Bob keerab §-i märke vajalikus suunas - muidugi juhul kui väga "korraliku" sigadust pole korda saadetud. Nii mõnigi kord on ka "liikluskaladega" õnneks läinud
Elu on nagu erinevad aastaajad - eriti lill on siis, kui tee kallutamist kannatab
Kui vaja ekstreemspordi varustust, jalgratast vms, siis tulge Extreme Sporti ja teen sõbrahinna bikeri kaardi eest. Mitteametlikult muidugi!
Samuti on olemas Foxi krossipükse ja põlvekaitsmeid, mida ka tsikliriide alla saab panna. Ehk siis näiteks teksadele.
Mina saan omalt poolt kasulik olla mööbli poole pealt - metallmööbel, garderoobid, liuguksed. Samuti tegelen sellise vahva asjaga nagu Boblbee. Osa bikerlastest juba kasutab ja teine osa teab, millega tegu. Kes ei tea, vaadake järgi.
loodan , et minu pääste alast abi teil vaja ei lähe ( tuletõrjuja ) aga kui vahest kuskilt taksot ei saa ja kui tööl olen , aitan ikka bikeri raffast , üldiselt õõsel ja nädalavahetusel.
Päeval teen tööd nagu muiste - ehk siis uuringud majade alla (ehitusgeoloogia) ning öösel - aiapostiaugud, uurigud ja mõnikord ka puurkaevud.
Konsultatsioone võin jagada piiramatul hulgal.
Viisakas Rott-Uuestisündinud XJ900
Punane Välk - Dnepr MT-11
Jawa 634 - ootab vänta
nagu pealkirjas seisab... kes millega aidata saab... siis küsimus järgmine- kas keegi saab aidata digikaamera PENTAX K10D leidmisega vähe soodsamalt kui otse poest. oleks jube tänulik ja omalt poolt saaks vastu aidata tätoveeringute ja/või aerograafimaalingutega.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.