Hälvik- Mootorratturid

Mõuki

Lugemata postitus Postitas Mõuki »

VTR kirjutas:

Ega ma arvanudki et minu poolt väljaöeldud mõte peaks kõigile meeldima ,see puht isiklik seisukoht .Samas lugedes omandiõiguse kohta,tekib justkui vastuolu.Seega ei tohiks ju olla kellegi asi ,mis mul kodus on -narkots,salaviin,sigaretid või salakütus ,ahju kõrval bazuuka ja kast granaate .Hea küll ,ei tohi olla -seadused selle keelamiseks ju olemas! S amas on olemas ka Le ja nende järgi ei ole sul ükskõik missuguse masinaga õigust sõita teel kui sul pole selleks õigust .Nii lihtne see ju ongi !!

Sul on lihtsustatud pilt asjadest. Sealt tulebki seadusandja -- Riigikogu töö raskeim osa, nad peavad hindama kas iga omandipiirang on proportsionaalne selle eesmärgiga (olgu, olgu juristid enne neid on seda teinud) aga pm on sama. Relvad ja meelemürgid on vabalevikus oluliselt ohtlikumad kui liiklusvahendid, seetõttu on ka piiranguid nende omamiseks käsitletud proportsionaalsena oma eesmärgi suhtes (näiteks. Rahvatervis).

Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”