Endurod 18.augustil Rapla-Virtsu

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
kraut
Tsikkel: XT660Z
Kontakt:

Endurod 18.augustil Rapla-Virtsu

Lugemata postitus Postitas kraut »

Kes Idablokiorienteerumisele või Motorammule või Sõjamasinamuusikale või (jätka ise) mingil põhjusel minna ei taha, võib ühineda eeloleval laupäeval Rapla-Virtsu kitsarööpmelist raudteed läbi sõitma.
Hetkel on minejaid 3.
Pilt

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

vötke kaasa väike käsi saag vöi möni letermanninuga ja olge sildadega ettevaatlikud. need on kitsamad kui tamm ise. köike head :P
Kasutaja avatar

vx800
Tsikkel: Zr7
Asukoht: tallinn-rapla / Jawa suzuki vx800 honda nx650 suzuki dr350 suzuki xf650 tdm850 zr7
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas vx800 »

Super üritus. Sõitsime aasta tagasi sama trassi naisega läbi ja muljed olid igati positiivsed. Ja sildadega tasub tõesti ettevaatlik olla kuna nad on lopsaka taimestiku tõttu suht raskesti märgatavad. Järvakandi tee ja Koikse vaheline lõik on metsaveo tehnika poolt parajalt ülesse küntud ja enne Koikse silda on üks asjalik mülgas. Vähemalt nädal tagasi oli see seal suht põhjatu. Kui olete Koikses maanteele jõudnud ja olete enne Märjamaad uuesti raudteele keeranud tasub sõita parempoolses jäljes kuna vasakult on sillatruup lagunenud ja üle kaela suht kerge käia. Märjamaal peale mingit poodi vaadake, et te valele teeotsale ei pööra. Üks suht kehv lõik on suurest raudteesillast kuni Vana-Vigala Jaama poeni. Sealt kuni Rumba sillani on korralik kruusakas ja siis peale jaamahoonet hakkab mõnu peale. Kui ükskord Virtsu tammini jõuate olete parajalt läbi. Ja trassi läbimiseks ei pea sugugi enduuro olema. Naine oli mul näiteks Jawaga ja ma ise VX-iga. Trassil kogete kõiki teeolusid alates vaevu aimatavast ja kohutavalt kinni kasvanud teest kuni korraliku asfaltini.Kohati olid sellised rööpad, et minu vx-i sadul oli teega ühes tasapinnas :lol: Ja soe soovitus peeglid keerake küljest. Jõudu :)
mees jääb alati iseendaks

gs

Lugemata postitus Postitas gs »

Isegi CBR1000F saab sellega hakkama....
Kasutaja avatar

Gre
Tsikkel: Husqvarna TE610 IE

Lugemata postitus Postitas Gre »

vx800 kirjutas:
Super üritus. Sõitsime aasta tagasi sama trassi naisega läbi ja muljed olid igati positiivsed.
Kui mitu tundi orienteeruvalt pöristasite seda trassi.
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Oi vakk, pagana kehv kuupäev! Endalgi plaan see aasta sama tripp teha. Pane kindlasti muljed ja märkused hiljem siia lugemiseks. Me ise kalkuleerisime reisi kahepäevaseks...
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

vx800
Tsikkel: Zr7
Asukoht: tallinn-rapla / Jawa suzuki vx800 honda nx650 suzuki dr350 suzuki xf650 tdm850 zr7
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas vx800 »

Kui mitu tundi orienteeruvalt pöristasite seda trassi.[/quote]

No meil läks ikka päev ära. Oleks muidugi kiiremini saanid aga naine tikteeris tempo :D Samas tänu sellele nägime rohkem.
mees jääb alati iseendaks
Kasutaja avatar

Teema algataja
kraut
Kontakt:

Aitäh asjalike näpunäidete eest! :)
Viimasel hetkel liitujaile - stardime kl 11 Rapla jaamast.
Pilt
Kasutaja avatar

matukas

Lugemata postitus Postitas matukas »

