Kuidas oma rollut paremaks muuta?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kuidas oma rollut paremaks muuta?
Tere mul roller HT50QT9. see on 50cc. Läheb välja mingi 70km/h ja piiraja on peal.Kuidas saaks aga tippkiirust parandada nii et ta läheks üle 80 välja ja kiirendus läheks kiiremaks seejuures et mootorit ei rikuks. Pange oma mõtted kirja. Olen ise suht algaja.
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kogemused? Oled vahetanud? Suurema silindriga on kolb koos rõngaste, sõrme ja sõrme stopperitega kaasas. Osadel juhtudel ka koos klappide, nukkvõlli ja silindripeaga. Ja mingit väntvõlli vahetama ka ei pea. Hea, kui laagrid vahetad ja need ei maksa suur midagi.5minutit kirjutas:80nese silkuga ära jama sest kui hakkad vahetama siis pead ju kolvid ja väntvõlli ära vahetama ja see läheb vist väga kalliks;))
Teemaalgatajale-kui sinu liikur juba 70km/h välja jookseb, siis ei ole seal enam midagi piiratud. See ongi neljataktiliste 50cm3-ste rollerite lagi.
Piiratuna on kiirused nii 55 +- mõned km/h. Oleneb ka sõitja kaalust suuresti.
Teemasiseselt
Põhimõtteliselt sa peaksid piiraja eemaldama, ja swammkoonusfiltri ostma, piirajad maha võtma ja võid mulgimotost uurida sest sinna tuli 4t hiinlastel sportsumbutajaid
Teemaväliselt
Mul endal on üks kymco agility 50, tal on äravahetatud seepuks variaatoris (ala seib), ja pärast selle mahavõtmist läks 67km/h, nüüd vahetasin rihma ära ( andis lõppkiirust niipalju juurde et 71 läks spidosse) ja imelik oli veel see et ma panin uued kergemad rullid ja tippkiirus tõusis, tegelikult peaks tippkiirus langema ja kiirendus paranema
aga ma arvan kui tal pöörete piiraja maha võtta ja nt koonusfilter panna siis ta peaks 80km/h kindlasti arendama ja muide kuulsin et mulgimotosse tulid kymco agility 50 sportsumbutajad , aga ise enam kymcoga ei tegele ja eriti teada ei saa palju tal tippkiirust tuleks
Põhimõtteliselt sa peaksid piiraja eemaldama, ja swammkoonusfiltri ostma, piirajad maha võtma ja võid mulgimotost uurida sest sinna tuli 4t hiinlastel sportsumbutajaid
Teemaväliselt
Mul endal on üks kymco agility 50, tal on äravahetatud seepuks variaatoris (ala seib), ja pärast selle mahavõtmist läks 67km/h, nüüd vahetasin rihma ära ( andis lõppkiirust niipalju juurde et 71 läks spidosse) ja imelik oli veel see et ma panin uued kergemad rullid ja tippkiirus tõusis, tegelikult peaks tippkiirus langema ja kiirendus paranema

aga ma arvan kui tal pöörete piiraja maha võtta ja nt koonusfilter panna siis ta peaks 80km/h kindlasti arendama ja muide kuulsin et mulgimotosse tulid kymco agility 50 sportsumbutajad , aga ise enam kymcoga ei tegele ja eriti teada ei saa palju tal tippkiirust tuleks
oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
Re: Kuidas oma rollut paremaks muuta?
Algaja jaoks on see 70km/h täitsa paras ja isegi veits palju. Ära saa valesti aru ma ei muretse sinu tervise pärast vaid ikka oma tervise pärastrolluvend kirjutas:Olen ise suht algaja.

Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

-
Teema algataja
Re: Kuidas oma rollut paremaks muuta?
sa võid mõelda jah et palju, ma ise mõtlen ka et imelik ma ainult mingi paar nädalat sõitnud ja see mu esimene masin ning ma tunnen juba et 70 pole mingi kiirus. tglt on aga ma ei saa ju kogueag gaas põhjas sõita. Aga noh vb polegi mõtet midagi tuunidagi sest see hiinakas ja laguneb pärast veel täiesti ära. Saan sõidu korralikult selgeks,ootan natuke,teen load ja ostan 125 masina. Ja pole vaja midagi tuunida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.