UUE ASFALTI TREENINGLAAGER Pärnus 17.-18.august
To Olts: Pole tänu väärt!!!
Aga ise olen ka muidugi üritusega vääga rahul!! iga selline treeningpäev tekitab vaid sõiduisu juurde! Enda jaoks sai vähemalt niipalju et lõpuks sai siis ka niikaugele asi et põlvel asuvad slaiderid ei saa kukkumisest kraabitud vaid sellest et kurvis on julgust põlvega asfalti puudutada!! ma tean küll et see põlve maha saamine pole mingi eriline näitaja aga endal nüüd küll suht hea tunne et polegi midagi hirmutavat ja võimatut selles
Ning põhiline on see et kui oskused pole sünniga kaasa antud siis neid saab vähemalt mingi tasemeni õppides viia!! nii et juba ootan järgmist sõitu!! 
Aga ise olen ka muidugi üritusega vääga rahul!! iga selline treeningpäev tekitab vaid sõiduisu juurde! Enda jaoks sai vähemalt niipalju et lõpuks sai siis ka niikaugele asi et põlvel asuvad slaiderid ei saa kukkumisest kraabitud vaid sellest et kurvis on julgust põlvega asfalti puudutada!! ma tean küll et see põlve maha saamine pole mingi eriline näitaja aga endal nüüd küll suht hea tunne et polegi midagi hirmutavat ja võimatut selles

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.