Endurod 18.augustil Rapla-Virtsu
Omalt poolt lisaks nii palju, et pole ammu tundnud nii suurt rõõmu inimasustuse märkidest kui siis, kui hull-võsa-vihma vahelt need esimesed paistma hakkasid. See tähendas ainult ühte - TEE!!!
AGA kui tempost rääkida, siis mina olin algajana kaasas ja ei hiilga just füüsilise vormiga, seega edaspidi eelistaksin hea ilma korral pikemat päeva ning ühes jutis läbimist ja nadima ilma korral kahepäevast trippi. Muidu läheb nagu...spordiks kätte
Kui kellegi pereliikmed protestivad kojujäämise vastu, siis minu pere oli autoga meid saatmas sest teekond pakkus kohtumispaikadeks palju kohti. Tänud minu kaaslastele ja perele! Lahe oli!
AGA kui tempost rääkida, siis mina olin algajana kaasas ja ei hiilga just füüsilise vormiga, seega edaspidi eelistaksin hea ilma korral pikemat päeva ning ühes jutis läbimist ja nadima ilma korral kahepäevast trippi. Muidu läheb nagu...spordiks kätte

Kui kellegi pereliikmed protestivad kojujäämise vastu, siis minu pere oli autoga meid saatmas sest teekond pakkus kohtumispaikadeks palju kohti. Tänud minu kaaslastele ja perele! Lahe oli!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.