Automaailm kui halvem variant Motoline'ist

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Stagga
Tänatud: 1 kord

Automaailm kui halvem variant Motoline'ist

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Niisiis et sain kätte oma Cpi Oliverile sportsumpsi ja membraanklapid. (tänud jushtmike'ile :wink: )
Vahetasin ära ja polnud mitte mingisugust vahet kui originaalis.
Sai siis mindud motoline'i ja sealt küsitud mis värk on, sealt sain sellise vastuse : Et miks ma oma rolleri siis automaailmast ostsin kuna automaailm toob neid maale Saksamaa kaudu ja Motoline tellib otse läbi Austria CPI peakorteri. Ja sain teada sellise asja et automaailmast ostetul masinal on silindris/kolvis mingid augud puudu või väiksed (täpselt aru ei saanud) nüüd öeldigi et tuleb neile puurimisele viia kui tahan et see sõidaks ka ikka. Näidati ka kahte kolvi üks motoline'ist ostetu ja automaailmast ostetu omast ... motoline'i omas olid augud sees nagu DR evolution 50ccm silindril (peaaegu). Peale seda öeldi et selle kuradi automaailma pärast on neil järjekorrad uksetaga, kõik sama probleemi pärast. Ja siis uurisin ka neid rollerid mis väljas olid ja neil kõikidel olid Cpi Sport spidomeetrid mis jooksevad kuni 100'ni mul aga ainult 80'ni.
Niisiis siit ka soovitus kui tahad üldse rollerit osta siis motoline on õige koht !
Mu roller ongi nüüd puurimisel paar päeva ja siis saan öelda ka kas aitas.

Terv. Stagga

Teema algataja
Stagga

Mul oli ka aga selle sai eemaldatud, sellel oli seal leegitoru alguse kohas selline sisse minev kitsam toru see on eemaldatud.

Nii nüüd on natuke häid uudiseid kah ... motoline'is öeldi et mul siiamaani paremini jooksev Cpi mida nad näinu on :D ja mu Cpi jookseb nüüd välja 85 km/h :wink:
Seal vahetati veel sidurivedrud, rullikud ja survevedru ära.

Terv. Stagga
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Tecnigasiga on jahh see jama, et kaasa ei anta siduri vedrusid. Ma ise olen ka neid paika timmind ja seal tavaliselt on piisanud kui paned vaid uued sidurivedrud.

taewataadu

Lugemata postitus Postitas taewataadu »

:? oman hussarit ja käisin mina ka motolines, et juppi tellida ja soovitati mul automaailma minna kuna nemad pidid ka sealt juppe tellima, aga kui neilt tellida siis pidi kauem aega minema, kui automaailmast otse tellida.
Niisiis mis sa selle peale kostad :?:

taewataadu

Lugemata postitus Postitas taewataadu »

aga mix on siis motolines rollud odavamad kui automaailmas kui nad paremad pidid olema.
ei saa aru :?:

Teema algataja
Stagga

taewataadu kirjutas:
:? oman hussarit ja käisin mina ka motolines, et juppi tellida ja soovitati mul automaailma minna kuna nemad pidid ka sealt juppe tellima, aga kui neilt tellida siis pidi kauem aega minema, kui automaailmast otse tellida.
Niisiis mis sa selle peale kostad :?:
Vot seda ei tea, eks juppide laoseisud ja asukohad on erinevad.
aga mix on siis motolines rollud odavamad kui automaailmas kui nad paremad pidid olema.
ei saa aru
Automaailm eelmine suvi muutis hindu vastavalt nõudlusele, igatahes suve lõpuks oli suve alguse hinnal ca. 2-3k juures.
Aga eip tea ka täpselt öelda miks on odavamad :)

Edu!

Nonono

Lugemata postitus Postitas Nonono »

kas keegi saals näidata millised augud seal kolvil puudu on?

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

vaata kuna teema tehtud on :/

Nonono

ja siis ....? :D:D

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Ega sellest ei loe millal teema tehtud on, kas mure sai lahendatud või mitte.

Ma eeldan, et kui sa tahad neid ´´auke´´ näha, siis sa üritaksid need ise enda silindirsse puurida? Pigem soovitaksin võtta ühendust motolineiga, kes selle töö teatud hinna eest ära teeb. vähemalt teada, et nad seda varemgi teinud ja tulemus kindlasti parem.

http://www.motoline.ee/?id=1068

Nonono

Ei...et äkki keegi pildi pealt näitaks neid auke..sest mul silinder maas et vaataks ka äkki on mul ka need augud puudu!

Treax

Lugemata postitus Postitas Treax »

kusjuures ma olen kuulnud et nende cpi/keewayde mootor pidigi olema tehtud aeroxi mootori j2rgi ja vahe pidigi olema sellest et kolvil ei ole nn "aknaid". seal pole pilti vaja. kolvil on 2 auku. kus k2ib läbi kolvi kinntius . krt mul ei tule selle asja nimi meelde . ja kui neid auke on rohkem kui 2. siis on sul kolvil aknad. kui pole. siis neid aknaid pole.!

nagu n2iteks sellel kolvil on ...
http://www.scooter-attack.com/index2.php?lang=e

dahenk

Lugemata postitus Postitas dahenk »

Pilt

Juttu käib arvatavsti ehk nendest "aukudest"? Neid ei "puurita" sinna, kui siis kõige rohkem freesitakse, kuid üldiselt on kolb juba nii valatud, et akanad on juba oleams. Ja ainult nende aukude freesimisest ka piisa, sest silindril peab ka juba olemas olema ülevool, mis ühtib nende akendega.

Nonono

Minu kolb on selline:
http://www.album.ee/node/11156021/50051387
Et sellel siis Kõik olemas w?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”