navigatsiooniseade

Kasutaja avatar

Martino
Tsikkel: KTM LC4 Adventure/GasGas EC250
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Martino »

ping kirjutas:

Matkatarvete poes on müügil spets veekindlad (kuni 5m) kotid elektroonikale (näiteks pocetPC kott käe peale).
NÜVI 250-ga olen sõitnud ka jetiga järvel ja ei näe põhjust miks peaksin ostma mitu korda kallima aparaadi selleks mõneks ekstreemseks korraks kui teda vaja on. Veepeal on tavaliselt ka tavaline mobla preservatiivi sees kaasas nii, et ka seda pole mulle veekindlat vaja. Veekindel telefon ei pea vee survele vastu kui suurel kiirusel vette kukkud.

Ilmselt jääme erinevatele arvamustele ses osas, kas lipp lipi peal variant ikka toimib ja kas selle toimimisega saab ikka arvestada. Nagu juba öeldud, olen pruukinud õige mitut Garmini ja Magellani GPSi ning mina küll ette ei kujuta, kuidas Nüvi puutetundliku ekraaniga mingis kotis asju aetakse. Mobla veekindlasse kotti panemine on sootuks teine teema, ja kondoom sootuks kolmas :).
Aga muidugi võib igaüks käituda just nagu kohaseks peab - mina eelistan näiteks kruve keerata kruvikeerajaga, mitte neid haamriga taguda...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”