Yamaha XJ600S Diversion
Moderaator: Moded
-
MarekM
Teema algataja - Postitusi: 1022
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Yamaha XJ600S Diversion
Miks just see? Sest tundub et tema hinna- aastaarvu suhe on täitsa soodne. Kas keegi austatud kaasfoorumlastest teab midagi rääkida antud margist? Ehk antud isendistki? Minu näol on siis tegu algaja sõidumehega, kelle sõidukogemus piirdub õppesõidu ja vahest nooremana ka mõne Jawaga tehtud sõiduga
Ahjaa, kui paikapidav on kuulujutt Motodepoost, mida ma paari isiku suust kuulnud olen, nimelt nagu kipuks enamiku rataste mootorid suht "kohvid" olema. On see siis reaalne, või lihtlabane BS? Motodepoo kõvaks plussiks oleks aga nende poolt pakutav liising, mis paneb keskmise sissetulekuga tisleri kõrvu kikitama
Parandus. selle postitamise järel läks ratas müüki. sellest ka mittetöötav link
-
james
-
pritsu
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
kui müüdav kaup oleks nii super ja korras nagu müüa väidab siis miks ta üldse seda müüb (ja kui ongi mingi reaalne põhjus siis ega puudusi ei näidata välja ja/või esitletakse kui vähe tähtsatena !!!!! ) ?
ja lõpetuseks EI suuda mitte ükski ekspert ilma juppideks võtmata midagi kindlat öelda !!
eriti soovitan "emotsioonsete" ostude puhul võtta otsustamiseks rohkem aega/mõtlemis (jälgida turgu vähemalt aasta enne ostu sooritamist!) , ja kui müüakse kellelegi teisele siis ilmselt ei olnud see pill sulle mõeldud.
10K võid arvestada sellesse rattasse või mistahes sarnasesse kinlalt aasta jooksul kulutamisega.
Sõber ostis sama ratta, 1994 aasta ja läbisõit mingi 35 000km eraisiku käest hinnaga 18 000 vist.
Siiani olnud kulutused on hooldus ( õli ja filtri vahetus, amordi simmerid ) , siis vahetatud kett ja mõlemad hammasrattad. Kokku see läinud maksma ca. 5000 krooni.
Bensupaak oli alt roostes ning hakkas läbi tilkuma, kuid selle remondi tegime ise. Üldiselt ei ole ka probleem hooldust ise teha, kuid esimesel korral lasi siiski spetsialistidel seda teha.
Rohkem ratas raha küsinud pole ning omanik on rahul. Esimeseks rattaks väga hea - kerge, mitte liiga võimas ning enamvähem heade piduritega. Sõltuvalt inimesest, mõni tahab kiiremini uut ja võimsamat, teine aga mitte.
Tippkiiruseks proovitud 190, kuid seal enivei sõita ei taha/tohi. Nii et normaalsetel lubatud kiirustel liigub täitsa võimekalt. Kruusal samuti sõidetud ning kannatab sõita küll, kuna all on tal suhteliselt kitsas rehv ja ei teki "kuullaagritel libisemist".
-
Divikas
- Tsikkel: XLV 750R, CRF 300L
- Tänatud: 49 korda
Eelmisest sõiduriistast (Jawa) oli jäänud 29 aastane auk kogemustesse ja pean ütlema, et Divi oli ainuõige ost. Mõne teise rattaga oleks ammu külg maas olnud. Sellega olen sõitnud igasugustes tingimustes, must jää, lausvihmas, kruusateed, freesitud asfalt , oma lollusi valede sõiduvõtetega ei hakka mainimagi. Ja tänu sellele püsti jäänud, et sellel rattal on omadus hoiatama hakata enne kui asi väga hulluks läheb. Annab ikka päris selgelt märku, et võta kiirus maha. Üle 120-nega sõites muutub kuidagi "kergeks" ja mugav tunne kaob. 100-110 on väga muhe. Enne seda on tüüpiline vibra sees, kuskil kiirusel 90 (pöörded 4000)
Kasutatud asja ostmine on õnneloos nagunii aga kui guugeldada viitsid siis selle rattamargi kohta positiivseid arvamusi leiad rohkem kui negatiivset.
