Õnnetused mootorratastega

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Mind nad üllatavad ilma suunatuledeta :roll:
Nightfly kirjutas:
ei taha politseid maha teha aga... see üllatas küll kergelt :roll:
Kasutaja avatar

Maku
Tsikkel: Kawa ZX-6R '04
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maku »

Pole kll päris õnnetusest juttu, aga siiski tähelepanekuid. Esiteks, mendid käituvad viimasel ajal liiga ülbelt. Eila just üks kaasrattur rääkis kudas ta linnas tagarattal sõitis(piirkiiruse normis) ja mendid eravärvides mazdaga vastu tulid. Uudne meetod on mentidel ette keerata ,kohe julmalt. nii ka talle. Ja siis see jutt kitsedel ,et tagarattal ei tohi sõita??? mida kuradit miks ei tohi, miks??? mind paneb mõtlema ,et kui mendid nii julmalt ette keeravad ja roheline rattur on roolis, mis võib kll juhtuda ... :? :evil: :evil: Aru ma ei saa mis neil viimasel ajal üldse viga on, kogu aeg peavad kinni ja nussivad, otsivad vigu ja see ülbus suhtlemisel. Arusaadav on see mendiviha, kui nad nii üleolevad on :?
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Sul paha päev?..
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Maku kirjutas:
Pole kll päris õnnetusest juttu, aga siiski tähelepanekuid. Esiteks, mendid käituvad viimasel ajal liiga ülbelt. Eila just üks kaasrattur rääkis kudas ta linnas tagarattal sõitis(piirkiiruse normis) ja mendid eravärvides mazdaga vastu tulid. Uudne meetod on mentidel ette keerata ,kohe julmalt. nii ka talle. Ja siis see jutt kitsedel ,et tagarattal ei tohi sõita??? mida kuradit miks ei tohi, miks??? mind paneb mõtlema ,et kui mendid nii julmalt ette keeravad ja roheline rattur on roolis, mis võib kll juhtuda ... :? :evil: :evil: Aru ma ei saa mis neil viimasel ajal üldse viga on, kogu aeg peavad kinni ja nussivad, otsivad vigu ja see ülbus suhtlemisel. Arusaadav on see mendiviha, kui nad nii üleolevad on :?
Sa oled vist ikka päris loll või?
Igas suvalises Euroopa riigis ja enamikus USA osariikides saaksid sa ränga trahvi tagarattal sõitmise eest. Ja põhjendus on lihtne - liikluse ohustamine. Kasuta pisut oma fantaasiat ja kujuta ette situatsiooni kui sul on vaja järsku pidurdada, mis sa arvad millal sa kiiremini pidama saad, tagarattal sõites või kaks ratast maas. Vaata pisut esirattal olevat vägevat piduriketast ja mõtle milleks see sinna külge on kruvitud. Ja ära üritagi väita, et liikluses ei juhtu kunagi ootamtuid situatsioone.

Deem idioodid.
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Maku kirjutas:
Ja vot selline käitumine neid ajendabki. Vorst vorsti vastu, kui ei saa heaga, peab saama kurjaga.
Mis on paha linnas tagarattal sõitmisel, eriti kui sangas on roheline ? Haaa, lubage naerda! Kas sa oled mõelnud mis siis juhtub, kui see sinu roheline sõber näiteks üle tõmbab ja sellili maha lajatab ? Ja siis kontrollimatult liikuv ratas mõnele autole sisse põrutab, või veel hullem, inimese ära lömastab ? Mis siis, kui selleks juhtub olema mõni ilmsüüta noor ema, kellel on laps käevangus? Või hoidku jumal selle eest, kui veel laps peaks ette jääma...
Inimesed, palun mõtleme vähekene enne kui asume tegutsema! Ma tean, et kõige paremini õpib oma vigadest, kuid veel parem, kui neid vigu ei tehta. Ei pea ju iga näite jaoks mõni kaaskodanik traagiliselt surma saama :idea:
Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Maku kirjutas:
:wack:
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

SINU suguste debiilikute pärast ongi politseid kurjad kuna liikluseeskirju ei tunne ning siis veel hakkavad vastu ka paukuma nagu keti otsas koerad.

Tagarattal ei tohi sõita......ei eestis ega mujal. KEELATUD.
Maku kirjutas:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

... süütu noor ema, laps käevangus :roll: Ai-vai, rikutud mõtted mul.

