Load
Autokooliga ei tohiks mul enam nagu pistist olla. Vaja A2 "appgreidida" A'ks. Nagu olen aru saanud siis selleks ainult vaja linnasõit teha. Küsimus siis lihtsalt selles kui suur saab olla ajavahemik eksami ja 21 saamise vahel? Aga ega niiväga ei kibele kah. Võin kevade ka ära oodata. Rataski tegelikut 25kw millega plaanin ka järgmine hooaeg sõita.
Sellest tulenevalt järgmine küsimus. Kui karmilt suhtutakse olukorda kus eemaldaksin piirajad aga dokumente ümber ei registreeri. Et oletame, et A kat olemas ja ratas siis 71 kw aga passis 25 kw. Sõiduõigus just nagu olemas ja kõik aga kas see, et dokumendid ja päris ei ole vastavuses on suur rikkumine? Ja palju teda üldse kontrollitakse? (pean ennast suhteliselt korralikuks sõitjaks nii et ei arva, et neile väga nimodi silma jään, et peaksid ekspertiisi saatma). Miks dokumente ümber ei taha registreerida on see, et 25 kw ratast lihtsam maha müüa. Jätan piirajad alles ja ennem müüki saab need uuesti peale kruvida. Siis müügi hetkel ka kõik seaduslik ja mis ostja edasi teeb on juba tema mure.
Tänud asjalike vastuste eest.
edit: eelmine postitus vastas poole mu murest ära... äidäääh
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.