Olalaa, isand ülevalt korruselt kostitas meid täna tõesti väga heldelt. Kohe nii heldelt, et Lihulas jätsime kõige mõnusama osa edaspidiseks. Mul Pegasoga originaalrehv ei olnud selliseks mülkaks eriti hea. Kaks parajat külge tuli. Nüüd on vasak õla- ja hüppeliiges parajalt sellises seisus, et nädala jagu puhkust vaja anda. Forsseerisime Rumba silla all jõe ka. Mõned kaadrid sai videosse, millalgi saab 'edit' ka üles. Kogu sellest üritusest tekkis palju huvitavaid ideid, mida edaspidiseks realiseerida. Eks teised osalised kommivad ka varsti :)
Keep momentum
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Täna kahjuks ei olnud võimalik, aga järgmine kord kui sedalaadi üritus plaanis olen kindlasti käsi :)
Stark Varg EX
Kasutaja avatar

Teema algataja
kraut
Kontakt:

Vana indiaanlane teab, et hea varustus on pool võitu. Ilmaolud sattusid meie kohale igatahes sellised, mis varustuse headuse korralikult proovile panid...
* Jope taskud olid head. Kõik vesi, mis luku vahelt sisse nõrgus, sinna ka jäi. Veel tunde hiljem loksus vesi taskus, koos seks ajaks juba ammu pilditu moblaga.
* Saapad olid vähemalt sama head kui jope taskud. Praeguseks hakkab varvaste nahk juba tasapisi sirgu tagasi tõmbama ning kreekapähkli-looki minetama.
* Mitas E-07 tagarehv, mille ma olin eelmisel päeval alla kruvinud, ei olnud hea. Teised said minu kukkumiste arvelt palju vähem nalja kui mina nende omade arvelt.

Aga üldiselt oli rada suht vastav seitsme aasta tagustele jalgrattaga läbimise mälestustele. Rinnuni rohi, roopad, suud-silmad võsa täis. Aind et tookord ei leotanud (oh-oh-)hoovihm kõike seda värki nii püdelaks ja libedaks. Seetõttu jätsimegi me selle va kõige magusama, Lihula-taguse trassiosa üksmeelselt järgmiseks korraks :P
Pilt
Kasutaja avatar

Teema algataja
kraut
Kontakt:

Meie ajagraafik kujunes selliseks:
11:40 keerasime Raplast Hepa tanklast välja
11:50-12:36 kõrvalepõige Vana Raudtee geopeituse aarde juurde ning Estonia järve äärde
12:40 Raikküla
13:02 Koikse
13:09 Pühatu
13:24-13:34 Märjamaa
13:58 Paeküla
14:15-14:22 Vigala jõe sild
14:54-15:07 Vigala
15:15-15:50 lõuna Rumba silla juures, jõe forsseerimine
15:55 Rumba
16:37 Rootsi
17:23 Kirbla
17:49 Lihula

Vigala sillast kuni jaamani, samuti Rumbast Lihulani oli üks pidev esimese käiguga kangutamine ja olelusvõitlus märja võsa ning poriste roobastega enda püstijäämise nimel. Vahel pilve tagant välja piiluv päike andis taas energiat jätkamiseks. Valus ja ilus :P
Pilt
Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650

Lugemata postitus Postitas ulmo »

Ca kuu tagasi mõtlesin Karuselt läbi sõites, et mis oleks kui sõidaks Virtsu poole mööda vana raudteetammi, kuid vaade mis Karuselt Virtsu suunale avanes ei ergutanud minema - tundus väga segi olevat sõidetud metsaveokite poolt.
Samas Karuse - Lihula lõik on lapsepõlvest meeles kui kohati väga kitsaks kasvanu, küllap nüüd on kordi hullem kui 15a tagasi. Tollal Riga võrridega seda sõites oli vaja üsna kõhuli ratta peal olla, et mitte okstega vastu pead saada.
Kasutaja avatar

matukas

Siin Rumba sillaaluse jõe forsseerimine. No sound. Xvid. Save as... [5,4 MB]
Keep momentum
Kasutaja avatar

Teema algataja
kraut
Kontakt:

