"Circlip" tangid
Moderaator: Moded
"Circlip" tangid
Ei tea eestikeelset terminit circlipile, aga oleks soov sellise tööriista vastu
http://www.dansmc.com/circlip_plier.jpg
Kust saaks osta või mis meetodeid ise kasutada nende tülikate asjade eemaldamiseks ja installeerimiseks. Ise jaman naaskli ja teravate näpitsatega vms - jube nõme ja pikk protsess.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Saadaval enamuses normaarselt varustatud tööriistapoodides.
Valik alates 30.- hiina omadest kuni xxxx päris tööriistani.
Tark on oma südamerahuks hankida kohe mõlemad, nii kokku vajutavad kui lahti sikutavad eksemplarid omale, sest kui ostad neist vaid ühed, siis kindlasti satud järgmine kord teistpidi töötava stoppersseibi peale. Sinu viidatud pildil ülemistena olevaid vahetatava peaasendiga ja mõlematpidi töötavat universaalriistra ei soovita - need tavaliselt suht suurte loksudega ja nigelad ja sellet6õttu ebamugavad kasutada.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Ostsin Peterburi tee Ehitus Service`st sellised tangid. Kuna neid väga harva vaja läheb, siis valisin kõige odavamad, ca 30 eeki. otsik vahetatav nii lahtisurumiseks, kui ka kokku pressimiseks. Väiksema töö teeb ilusti ära. Tööriista poodides profi omad umbes 300 tükk, ma pakun.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
makuke kirjutas:Stoccer on üks mõtetumatest tööriistapoodidest. Kõikidele hindadele kruvitakse 50% otsa kui mitte rohkemgi veel. Kui sa vähegi saad, hoia sellest poest eemale. Samad tangid võid saada Ehitusservicist poole odavamalt. Usu, tean mida räägin.
Stokker müüb kvaliteeti, ehk siis tööriistu isalt pojale, sellest ka vastavad hinnad. Kui tahad odavalt läbi ajada ja tööriista on korra aastas vaja, siis osta hiinakas. Seda,´et ma ei tööta Stokkeris ja pole muud moodi selle firmaga seotud, aga elu on õpetanud, et odav tööriist ei õigusta ennast.
makuke kirjutas:Stoccer on üks mõtetumatest tööriistapoodidest. Kõikidele hindadele kruvitakse 50% otsa kui mitte rohkemgi veel. Kui sa vähegi saad, hoia sellest poest eemale. Samad tangid võid saada Ehitusservicist poole odavamalt. Usu, tean mida räägin.
Samamoodi võid sa ka siis Würthi kiruda ju. Sealsed tööriistad väga kvaliteetsed, kuid ka kallid.
Muidugi et on juurdehindlus suur aga ega nad muidu ei saaks paugust 10% klientidele alla ka lasta. Mõndadele klientidele ka 15% olenevalt ettevõttest.
Kuid siiski kõige suurem juurdehindlus on vist prillidel. On ju kampaaniad nt. 100-vanus=80 e. siis saad prillid 80% odavamalt
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
makuke kirjutas:Kõikidele hindadele kruvitakse 50% Samad tangid võid saada Ehitusservicist poole odavamalt. Usu, tean mida räägin.
Erhmmhhrr... esiteks- 50% juurdehindlust maaletoojahinnale ei olegi nii suur juurdehindlus. Ausalt öeldes tean vähe maaletoojaid, kes jaehinna saamiseks vähem vahele keevitaks. Teiseks- kui sa tead mida räägid, siis oleks huvitav võrrelda hindu- sama firma toodang ja TÄPSELT sama artikkel- milline on hinnavahe Stokkeris ja mõnes muus "hästi varustatud kaupluses"?
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
tööriista teemat iseloomustab kõige paremini inglise vanasõna - ma pole nii rikas, et osta odavat asja.
autoremondis neli aastat tegev olnuna olen vanasõna kehtivust korduvalt testinud.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Mis nendel kamasa padrunitel viga on siis?
Mul juba 7 aastat komplekt, ja pole mitte ühelgi mitte midagi viga.
See stokkeri teema:
on ikka hinnavahe võrreldes teiste poodidega küll:
Näiteks, lintsaag, Stokkeris 10300 eek, või sinna kanti, identne toode ehitusmarketis - 7600 eek. see on ikka päris julm hinnavahe tegelt.
(mõlemad ikka sama firma samad tooted siis)
Stokkeri eeliseks on see, et on korralik teenindus ja garantii.
mx77 kirjutas:Lihtsalt neid Kamasa padruneid lõhki keeratud piisavalt (ja ma ei ole seda teinud igasuguste pikendustega ja ei ole ma ise ka Murumetsa moodi)
Oman Kamasat aastast 91 ja ostetud sai see komplekt Soomest.
On läinud ka mõned padrunid ja nii väikese, kui ka suure narre sisu.
Kuid positiivne on see, et KÕIK need tooted on vahetatud uute vastu tasuta Eestis ringi ja ühtegi lisaküsimust pole esitatud ( et kuidas, miks jne ) Vahetanud olen KG Knutssonis. N.ö. "eluaegne" garantii toimib laitmatult.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.