kui sulle tehakse kiirenduses ära?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 865
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
kui sulle tehakse kiirenduses ära?
julgen pakkuda, et ratturid kel, vähegi võistlusveri, ei ole alati esiotsa mehed.
panen oma loo!
tuulutasin oma ratast linnavahel vaatasin, et kus, nn. õhtused tsikli treffajad on, polnud keskit, keerasin noka piiteri teele, vahtisin seda esimest statoili, äkki mõni mototyyp igavleb,...edasi järgmise
foorini, punane, vahin, haigutan, bemm tegi kõrvalt "lend stardi" ... puls pani paar paukku tihemini... järgmine foor, punane tuli, bemm pani läbi,... järgmine foor. bemm seisab, mina kõrval, krt. tibi roolis naerab, et tilgad vist püksis... ja mis edasi? võtsin kogu oma mõistuse, ratta osalise potentsiaali (rutska põhjas ei käinud) kasutusele, tõmbasin juba ennast voolujoonde, ja hea kui sain enne järgmist foori, meeter või 2 ette.
muidugi lohutan ennast, et bmw kapotiall võis olla midaiganes, nitroni välja
küsimus, kuidas tuleb kaotada?
panen oma loo!
tuulutasin oma ratast linnavahel vaatasin, et kus, nn. õhtused tsikli treffajad on, polnud keskit, keerasin noka piiteri teele, vahtisin seda esimest statoili, äkki mõni mototyyp igavleb,...edasi järgmise
foorini, punane, vahin, haigutan, bemm tegi kõrvalt "lend stardi" ... puls pani paar paukku tihemini... järgmine foor, punane tuli, bemm pani läbi,... järgmine foor. bemm seisab, mina kõrval, krt. tibi roolis naerab, et tilgad vist püksis... ja mis edasi? võtsin kogu oma mõistuse, ratta osalise potentsiaali (rutska põhjas ei käinud) kasutusele, tõmbasin juba ennast voolujoonde, ja hea kui sain enne järgmist foori, meeter või 2 ette.
muidugi lohutan ennast, et bmw kapotiall võis olla midaiganes, nitroni välja
küsimus, kuidas tuleb kaotada?
Re: kui sulle tehakse kiirenduses ära?
said AUTOLT sisse...speedvana kirjutas:küsimus, kuidas tuleb kaotada?

selliseid lüüasaamisi aitab leevendada vaid "Valge Hiinlane"

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
sa suure hingega inimene, tänud palsami eest!poison kirjutas:ma sain korra Porsche Cayennega joonele, irw...kui ma ta esiratta kõrval olin, siis mees/naine ärkas...oli minekut tal küll, pole paha autu...sai tehtud ainuõige otsus - las minna, pole mõtet linnatänaval lollitada, aga naerma ajas see, et Cayenne roolis niiiiiiiiii väike hing oli
ma ei tea, ehk omavad austatud eelkõnelejad hayabusat, millel on lisaks repsol tuuning!
-
matu, aga siiski on...matukas kirjutas:Ma ei tea, äkki on Sul gaasirutska valesti seadet? Ega neid alla 6 sek 0-100 km/h autosid ka väga palju tänavatel liigu
6 sekiseid!
arvad, et mimm ei tea kuida nitro kraani keerata, heh nigui köögis nõudepesul, mida rohkem keerad seda rohkem tuleb!
kiiruse tunnetusega on ka väga erinevalt "nendel"
-
CB500 kirjutas:Speedvana, mis ratas sul on ja mis bemm see siis oli? Ei ole neid nitrobemme ka nüüd nii metsikult palju ma arvan..
panen siis siia oma visuaalse arvamuse bemmi tibist, et poisoni poolt äramärgitud tihend tibil 100% töökorras, aga tore ongi!
nüüd härrased-karvased, pange ennast järgnevasse olukorda (mina läksin mänguga kaasa) nagu mainisin järgnevast foorist pani tibi punasega läbi, see tekitas minus huvi kas järjekordne nokats, olimegi siis susi hotelli ees fooritaga koos, tibi lasi aknaklaasi alla plaksutas silmi justkui HD, no eks ma siis "munema" jäingi, tulin ikka sitatsioonist auga välja.
bemm-oli ehk natuke kehvem, kui MC`Laren mers (välimuselt)
CB500, jah tsiklit hakkan talvel tuunima, aretan mõne kW juurde,
ja ise teen ka rohkem kepi_kõndi
speedvana kirjutas:bemm-oli ehk natuke kehvem, kui MC`Laren mers (välimuselt)