Aga muidu jutt jumala õige, jobud tuleb tänavalt koristada ja selles ei ole politseile muud kui edu soovida. Äkki tuleb siis mõistus enne koju kui hilja on.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

irwww kes nüüd moraali loeb

korke kirjutas:
SINU suguste debiilikute pärast ongi politseid kurjad kuna liikluseeskirju ei tunne ning siis veel hakkavad vastu ka paukuma nagu keti otsas koerad.

Maku kirjutas:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

Rene

Lugemata postitus Postitas Rene »

korke kirjutas:

Sa unustasid lõppu lisada: "Pane ennast põlema!" (togi)

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Tartus Karete Konsumi juures (Jalaka tn)

Kui õigesti aru sain siis oli miski kroom autole otsa sõitnud.
Autol oli parem külg sees ... Autojuht oli vist ette keeranud...
Tsiklist ise kõndis ringi, kiiver käes ...

Suht hägune ülevaade... vb keegi Tartukatest teab paremini ...
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

Panthera kirjutas:

tsiklist viidi kiirabiga minema :(
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Rene kirjutas:
korke kirjutas:

Sa unustasid lõppu lisada: "Pane ennast põlema!" (togi)
+1.
Maku, ära enam peale võta, sest ilmselgelt oled juba üledoosi all.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Soome ratturid räägivad mingist 1000 eurosest trahvimäärast noka tõstmise eest. Tegelikult peaks seal küll olema sissetulekupõhine trahvisüsteem. Nii et, Maku, kui skandinaaviasse matkama satud, hoia kaks ratast ilusti teel. Bomberi T särk on odavam osta bomber.fi kodulehelt... :lol:
Suzuki GSX 750 Inazuma

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Salvo Kelk kirjutas:
Panthera kirjutas:

tsiklist viidi kiirabiga minema :(
Kuid kes siis kiivriga ringi kõndis ?
Ma suhteliselt hilja jõudsin kohale...
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

spinna kirjutas:
Soome ratturid räägivad mingist 1000 eurosest trahvimäärast noka tõstmise eest. Tegelikult peaks seal küll olema sissetulekupõhine trahvisüsteem. Nii et, Maku, kui skandinaaviasse matkama satud, hoia kaks ratast ilusti teel. Bomberi T särk on odavam osta bomber.fi kodulehelt... :lol:
Ootoot, kas meil Eestis veel ei ole siis seda seadust, et load lähevad tagarattassõidu eest ?

Ise päris ingel sellekohapealt ei ole (togi) . Kuid hindan iga olukorda eraldi. Lasen ka linnas rattasse. Kuid kui ikka n-ö lapsevankriga "süütud" emad kõnniteel on ja autode poolelt tihe liiklus siis jääb asi katki.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Uues liiklusseaduse eelnõus on sellest juttu (esiratta õhkutõstmisest) , praegukehtivas LE-s pole sellest eraldi juttu tehtud.
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

Panthera kirjutas:

Kuid kes siis kiivriga ringi kõndis ?
Ma suhteliselt hilja jõudsin kohale...
Kivipalluri varasalvest: See kes kiivrit kannab ei pruugi olla veel mootorrattur vaid kiivrikandja.

TV oli ka platsis, kui telekast hakkab saade 112, siis kuuled-näed täpsemalt, mis toimus.
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Õnnekas kirjutas:
Uues liiklusseaduse eelnõus on sellest juttu (esiratta õhkutõstmisest) , praegukehtivas LE-s pole sellest eraldi juttu tehtud.
Kas sel tuleb juttu ka autodest?

Eelmise aasta FHMis (loen vaid 2x aastas, ärge näkku lööge) oli küsimus liikluspolitseile, kas autoga kahel rattal tohib sõita. Tohtis küll, sest polnud mingit määrust, mis ütleks, mitu ratast maas peab olema. Seega teoreetiliselt lubas LE sõita ükskõik kuidas. Iseasi on, kas rajalt ei võeta maha "liiklusohtliku olukorra tekitamise eest", "ebakorrektsete sõidumaneeride eest", "võimetuse eest ristmikult korrektselt liikumist alustada" jne.

Ja ma ei näe põhjust tohutul pragamisel tagarattal sõidu eest. C'mon, kellel meil poleks juhtunud uue rattaga liiga uljalt gaasi andes, et esiratas taevast vaatab. Ehk juhtub ka kogemata.

