hinnaga tegema siis ootaks ps-i pakkumisi. Või on odavam uus kiiver osta?
-
- Tsikkel: Rommel the Bomber
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Jube. Võiks arvata, et see inimene töötab küll näiteks müüriladujana või trollijuhina, kuid kindlasti mitte professionaalse värvijana. Usun, et ise oleksid kuskilt ehituspoest ostetud aerosoolvärvidega sama tulemuse saanud. Mul endal kiiver samuti värvitud, et tsikliga kokku sobiks. http://www.kosmonaut.ee/smash/target6.html Inimese poolt, kes autode värvimisega leiba teenib ning töö on tehtud hoolikalt ja hästi.
-
Ma pole küll teab mis asjatundja ega tea kiivri värvimisest midagi, kuid siiski, see, et värvitakse kiivrit osandamata on mulle uudiseks Kui kiiver oleks tükkideks võetud, ei oleks praegu probleeme üleliigselt lihvida/värvida saanud detailidega. Küll aga suure tõenäosusega
oleks probleem selles, et kiiver pole enam "see" , s.t. kokku pandud enam nii hästi nagu uus kiiver tehases. (loe ridade vahelt: ära värvi kiivrit).
Minu arvamus.
Töö kvaliteet ei kannata samuti kriitikat, isegi arvestades et kiivrit laiali ei võetud.
Huvitav oleks teada Nosi, Lauksi, jne arvamust.
hmmm
HMMM njah ... Hindeks paneksin teenitult ühe ...raskeks läheb sellist käkki isegi kommenteerida ...Olen ise aastaid kiivreid värvinud ja sellist jura pole isegi kõige algajamad automaalrid suutnud kokku keerata ...huvitav oleks muidugi kuulda ka antud töö hinda ...sest elu on näidanud et odav töö ei ole automaatselt hea töö ...
häid töid saab näha siit
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
Re: Hinnang tehtud tööle!
rolex kirjutas:Lug Hinnas leppisime kokku ja lubas nädalaga ära teha, venis paraku pikemaks aga see pole minu jaoks probleem.
Võibolla vingun ja kritiseerin ülearu aga eks tehke omad järeldused.
Olen ka värvimise alal suht võhik, kuid olen suuteline vähe paremat tööd tegema. Loomulikult enda klõbinate jaoks.
Aga peremees, räägi parem palju sul see pull maksma siis läks ? :D
Lihtsalt prohvilaktika mõttes huvitab
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Ma pole värvimise alal päris võhik ja mina lihtsalt oleks sel kuntsnikul soovitanud kiiver endale pähe tõmmata ja kinni maksta. Soovitan sulle sama. (ma mõtlen siis seda, et tema peaks selle kinni maksma )
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Re: hmmm
airbrusha kirjutas:...sest elu on näidanud et odav töö ei ole automaatselt hea töö ...
häid töid saab näha siit
Kiivrimaalija haistis automaatselt reklaamivõimalust
Ma küll sellist elunäidet, nagu sa ülalpool kirjutasid, pole reeglina näinud. Pigem ikka "kallis töö pole automaatselt hea töö".
Odavast tööst on hea, kui hästi on.
Aga kiivriomanikule soovitaks see kiiver lasta maalijal kinni maksta. Sellist tööd võib endale teha.
Värv tundub täiesti suvaline, mis kätte juhtus. Kiiver näeb välja nagu nõukaajal pimbitud "Salvo".
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Piipz kirjutas:see kiiver näeb välja täpselt samasugune nagu minu oma, kui ma esimest korda elus aerosoolvärvimist plastiku peal katsetasin
ehk siis võtsin kiivri, midagi küljest ära ei võtnud peale visiiri ja andsin sprayd nii kaua kuni purk tühi
kiivri tagaosas oli punane helkur-kolmnurk ja see läks ka värvimisse
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
pritsu kirjutas:Üldiselt on ammu selge, et suur s*** kokku keeratud. Andke nüüd seltsimehele parem hüva ja asjalikku nõu, kuidas jamast välja tulla.
No ülal pakkusin ühe variandi välja. Kui ei sobi, siis võib oma raha näiteks sinna viia http://www.zone.ee/tribilia/
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Sõna otses mõttes ainult kaastunde eest teekski sellise nagu vaja on. Pole küll ammu enam kiivreid värvida võtnud ,aga mõnele tuttavale aeg ajalt midagi ikka sodin.Nüüd vähe suuremad tööd käsil nagu näiteks http://www.carrating.org/car.php?15537
-
-
Teema algataja - Postitusi: 246
- Tsikkel: Suzuki 1400
Lugu siis järgmine, et mehe vastu tekkis usaldus kuna ei ole tegemist mu 10 aastase naabripoisiga vaid teatud ringkonnas vägagi tuntud tatoo ja aerograafi valmistajaga (käsil tal teisigi tsikleid ja kiivreid). Tal on spetsiaalsed värvid värvisegaja jne vähemalt mulle paistis. Hinnas leppisime kokku telefonitsi ja kuna ma ei soovinud maalinguid ega muid imevigureid ning kiiver oli suht uus siis tema lõi hinnavahemikuks 500-700 eeku (kätteandmisel küsis siis 700). Käisin oma autoga järel yhel hilisel tööpäeval kui oli juba pime ja ei hakanud seal lähemalt uurima. Aga jah esimene ehmatus oli juba suur kui märkasin viperi triipe mida vist nimetatakse klassikaliseks raceing triipudeks millest mul polnud aimugi. Ma tõesti eeldasin, et tegemist kunstilise oskuse ja korraliku töö tegijaga seepärast ei dikteerinud ette kuidas kiivril võiksid jooned kulgeda vaid käisin tsikliga kohapeal ja ta nägi ise kõike täpselt.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
"meistri" andmed oleks jah õige siin välja öelda nüüd.
Seega saavad teised vältida sellist sodi.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.