Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...
Pisut peale seda, kui kinolinadel esitatud "Kiired ja vihased" eesti noorsoole inspiratsiooni andis ja kirgi küttis oli Saaremaal näha liikumas sõidukit millel peal kirjad :
Ise näinud selliseid
Kolmene BMW -Siin autos turvavöösid ei kanta, siin surrakse mehena.
Chevy buss- Life begins at 200 km/h
Ühel Saabil oli SAAB-i märgi asemele pandud EI SAA
Ja muidugi enamusel ameerika mandrilt pärit autodele on taga Fuck the fuel economy.
Olen näinud ühte blondi naisterahvast sõitmas Opel-tüüpi autoga, mille tagaklaasil on kiri " MINA OLEN BLOND, MIS ON SINU VABANDUS". Itsitasin pärast seda veel pikalt...
Natuke OT kuid sellest kirjast ei saa paljud aru, sest nad ei tunne/tea selle bussi omanikku.
Selle life begins at 200 km/h taga on mõeldud seda, et alatas sellest kiirusest SUUSKADEL hakkab alles elu. Just nimelt suuskadel, kuna omanik on üks vähestest eestlastest kes sõitnud suuskadel üle 200km/h
Natuke OT kuid sellest kirjast ei saa paljud aru, sest nad ei tunne/tea selle bussi omanikku.
Selle life begins at 200 km/h taga on mõeldud seda, et alatas sellest kiirusest SUUSKADEL hakkab alles elu. Just nimelt suuskadel, kuna omanik on üks vähestest eestlastest kes sõitnud suuskadel üle 200km/h
Saksamaal nägin kui ühel muldvanal toyotal(marki ei mäletagi enam) oli tagaaknal suur kiri ,mis meie keeles tähendab, et olen väga õnnelik , et ma pole opel.
Tallinnas juhtusin nägema ka ühte vanemat sorti autot mille tagaaknal oli kiri et: Auto audio on nagu seks, pole tähtis kui kõva sul on - Hea peab olema.
Paar aastat tagasi Haapsalus USA autode kokkutulekul, nägin ühe sommi Harleyl kirja(ingliskeelset) "kuna ma ei saa oma ratast kaasa võtta taevasse, sõidan otse põrgu "
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.