Minu suunal pragamine võib põssasse magama minna, sest linnas juhtunud vaid paar korda "kogemata" ning "sihilikult" käib harjutamine Tabasalu kinnisel asfaltplatsil. Reklaam: Platsi tunnihind tsikli kohta on 60 EEKi.
Kasutaja avatar

Maku
Kontakt:

ok sain vist aru. olen loll ja t*** ja mida veel iganes kolmandat, mind tuleks maha lasta ja pärast põlema panna jne.. Aga ma ju ei õelnud ,et ma käin tagarattal sõitmas, kehv olen ses vallas :? :? Ja mis vorst vorsti vastu siia puutub? Kui sul käivad kodus vargad ja menti vaja on ,kus nad siis hui on? See pärast mind lissalt ajendas see teema ,et väga paljud teised lasevad hästi tagarattal ja tore on vaadata ,seepärast ei saagi aru, miks mendid küsivad ,et kas sõita ei oska ve? kõvad mehed suudavad hästi tagarattal sõita sitad ei suuda.
Viimati muutis Maku, 24 Aug 2007, 10:35, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Paluksin Sul täpsustada oma väärtushinnanguid, kuid vaevalt Sa tead, mida see sõna tähendab...
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tige päkapikk »

Eksid maku , tagarattal sõidavad sitad mehed, kel puberteet pole üle läinud ja muuks võimelised pole ;) On vaid suur ego mida vaja sellise liputamisega toita. Mõne mehe õnnetus on see , et puberteet pole ka 40selt üle läind.
Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
---------------------------------------
www.zoomfoto.ee/
Kasutaja avatar

Maku
Kontakt:

nüüd sõimavad kõik mind siin ja sis lähevad linna laiama ...
aa ja kas mitte korke pold see ,kes ütleb et ma olen debiilik, ent ise tõmbas endal ratta üle
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

tige päkapikk kirjutas:
Eksid maku , tagarattal sõidavad sitad mehed, kel puberteet pole üle läinud ja muuks võimelised pole ;) On vaid suur ego mida vaja sellise liputamisega toita. Mõne mehe õnnetus on see , et puberteet pole ka 40selt üle läind.
huvitav millal Rossil läheb puberteet yle..
ta sõidab ka vahest tagarattal.. ju on siis s**t mees ja pole muux võimeline!? :wack:
Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

tige päkapikk kirjutas:
Sinu ideoloogia järgi on rajapeal sõitjad ka tavalised rullnokad, kellele meeldib lihtsalt kihutada ? Kui aeg ja koht on õige, milles probleem? Vbl kadedus, pole endal piisavalt oskusi/vahendeid? Puberteedi kohapealt peab kahjuks nõustuma.
Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tige päkapikk »

rada ja tänav on siiski erinevad teemad minu ideoloogia järgi :wink: . Probleemid tulevad sellest , kui mõni "mees" ei suuda seal erinevusi leida
Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
---------------------------------------
www.zoomfoto.ee/

-Tomm

Lugemata postitus Postitas -Tomm »

Ilmselt on tagarattal sõit teataval määral tõesti puberteediga seotud. Samas on puberteet ka täiesti normaalne nähtus. Kuigi on tavaline, et see vanuse kasvades järjest väheneb on minu meelest äärmiselt tore, kui tiba sellest ka suureks kasvades alles on. Puberteedi (nagu seda siin viimastes postides mõistetakse) täieliku möödumise järel, oleks vist küll paras aeg maha surra.

Makule: kui sa kunagi hiljem oma keelekasutuse uuesti üle vaatad, siis saad aru, miks kõik su kallal võtavad. Jutul on iseenesest mõte sees olemas, ainult see mattub igasuguste vingete väljendite alla ära.
Kasutaja avatar

Maku
Kontakt:

tige päkapikk kirjutas:
minu ideoloogia järgi :wink:
Vot päkapikk , ma sattusin sihukese lolli teema üles võtma, kus ideoloogiad põrkuvad. üldiselt siis asi ikkagi nii ,et teeme aga vaikime. Vabandan kaasfoorumlaste ees et seda teemat puudutasin:cry: :cry: ehk annate andeks ja ei pane pind põlema ega muud sellist ,järgmine kord enam ei tee :P
Viimati muutis Maku, 24 Aug 2007, 11:16, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Hapud viinamarjad :)
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Lugemata postitus Postitas Habib »

Maku kirjutas:
Aga ma ju ei õelnud ,et ma käin tagarattal sõitmas, kehv olen ses vallas :? :? kõvad mehed suudavad hästi tagarattal sõita sitad ei suuda.
Jälle saab hüva huumorit :D Tituleerisid ennast just sitaks meheks (lol) Ära nüüd nii karm ka enda vastu ole.
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Suletud

Mine “Vaba teema”