Hälvik- Mootorratturid

VTR

Lugemata postitus Postitas VTR »

Ega ma arvanudki et minu poolt väljaöeldud mõte peaks kõigile meeldima ,see puht isiklik seisukoht .Samas lugedes omandiõiguse kohta,tekib justkui vastuolu.Seega ei tohiks ju olla kellegi asi ,mis mul kodus on -narkots,salaviin,sigaretid või salakütus ,ahju kõrval bazuuka ja kast granaate .Hea küll ,ei tohi olla -seadused selle keelamiseks ju olemas! S amas on olemas ka Le ja nende järgi ei ole sul ükskõik missuguse masinaga õigust sõita teel kui sul pole selleks õigust .Nii lihtne see ju ongi !!
Selge et puhtalt keelamisega riiki ei ehita aga kaldun arvama ,et karistamatuse tunne inimestes on veel hullem .Aastaid tagasi kui politseid oli teedel ikka tublisti rohkem aga samas paljusid need trahvid ei morgendanud ,siis nüüd on mõned tuttavad võtnud seisukoha,et kurat-äkki panevad pokri või auto sundmüüki-on mul seda jama vaja .
Ei mäleta palju aastaid tagasi oli uudis ,et J.Travolta tegi omale lenduri paberid.Ei saa nad seal ilma paberiteta ja pole ka meil teistmoodi.Sa võid ju lennukit omada aga vot lendu ikka tõusta ei tohi kui papreid pole vastavaid .
Samas ju enamus siin tunnistab et teedel-tänavatel pole kõik korras aga kui kusagilt korraloomisega pihta hakata,siis kõik on selle vastu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”