Kuidas oma rollut paremaks muuta?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
rolluvend

Kuidas oma rollut paremaks muuta?

Lugemata postitus Postitas rolluvend »

Tere mul roller HT50QT9. see on 50cc. Läheb välja mingi 70km/h ja piiraja on peal.Kuidas saaks aga tippkiirust parandada nii et ta läheks üle 80 välja ja kiirendus läheks kiiremaks seejuures et mootorit ei rikuks. Pange oma mõtted kirja. Olen ise suht algaja.
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

Võta alustuseks piiraja maha.
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

Sul on 4T Hiinlasest roller eksju. Sellel eriti suurt tuunimisvõimalust pole, aga kusagil teemas oli antud link kus on sinu rollerile 80 cc silinder. Kasuta otsinugt!
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!

Teema algataja
rolluvend

Kus seal piiraja on ja kas neid on üks? Ja see pidavat vist mootorit ka rikkuma?

Teema algataja
euru

Lugemata postitus Postitas euru »

rolluvend kirjutas:
pidavat vist mootorit ka rikkuma?
Mis tähendab pidavat mootorit rikkuma? Kõik muudatused mootori juures vähendavad mootori tööiga.

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Variaatori piiraja ei saa mootorit rikkuda, kuna see käib jõuülekande kohta.

Teema algataja
5minutit

Lugemata postitus Postitas 5minutit »

pane kondekas uus siis hääled mõnusamad aga selle 80nese silkuga ära jama sest kui hakkad vahetama siis pead ju kolvid ja väntvõlli ära vahetama ja see läheb vist väga kalliks;)
ja kui vahele jääd siis tulevad omavoliline ümberehitamine,arvele võtmatta masin,lubadeta sõit(kui sul pole 125cc se omi)
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

5minutit kirjutas:
80nese silkuga ära jama sest kui hakkad vahetama siis pead ju kolvid ja väntvõlli ära vahetama ja see läheb vist väga kalliks;))
Kogemused? Oled vahetanud? Suurema silindriga on kolb koos rõngaste, sõrme ja sõrme stopperitega kaasas. Osadel juhtudel ka koos klappide, nukkvõlli ja silindripeaga. Ja mingit väntvõlli vahetama ka ei pea. Hea, kui laagrid vahetad ja need ei maksa suur midagi.
Teemaalgatajale-kui sinu liikur juba 70km/h välja jookseb, siis ei ole seal enam midagi piiratud. See ongi neljataktiliste 50cm3-ste rollerite lagi.
Piiratuna on kiirused nii 55 +- mõned km/h. Oleneb ka sõitja kaalust suuresti.
Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Teemasiseselt
Põhimõtteliselt sa peaksid piiraja eemaldama, ja swammkoonusfiltri ostma, piirajad maha võtma ja võid mulgimotost uurida sest sinna tuli 4t hiinlastel sportsumbutajaid
Teemaväliselt
Mul endal on üks kymco agility 50, tal on äravahetatud seepuks variaatoris (ala seib), ja pärast selle mahavõtmist läks 67km/h, nüüd vahetasin rihma ära ( andis lõppkiirust niipalju juurde et 71 läks spidosse) ja imelik oli veel see et ma panin uued kergemad rullid ja tippkiirus tõusis, tegelikult peaks tippkiirus langema ja kiirendus paranema :P
aga ma arvan kui tal pöörete piiraja maha võtta ja nt koonusfilter panna siis ta peaks 80km/h kindlasti arendama ja muide kuulsin et mulgimotosse tulid kymco agility 50 sportsumbutajad , aga ise enam kymcoga ei tegele ja eriti teada ei saa palju tal tippkiirust tuleks
oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Vabalthingavast filtrist pole suurt tolku ilma suurema düüsita. Segu jääb selgelt lahjaks. Proovitud.
Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

njah suurem düüs vast teeks ka veidike abi ja nõela tõstmine ehk mõneastme võrra aga noh seguasja ma ei jaga
oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
Kasutaja avatar

hellish

Re: Kuidas oma rollut paremaks muuta?

Lugemata postitus Postitas hellish »

rolluvend kirjutas:
Olen ise suht algaja.
Algaja jaoks on see 70km/h täitsa paras ja isegi veits palju. Ära saa valesti aru ma ei muretse sinu tervise pärast vaid ikka oma tervise pärast :wink:
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

Teema algataja
rolluvend

Re: Kuidas oma rollut paremaks muuta?

sa võid mõelda jah et palju, ma ise mõtlen ka et imelik ma ainult mingi paar nädalat sõitnud ja see mu esimene masin ning ma tunnen juba et 70 pole mingi kiirus. tglt on aga ma ei saa ju kogueag gaas põhjas sõita. Aga noh vb polegi mõtet midagi tuunidagi sest see hiinakas ja laguneb pärast veel täiesti ära. Saan sõidu korralikult selgeks,ootan natuke,teen load ja ostan 125 masina. Ja pole vaja midagi tuunida.

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Isegi 50 kopikalise võrriga ei tohi sa üle 45 km/h sõita. Seega on juba piirajate eemaldamine omavoliline ümberehtus. Kui tahad oma viiekümnesega nii 70 km/h kulgeda, et mentoseid kartma ei peaks, siis peab sul endal A1 taskus olema.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”