Ida-Euroopa 2007, Ida-Euroopa 2008, Kesk-Aasia 2009, Kesk-Aasia 2010, Norra - Kaucasus 2011, Kaug-Ida - Mongolia 2012, Russkii Sever 2015, Pamir Highway 2016, Ukraina Karpaadid 2017, Koola poolsaar 2018, Volga jõgi 2019, Soome TET 2020, Skandinaavia 2021, Norra-Rootsi 2022, Läti TET 2023, Rootsi 2024, Rumeenia 2025
-
MarekM
tänud vastajatele
arvan et jääb sulle natu väikseks , ma ise nõks üle 90-ne kilo ja mulle tundus et ratas on liiga pisike kanni all ... sadul oli harjumatult kitsas.
mine kohale proovi ja siis ise tead ka mida ostad .
Re: tänud vastajatele
Siis on kaks varianti:marccuballa kirjutas:Vabanduseks ütleks niipalju, et kasutades otsingut, ei leidnud ma teemasi...
1) probleem tihendis tooli ja klaviatuuri vhel
2) suht s*tt vabandus, ehk nagu vanarahvas juba ütles: loll on see, kes vabandust ei leia
Muidu paari minutiga leidsin sellise valiku:
Yamaha XJ 600 N Lõpuks olemas
Arvamused Yamaha XJ 600 Diversioni kohta
yamaha xj600 r4 informatsiooni
Yamaha XJ600 `93 a
K: Yamaha xj600 (1997)
Yamaha XJ 600 Diversion vs Yamaha XJ 600 N
Yamaha XJ600 Diversioni mootoriprobleemid
Kuidas kiirendada ja sõiduvõtted Yamaha XJ 600-ga ???
-
MarekM
tihendiviga
Aga mis siis oleks alternatiiv antud rattale?
Algajale tõesti väga hea ratas. Võib öelda, et andestab lollid liigutused jne.
Mul 1995 aasta masin, 37 000 läbisõit. tavalised hooldused ikka teinud.
Mõniaeg tagasi sai vahetatud enamik kuluosasid.
Hooldada ka väga lihtne, lihtsasti saab ligi igalepoole.
Kui midagi täpsemalt teada tahad siis küsi. : )
Aga muide, on müüa XJ600S.
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... w&id=66340
Hind ei ole kivist.
http://www.janmartransport.ee/moto
Re: hmm
Ei tahaks küll.marccuballa kirjutas:aga liisingusse vist mainitet ratast ei saaks ma kardan. või ma eksin?
See paras jamamine ikka.
Ega sa vist ei leia ka eraisikut kes sulle liisinguga ratta müüks. :/
-
spec
isegi alustasin sellega, ja praegu enda oma müügis.
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... w&id=60042
Nagu juba eelnevalt keegi mainis, jääb xj 600 mingi paari kuuga lahjaks. 900-sest peaks päris algajale ikka rohkem kui aastaks piisama.
Tegemist on suure rattaga - omades ka ise 2 m jagu kõrgust ja kaalu ligi 100, sobib asi ikka väga hästi. Igaljuhul väga töökindel ja hinnatud touring bike!
-
MarekM
tänud
Re: tänud
Eks see raha seab paljudel piirid. : )marccuballa kirjutas:suured tänud vastajatele, eks ma uurin ja hindan siis veel olukorda. Eesmärk ei ole selle hooaja lõpuks n.ö. ree peale saada, vaid järgmine juba täiel rinnal ette võtta. seega on mul mõned kuud aega vaadata, ja mis salata, ka raha koguda.
Üks küsimus suuremale ringile: Kas keegi xj600S'l on saalesi vahetanud?
Saaledel peaks küljepeal olema värvi märk aga ei leia seda kahjuks, ära kulunud ilmselt.
Yamaha annab saalesid mitut varianti: sinine, must, pruun, roheline, kollane.
Sain uued kätte, pruunid tellisin. Aga karvane tunne, et ei sobi hästi, liiga õhukesed. Ootan kui sõber Nm. võtme toob, siis saab kokku keerata.
Ehk on keegi teist vahetanud ja teab, mis värvi kasutanud on?
1995 aastast on masin muidu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.