Automaailm kui halvem variant Motoline'ist
Moderaator: Moded
Automaailm kui halvem variant Motoline'ist

Vahetasin ära ja polnud mitte mingisugust vahet kui originaalis.
Sai siis mindud motoline'i ja sealt küsitud mis värk on, sealt sain sellise vastuse : Et miks ma oma rolleri siis automaailmast ostsin kuna automaailm toob neid maale Saksamaa kaudu ja Motoline tellib otse läbi Austria CPI peakorteri. Ja sain teada sellise asja et automaailmast ostetul masinal on silindris/kolvis mingid augud puudu või väiksed (täpselt aru ei saanud) nüüd öeldigi et tuleb neile puurimisele viia kui tahan et see sõidaks ka ikka. Näidati ka kahte kolvi üks motoline'ist ostetu ja automaailmast ostetu omast ... motoline'i omas olid augud sees nagu DR evolution 50ccm silindril (peaaegu). Peale seda öeldi et selle kuradi automaailma pärast on neil järjekorrad uksetaga, kõik sama probleemi pärast. Ja siis uurisin ka neid rollerid mis väljas olid ja neil kõikidel olid Cpi Sport spidomeetrid mis jooksevad kuni 100'ni mul aga ainult 80'ni.
Niisiis siit ka soovitus kui tahad üldse rollerit osta siis motoline on õige koht !
Mu roller ongi nüüd puurimisel paar päeva ja siis saan öelda ka kas aitas.
Terv. Stagga
Nii nüüd on natuke häid uudiseid kah ... motoline'is öeldi et mul siiamaani paremini jooksev Cpi mida nad näinu on

Seal vahetati veel sidurivedrud, rullikud ja survevedru ära.
Terv. Stagga
Vot seda ei tea, eks juppide laoseisud ja asukohad on erinevad.taewataadu kirjutas:oman hussarit ja käisin mina ka motolines, et juppi tellida ja soovitati mul automaailma minna kuna nemad pidid ka sealt juppe tellima, aga kui neilt tellida siis pidi kauem aega minema, kui automaailmast otse tellida.
Niisiis mis sa selle peale kostad
Automaailm eelmine suvi muutis hindu vastavalt nõudlusele, igatahes suve lõpuks oli suve alguse hinnal ca. 2-3k juures.aga mix on siis motolines rollud odavamad kui automaailmas kui nad paremad pidid olema.
ei saa aru
Aga eip tea ka täpselt öelda miks on odavamad

Edu!
Ega sellest ei loe millal teema tehtud on, kas mure sai lahendatud või mitte.
Ma eeldan, et kui sa tahad neid ´´auke´´ näha, siis sa üritaksid need ise enda silindirsse puurida? Pigem soovitaksin võtta ühendust motolineiga, kes selle töö teatud hinna eest ära teeb. vähemalt teada, et nad seda varemgi teinud ja tulemus kindlasti parem.
kusjuures ma olen kuulnud et nende cpi/keewayde mootor pidigi olema tehtud aeroxi mootori j2rgi ja vahe pidigi olema sellest et kolvil ei ole nn "aknaid". seal pole pilti vaja. kolvil on 2 auku. kus k2ib läbi kolvi kinntius . krt mul ei tule selle asja nimi meelde . ja kui neid auke on rohkem kui 2. siis on sul kolvil aknad. kui pole. siis neid aknaid pole.!
nagu n2iteks sellel kolvil on ...
http://www.scooter-attack.com/index2.php?lang=e
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.