"Circlip" tangid

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
project

"Circlip" tangid

Lugemata postitus Postitas project »

Ei tea eestikeelset terminit circlipile, aga oleks soov sellise tööriista vastu
http://www.dansmc.com/circlip_plier.jpg
Kust saaks osta või mis meetodeid ise kasutada nende tülikate asjade eemaldamiseks ja installeerimiseks. Ise jaman naaskli ja teravate näpitsatega vms - jube nõme ja pikk protsess.

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Saadaval enamuses normaarselt varustatud tööriistapoodides.
Valik alates 30.- hiina omadest kuni xxxx päris tööriistani.
Tark on oma südamerahuks hankida kohe mõlemad, nii kokku vajutavad kui lahti sikutavad eksemplarid omale, sest kui ostad neist vaid ühed, siis kindlasti satud järgmine kord teistpidi töötava stoppersseibi peale. Sinu viidatud pildil ülemistena olevaid vahetatava peaasendiga ja mõlematpidi töötavat universaalriistra ei soovita - need tavaliselt suht suurte loksudega ja nigelad ja sellet6õttu ebamugavad kasutada.

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Juhin tähelepanu ka sellele, et nende tangide puhul ( mida mina kutsun stopperitangideks ) on oluline näitaja ka suurus ehk siis monteeritava stopperi läbimõõt. Umbes nagu mutrivõtmetelgi on peal suurusnumbrid.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

Ostsin Peterburi tee Ehitus Service`st sellised tangid. Kuna neid väga harva vaja läheb, siis valisin kõige odavamad, ca 30 eeki. otsik vahetatav nii lahtisurumiseks, kui ka kokku pressimiseks. Väiksema töö teeb ilusti ära. Tööriista poodides profi omad umbes 300 tükk, ma pakun.

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee

honda924

Lugemata postitus Postitas honda924 »

Asja eestikeelne nimetus on "Stoppertangid" ja nagu eelpool juba mainitud on nende tangide mõõdud erinevad. Kui keegi tahab korralikke stoppertange, siis Stokkeris korralik valik Knipexi stoppertange hinnavahemikus 200-300krooni.

Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

...

Viimati muutis makuke, 20 Dets 2012, 12:08, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

makuke kirjutas:

Stoccer on üks mõtetumatest tööriistapoodidest. Kõikidele hindadele kruvitakse 50% otsa kui mitte rohkemgi veel. Kui sa vähegi saad, hoia sellest poest eemale. Samad tangid võid saada Ehitusservicist poole odavamalt. Usu, tean mida räägin.

Stokker müüb kvaliteeti, ehk siis tööriistu isalt pojale, sellest ka vastavad hinnad. Kui tahad odavalt läbi ajada ja tööriista on korra aastas vaja, siis osta hiinakas. Seda,´et ma ei tööta Stokkeris ja pole muud moodi selle firmaga seotud, aga elu on õpetanud, et odav tööriist ei õigusta ennast.

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

makuke kirjutas:

Stoccer on üks mõtetumatest tööriistapoodidest. Kõikidele hindadele kruvitakse 50% otsa kui mitte rohkemgi veel. Kui sa vähegi saad, hoia sellest poest eemale. Samad tangid võid saada Ehitusservicist poole odavamalt. Usu, tean mida räägin.

Samamoodi võid sa ka siis Würthi kiruda ju. Sealsed tööriistad väga kvaliteetsed, kuid ka kallid.
Muidugi et on juurdehindlus suur aga ega nad muidu ei saaks paugust 10% klientidele alla ka lasta. Mõndadele klientidele ka 15% olenevalt ettevõttest.
Kuid siiski kõige suurem juurdehindlus on vist prillidel. On ju kampaaniad nt. 100-vanus=80 e. siis saad prillid 80% odavamalt :)

Viimati muutis Serengeti, 29 Aug 2007, 16:15, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

makuke kirjutas:

Kõikidele hindadele kruvitakse 50% Samad tangid võid saada Ehitusservicist poole odavamalt. Usu, tean mida räägin.

Erhmmhhrr... esiteks- 50% juurdehindlust maaletoojahinnale ei olegi nii suur juurdehindlus. Ausalt öeldes tean vähe maaletoojaid, kes jaehinna saamiseks vähem vahele keevitaks. Teiseks- kui sa tead mida räägid, siis oleks huvitav võrrelda hindu- sama firma toodang ja TÄPSELT sama artikkel- milline on hinnavahe Stokkeris ja mõnes muus "hästi varustatud kaupluses"?

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ja makuke sai jälle pärliga maha...

A, ja s**t tööriist on ka Aafrikas s**t tööriist :)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

tööriista teemat iseloomustab kõige paremini inglise vanasõna - ma pole nii rikas, et osta odavat asja.
autoremondis neli aastat tegev olnuna olen vanasõna kehtivust korduvalt testinud.

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Nojahh, läks küll see stoppertangide teema laiaks käest ära, aga näiteks Kamasa tööriistad (padrunid igatahes) ei ole küll oma hinda väärt.

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Mis nendel kamasa padrunitel viga on siis?
Mul juba 7 aastat komplekt, ja pole mitte ühelgi mitte midagi viga.

See stokkeri teema:

on ikka hinnavahe võrreldes teiste poodidega küll:
Näiteks, lintsaag, Stokkeris 10300 eek, või sinna kanti, identne toode ehitusmarketis - 7600 eek. see on ikka päris julm hinnavahe tegelt.
(mõlemad ikka sama firma samad tooted siis)

Stokkeri eeliseks on see, et on korralik teenindus ja garantii.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Lihtsalt neid Kamasa padruneid lõhki keeratud piisavalt (ja ma ei ole seda teinud igasuguste pikendustega ja ei ole ma ise ka Murumetsa moodi)

Teema algataja
project

Lugemata postitus Postitas project »

Haapsalus leitsin jah siis toote Stokkerist üles, ehituse abc's seda ei eksisteerinud.

Kasutaja avatar

Gre
Tsikkel: Husqvarna TE610 IE

Lugemata postitus Postitas Gre »

mx77 kirjutas:

Lihtsalt neid Kamasa padruneid lõhki keeratud piisavalt (ja ma ei ole seda teinud igasuguste pikendustega ja ei ole ma ise ka Murumetsa moodi)

Oman Kamasat aastast 91 ja ostetud sai see komplekt Soomest.
On läinud ka mõned padrunid ja nii väikese, kui ka suure narre sisu.
Kuid positiivne on see, et KÕIK need tooted on vahetatud uute vastu tasuta Eestis ringi ja ühtegi lisaküsimust pole esitatud ( et kuidas, miks jne ) Vahetanud olen KG Knutssonis. N.ö. "eluaegne" garantii toimib laitmatult.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”