sidurilibisemine...õli?
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
- Tsikkel: ei ole
- Kontakt:
Äsja vahetasin siduri, enne lahutas kenasti ei libisenud, kuid vaba käiku oli raske sisse lülitada, kuigi sidur lahutas kenasti, peagi hakkas ka räigelt libisema. Õliks oli samuti valvoline durablend. Vahetasin siduri ja õliks valasin liqui moly poolsündi. Käikude vahetamine märksa ilusam-vaiksem, vaba käib kergelt ja sidur muidugi ka parem. Enam valvoline ei osta
wicked kirjutas:võrriks siis 2003 R1. paugutamist saab tihti. probleeme veel pole. kui ilmneb, eks siis tuleb välja vahetada.
kalli reklaami ohvriks? Motul 7100 liitri hinnaks ca. 80.- miinus km. ei tundu eriti kallis mulle.
oled ikka kindel, et 80? Velt pakub hinnaks ca 2x suurema numbri
<a href="http://www.veltmotocenter.ee/index.php? ... ductID=547"> link velti hinnale</a>
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
suzu, saan väga hästi aru, mida silmas pead.päris eilne ma ka ei ole.üleeilne.
mella, üks asi on letihind, millega velt või keegi teine müüb, hoopis asjalikum hind on aga "sõbrahind" maksimaalse alega. sa vist ei kujuta ettegi milline kasumimarginaal võib osadel toodetel olla. alati tasub sebida ja otsida, mitte tormata esimesse firmasse.
saqu kirjutas:Kas oled mõelnud asenduse peale? Ilmselt pole see väga levinud õli siin.
Reeglina peaks ikka leiduma samaväärseid ja ka paremaid asendusi.
Järjest enam mõtlen väga hea asenduse peale.
Mul on vaja AGIP Rotra MP/S 85W 90 asendada millegi veel paremaga. "Palun mulle 85W 90 õli" lähenemine mulle hästi ei sobi. Samas pean tunnistama, et webis asendustabelitega ei ole ise veel tutvunud. Eksimise peale vihastaks rahakott ja seljakott
Tänud Hans, kuid selles asutuses ei vasta ükski telefon.
Veel on olemas Kris Kütus Jõhvis, kuid lähemal uurimisel ei tea nad Agipist suurt miskit.
Proovime veel , see firma kasutab AGIP õlisid: http://www.3xk.ee/tostuk/index.php?opti ... &Itemid=70
Ehk oskavad öelda, kust saab tsiklile.
Mina kasutan vähetuntud tsikliõlitootja Statoil täissünti, seni kahel rattal proovitud ja no prob. Hind ka soodne, ca 100kr/l.
Hans
Õlivahetusega saab ehk jagu nendest siduriprobleemidest mis on vale õli kasutamisest värskelt tekkinud, aga kulumise vastu ei aita muud kui remont. Ja sidur on kahtlemata selline sõlm, mis kulub ka õige kasutuse korral lõpuks ikkagi ära ja hakkab libisema.
Sai eile paadimootorile uusi küünlaid ostes juhuslikult vesteldud müüjaga. Tuli välja, et leidub palju ka selliseid inimesi kes loodavad, et küünalde vahetusega kaob mootori remondivajadus. Ja kui mootor peale uute küünalde paikakeeramist ikka korralikult tööle ei hakka, siis on tegu viletsate küünaldega.
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Õlidest ja sidurilibisemisest siis veel niipalju,et põhjus võib olla ka selles ,kui enne on sõidetud poolsündiga koguaeg ja järsku minna üle täissündile.seega võib sidur libisema hakata kuna rattas on ennast sisse töödanud poolsüniga ja sama ka vastupidi,võib mitte lahutada kui panna täissündi asemel poolsünt või mineraal.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Tartus Infast oil, Ringtee 19 kandis minu andmetel.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Oldbear kirjutas:Õlidest ja sidurilibisemisest siis veel niipalju,et põhjus võib olla ka selles ,kui enne on sõidetud poolsündiga koguaeg ja järsku minna üle täissündile.seega võib sidur libisema hakata kuna rattas on ennast sisse töödanud poolsüniga ja sama ka vastupidi,võib mitte lahutada kui panna täissündi asemel poolsünt või mineraal.
võib.. järsku..
igasuguseid asju võib järsku juhtuda, aga et poolsündlit sündile minna, siis kvaliteetse õliga sidur libisema hakkab, kuulen ma küll esimest korda.
mul quad laseb mineraalõliga ringi et takistada siduri libisemist.
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.