sidurilibisemine...õli?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

sarapuu
Tsikkel: ei ole
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sarapuu »

Äsja vahetasin siduri, enne lahutas kenasti ei libisenud, kuid vaba käiku oli raske sisse lülitada, kuigi sidur lahutas kenasti, peagi hakkas ka räigelt libisema. Õliks oli samuti valvoline durablend. Vahetasin siduri ja õliks valasin liqui moly poolsündi. Käikude vahetamine märksa ilusam-vaiksem, vaba käib kergelt ja sidur muidugi ka parem. Enam valvoline ei osta :x

ega vähe ei ole
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

wicked kirjutas:

võrriks siis 2003 R1. paugutamist saab tihti. probleeme veel pole. kui ilmneb, eks siis tuleb välja vahetada.
kalli reklaami ohvriks? Motul 7100 liitri hinnaks ca. 80.- miinus km. ei tundu eriti kallis mulle.

oled ikka kindel, et 80? Velt pakub hinnaks ca 2x suurema numbri ;)
<a href="http://www.veltmotocenter.ee/index.php? ... ductID=547"> link velti hinnale</a>

Kasutaja avatar

mella

Ma tean Eestist paari juhtumit, kus sõidukil oli peal üks reklaam, sees aga hoopis teine õli ;)

Kasutaja avatar

wicked
Tsikkel: Bastard
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas wicked »

suzu, saan väga hästi aru, mida silmas pead.päris eilne ma ka ei ole.üleeilne. :D
mella, üks asi on letihind, millega velt või keegi teine müüb, hoopis asjalikum hind on aga "sõbrahind" maksimaalse alega. sa vist ei kujuta ettegi milline kasumimarginaal võib osadel toodetel olla. alati tasub sebida ja otsida, mitte tormata esimesse firmasse.

Kasutaja avatar

wicked
Tsikkel: Bastard
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas wicked »

üldjuhul ma provokatsioonidele ei allu.

Kasutaja avatar

mella

no kuna Totali superpakkumist ei tulnud, kasutan LM-i edasi, kuna mul ei ole maaletooja juures kätt sees :|

udupasun

Lugemata postitus Postitas udupasun »

sarnases teemas - kas teate kust saaks Eestis leida Agip'i käigukasti ja transmissiooni õli?

Tänud ette.

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

udupasun

Ekspress Hotline'is on aegunud reklaam. Mitremo OÜ ei müü enam Agip'i. Selle väikse kodutöö tegin ma enne postitust ära.

Kas keegi teab?

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

V-MAX
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Kas oled mõelnud asenduse peale? Ilmselt pole see väga levinud õli siin.
Reeglina peaks ikka leiduma samaväärseid ja ka paremaid asendusi.

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

udupasun

saqu kirjutas:

Kas oled mõelnud asenduse peale? Ilmselt pole see väga levinud õli siin.
Reeglina peaks ikka leiduma samaväärseid ja ka paremaid asendusi.

Järjest enam mõtlen väga hea asenduse peale.
Mul on vaja AGIP Rotra MP/S 85W 90 asendada millegi veel paremaga. "Palun mulle 85W 90 õli" lähenemine mulle hästi ei sobi. Samas pean tunnistama, et webis asendustabelitega ei ole ise veel tutvunud. Eksimise peale vihastaks rahakott ja seljakott :)

Tänud Hans, kuid selles asutuses ei vasta ükski telefon.
Veel on olemas Kris Kütus Jõhvis, kuid lähemal uurimisel ei tea nad Agipist suurt miskit.

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

siiani pole selles teemas juttu olnud vist mobil 4T õlidest. lisaks mobilile on ju veel kõvasi nimesid nagu repsol, motorex. mida aga arvata näit. OMT, addinol õlidest. ka nemad toodavad 4T mootorrattaõlisid. iga õlimüüja kiidab oma kaupa, mida aga kasutajad arvavad???

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Proovime veel :) , see firma kasutab AGIP õlisid: http://www.3xk.ee/tostuk/index.php?opti ... &Itemid=70
Ehk oskavad öelda, kust saab tsiklile.

Mina kasutan vähetuntud tsikliõlitootja Statoil täissünti, seni kahel rattal proovitud ja no prob. Hind ka soodne, ca 100kr/l.

Hans

V-MAX

tahm

Lugemata postitus Postitas tahm »

Olles sama sidurilibisemise probleemi ees, otsin lahendust Castrolile üleminemisega.
Kas vaid õli margi vahetamisega lahendab ikka probleemi?
Kes Tartus pakub Castroli toodangut???

Viimati muutis tahm, 31 Aug 2007, 14:47, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Õlivahetusega saab ehk jagu nendest siduriprobleemidest mis on vale õli kasutamisest värskelt tekkinud, aga kulumise vastu ei aita muud kui remont. Ja sidur on kahtlemata selline sõlm, mis kulub ka õige kasutuse korral lõpuks ikkagi ära ja hakkab libisema.
Sai eile paadimootorile uusi küünlaid ostes juhuslikult vesteldud müüjaga. Tuli välja, et leidub palju ka selliseid inimesi kes loodavad, et küünalde vahetusega kaob mootori remondivajadus. Ja kui mootor peale uute küünalde paikakeeramist ikka korralikult tööle ei hakka, siis on tegu viletsate küünaldega. :roll:

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Oldbear
Tsikkel: Honda Magna VF 1100
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Oldbear »

Õlidest ja sidurilibisemisest siis veel niipalju,et põhjus võib olla ka selles ,kui enne on sõidetud poolsündiga koguaeg ja järsku minna üle täissündile.seega võib sidur libisema hakata kuna rattas on ennast sisse töödanud poolsüniga ja sama ka vastupidi,võib mitte lahutada kui panna täissündi asemel poolsünt või mineraal.

Tasa sõuad,kaugele jõuad! ;)
http://backyard.pri.ee
Magna VF1100

tahm

Ma olen kasutanud just Valvoline'i poolsünteetilist õli, kuid peale viimast õlivahetust tekkisid libisemise ilmingud.

tahm

Kiire küsimus, kes pakub siis Tartus Castroli toodangut??

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Tartus Infast oil, Ringtee 19 kandis minu andmetel.

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

tahm

StreetMoto kirjutas:

Tartus Infast oil, Ringtee 19 kandis minu andmetel.

Suured tänud, on olemas!

Kasutaja avatar

mella

Oldbear kirjutas:

Õlidest ja sidurilibisemisest siis veel niipalju,et põhjus võib olla ka selles ,kui enne on sõidetud poolsündiga koguaeg ja järsku minna üle täissündile.seega võib sidur libisema hakata kuna rattas on ennast sisse töödanud poolsüniga ja sama ka vastupidi,võib mitte lahutada kui panna täissündi asemel poolsünt või mineraal.

võib.. järsku..

igasuguseid asju võib järsku juhtuda, aga et poolsündlit sündile minna, siis kvaliteetse õliga sidur libisema hakkab, kuulen ma küll esimest korda.

Kasutaja avatar

avenger

Lugemata postitus Postitas avenger »

mul quad laseb mineraalõliga ringi et takistada siduri libisemist. :D

derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane :D/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”