Sõitmisest kainelt/joobes
-
HeitiKender
Bullrider kirjutas:Kardan, et on palju ka selliseid nagu näiteks mina - kerges vines(paar pudelit õlut) lääb mul reageerimiskiirus meeletuks, pilt selgeks ja teravaks - võimalik, et tegemist mingi veidriku hälbega kesknärvisüsteemis. Kahjuks kaasneb sellega ka tahtmine ratta seljas ägedamaid trikke teha ja seetõttu ma taolises olekus tänavale ei roni ja pooldan absoluutset kainust liikluses.
Telefonidega jändamine ja kõned sõidu ajal - on tehtud siin soome poolel uurimus - sellest oli meeletu poleemika. Suur osa selle suve pauke oli telefonidega seletavate daamikeste süü läbi. Nüüd on teema nii karm, et kui poliisi tabab su telefonjutuga sõitmas, väänatakse nii vihaselt, et iial meelest ei lää.
Kunagi sõitis USA AMA Superbike sarjas selline käli nagu Anthony Gobert, keda spetsid peavad läbi aegade üheks kõige suurema naturaalse talendiga sõitjaks. Kord, olles sõitnud end sujuvalt kolmandaks, tehti talle narkotest. Vahetult enne sõitu oli mees kanepit teinud. Ma arvan, et muidu oleks ta ära võitnud.
Ja sinu väidet on väga lihtne paari teaduslikult kontrollitud testiga proovida. Paranenud reaktsioonikiirust võid sõbraga testida, lastes sõbral su veidi avatud sõrmede vahelt kukutada vähemalt 40cm joonlauda (joonlaud püsti, sinu sõrmed 0cm koha peal, u cm kaugusel mõlemalt poolt joonlauda ja sõber hoiab ülal 40cm koha pealt). Ära vaata ta sõrmi, vaata joonlauda oma sõrmede juures. Kohe kui märkad, et sõber lasi joonlaua kukkuma, pigista sõrmed kokku. Sealt saad täpselt määrata, mitu cm kukub joonlaud keskmiselt - tee kümneid katseid. Siis vääna vastav kogus sisse ja siis tehke uuesti katse. Kobad ehk närvilisusest kokkupigistatud sõrmed tunduvalt enne keskmist tulemust ei loe, neid ärge arvestage.
Teades, kuidas toimub närviimplusside propagatsioon ja mis sagedusega moodustub meie sujuv teadvus arvan, et tegu on lihtsalt su kuraasi suurenemisega ![]()
Kui katsetada A4 paberiga siis reeglina libiseb see enne mööda kui sõrmed jõuavad kokku klõpsatada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.