sidurilibisemine...õli?

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

mx77 kirjutas:

Räägi parem Mella (suure või väikese tähega :)), kuidas sul LM kestab, kui tihti vahetad ja kas vahetuste vahel peab ka juurde valama?

Hetkel on miski kuues õlivahetus LM-ga ja ma küll ei kurda. Sidur ei libise, seest näeb mootor puhas, ei tahma. Õli on vahetamisel parajalt rokane, magnetil on rauapuru väga vähe.
Ah et 4T ei peagi tahmama? mul on eeldatavalt suht kohvi ka, üle 200 töötunni ühe kolviga, seega midagi silindrisse ikka satub ;)

Peale valamisega on segased lood. Idasõõril tuli kokku ca 9h tiksuda. Loomulikul mitte kogu aeg põhjagaasiga. Kodus valasin tublisti peale. Võimalik, et mingi paarsada grammi isegi. Aga nii palju, kui tol sõidul, pole ma vist elusees tsiklit külili ka visanud ;)
Samas supermoto võistluspäev, kus on ca 1,5h täiega andmist, ei kulutanud visuaalselt midagi. Ja männikul sõites on 10h välba puhul olnud 50g õlikadu. (õlivahetuse maht 1,35L).

LM süüks ma kulu ei ajaks, kuna Valvolinega oli samamoodi. Eks kui lumi maha tuleb, saan sissepoole ka piiluda ja seejärel juba tiheda mootori tarbimist kommenteerida.

Kunagi Saqu uuris tootjate poolt avaldatud õli kvaliteedi näitajaid ning sai ka muu maailma kogemusi uuritud. Ma ei leidnud ühtki põhjust, miks peaks 3x kallemaid õlisid kasutama ;)

Viimati muutis mella, 27 Aug 2007, 17:40, muudetud 2 korda kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”