Mõned kommid veel...
vx800 kirjutas:
Järvakandi tee ja Koikse vaheline lõik on metsaveo tehnika poolt parajalt ülesse küntud ja enne Koikse silda on üks asjalik mülgas. Vähemalt nädal tagasi oli see seal suht põhjatu.
See tee oli lausa üle hööveldatud (üsna värskelt) ja vabalt ka sõiduautoga läbitav. Mülgast kah ei märganud.
vx800 kirjutas:
Kui olete Koikses maanteele jõudnud ja olete enne Märjamaad uuesti raudteele keeranud tasub sõita parempoolses jäljes kuna vasakult on sillatruup lagunenud ja üle kaela suht kerge käia.
Tänuväärt märkus!!!
vx800 kirjutas:
Üks suht kehv lõik on suurest raudteesillast kuni Vana-Vigala Jaama poeni. Sealt kuni Rumba sillani on korralik kruusakas ja siis peale jaamahoonet hakkab mõnu peale.
Seda mõnu me mõnulesime täiega. Kuna võsa, raip, ei lepi ju kokku, kuspool teed ta kasvab ning teele kaardub, siis tuli pidevalt teha valikut: kas üritada roopast välja teise roopasse sõita (ja ennustada, kumb ratas seekord alt läheb) või visiir alla lasta ja pea-ees põõsasse sukelduda. Kui kolakad vastu kiivrit ära lõppesid, pühkisid visiirilt kaasreisijad maha, et silm seletaks järgmist põõsast sihtima hakata.

Ja kui sa läbi vihmaloori näed, et oh, jess, ometi kord lõpeb see võsa ja tee jõuab lagedale, siis: a) on tee kasvanud lenksuni rohtu ja takjatesse ja jumalteabveelmisbotaanikasse, millest läbi roopakohta näha on võimatu ja ainult selle järgi aimad, kuhupoole sul esiratas alt ära läheb; b) on muidu ideaalselt siledal ja roopa- ning taimevabal, kuiva ilmaga täiega antaval teel peal sendi-paarine savimudakiht...
Pilt

Väike Päike

Lugemata postitus Postitas Väike Päike »

Omalt poolt lisaks nii palju, et pole ammu tundnud nii suurt rõõmu inimasustuse märkidest kui siis, kui hull-võsa-vihma vahelt need esimesed paistma hakkasid. See tähendas ainult ühte - TEE!!!
AGA kui tempost rääkida, siis mina olin algajana kaasas ja ei hiilga just füüsilise vormiga, seega edaspidi eelistaksin hea ilma korral pikemat päeva ning ühes jutis läbimist ja nadima ilma korral kahepäevast trippi. Muidu läheb nagu...spordiks kätte :)
Kui kellegi pereliikmed protestivad kojujäämise vastu, siis minu pere oli autoga meid saatmas sest teekond pakkus kohtumispaikadeks palju kohti. Tänud minu kaaslastele ja perele! Lahe oli!
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

matukas kirjutas:
Siin Rumba sillaaluse jõe forsseerimine. No sound. Xvid. Save as... [5,4 MB]
Tee või tina, aga mina saan ainult 2,04KB sellest videost kätte...
Kasutaja avatar

matukas

boob kirjutas:
Tee või tina, aga mina saan ainult 2,04KB sellest videost kätte...
No ma ennem ülesriputamist proovisin mitme veebisirvijaga ja mitmest masinast. Täiesti töötav viide. Sirvijad siis Tulirebane 2... ja IE6. Kuna veebiserveris on see media kataloog nn linkimiskaitsega, siis võib ju teatud sirvijaseadete puhul probleeme tekkida. Sellepärast mul arvuti(te)s 2 sorti neid sirvijaid ongi. Loodan, et väga paljudel huvilistel allalaadimisprobleeme ei teki.

EDIT: Ühes masinas mul Tulirebane ka ei avanud aga IE6 avas. IE7-t pole proovinud.
EDIT2: Aitab ehk see, kui video viide aadressreale kopeerida.
Keep momentum
Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650

Lugemata postitus Postitas ulmo »

Ja mina arvasin, et ainult minul on probleemi selle video kättesaamisega. FF 2.0.0.6 ja XPSP2.
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Jah, müstika... IE'ga tuli kätte nii mis koliseb, FireFoxiga paistis nagu vigane video :oops:
Kasutaja avatar

Teema algataja
kraut
Kontakt:

Ka minul Wirevox 2.0.0.6 seda asja lahti ei saa.
Küll aga saab VLC Media Player: http://www.videolan.org/vlc/
Pilt
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”