ja mis ratas sul on, seda ma küll ridade vahelt välja ei lugenud. Mis tuunimisse puutub, siis selle kohta on ka vanasõna, midagi sarnast et kui peale kodust tuunimist on võimsus sama mis tehasest tulles, siis on veel hästi.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Ei peaCB500 kirjutas:speedvana kirjutas:bemm-oli ehk natuke kehvem, kui MC`Laren mers (välimuselt)Pilti!!! hirmul suured silmad?
![]()
ja mis ratas sul on, seda ma küll ridade vahelt välja ei lugenud. Mis tuunimisse puutub, siis selle kohta on ka vanasõna, midagi sarnast et kui peale kodust tuunimist on võimsus sama mis tehasest tulles, siis on veel hästi.Ära siis üle tuuni (loe:tee korralik kodutöö)

Egolaks hilisest minevukust.
Tõden siin samuti teie suureks kurbtuseks, et sain ka kaela ühe Baierimaa massina käest. Nii 100ni läksime kõrvuti täitsa ning kuna tegu kesklinnaga, siis lasin tal rahus edasi kiirendada. Baierimaa masinaks oli siis uus BMW M6. Nii et 500hj andsid seekord mu väikesele TDMile mõtlemisainet küllaga. Mulle samuti.
Kuskilt kaugelt meenus vanasõna, et targem annab järele.
Enam ei ürita niiväga kiirendada
Tõden siin samuti teie suureks kurbtuseks, et sain ka kaela ühe Baierimaa massina käest. Nii 100ni läksime kõrvuti täitsa ning kuna tegu kesklinnaga, siis lasin tal rahus edasi kiirendada. Baierimaa masinaks oli siis uus BMW M6. Nii et 500hj andsid seekord mu väikesele TDMile mõtlemisainet küllaga. Mulle samuti.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
-
jah, ratas on see millega nüüd küll ei uhkelda yam.fzr 600CB500 kirjutas:speedvana kirjutas:bemm-oli ehk natuke kehvem, kui MC`Laren mers (välimuselt)Pilti!!! hirmul suured silmad?
![]()
ja mis ratas sul on, seda ma küll ridade vahelt välja ei lugenud. Mis tuunimisse puutub, siis selle kohta on ka vanasõna, midagi sarnast et kui peale kodust tuunimist on võimsus sama mis tehasest tulles, siis on veel hästi.Ära siis üle tuuni (loe:tee korralik kodutöö)
samas imestan, et kodus kaks riisi autot, üks aasta vana, teine kolm, aga yamu mootor on kuivem (ei märgu õli) ja tihedam kui toy ja nissan.
-
YerbaYerba kirjutas:Egolaks hilisest minevukust.
laenan sinult selle vanasõna, alali_seks, kasutami_seks
krt. bemmi tibi oli, volaa
-
Speedvana, ma tunnen sulle tõsiselt kaasa, Su uhkus on nüüd riivatud(no offence). Aga seevastu saan mina igapäev liikluses kiirenudses ''pähe''. Ainult ükskord on mul olnud õnnelik juhus ühele Vaz'ile ära teha, aga vaevalt ta pedaali põrandasse vajutas 
Kuid siiski, sügav kaastunne!

Kuid siiski, sügav kaastunne!

Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!