Endurod 18.augustil Rapla-Virtsu
-
- Tsikkel: Zr7
- Asukoht: tallinn-rapla / Jawa suzuki vx800 honda nx650 suzuki dr350 suzuki xf650 tdm850 zr7
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 2 korda
Super üritus. Sõitsime aasta tagasi sama trassi naisega läbi ja muljed olid igati positiivsed. Ja sildadega tasub tõesti ettevaatlik olla kuna nad on lopsaka taimestiku tõttu suht raskesti märgatavad. Järvakandi tee ja Koikse vaheline lõik on metsaveo tehnika poolt parajalt ülesse küntud ja enne Koikse silda on üks asjalik mülgas. Vähemalt nädal tagasi oli see seal suht põhjatu. Kui olete Koikses maanteele jõudnud ja olete enne Märjamaad uuesti raudteele keeranud tasub sõita parempoolses jäljes kuna vasakult on sillatruup lagunenud ja üle kaela suht kerge käia. Märjamaal peale mingit poodi vaadake, et te valele teeotsale ei pööra. Üks suht kehv lõik on suurest raudteesillast kuni Vana-Vigala Jaama poeni. Sealt kuni Rumba sillani on korralik kruusakas ja siis peale jaamahoonet hakkab mõnu peale. Kui ükskord Virtsu tammini jõuate olete parajalt läbi. Ja trassi läbimiseks ei pea sugugi enduuro olema. Naine oli mul näiteks Jawaga ja ma ise VX-iga. Trassil kogete kõiki teeolusid alates vaevu aimatavast ja kohutavalt kinni kasvanud teest kuni korraliku asfaltini.Kohati olid sellised rööpad, et minu vx-i sadul oli teega ühes tasapinnas
Ja soe soovitus peeglid keerake küljest. Jõudu 

mees jääb alati iseendaks
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.