LED-id mootorrattal

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Tegelinski kirjutas:
Tehnika areneb ja ei tea millega järgmiseks üllatatakse. Eile hilisõhtul tuli mulle Paldiski mnt-l vastu jalgrattur, kes lülitas oma ratta kaugtule lähituleks ümber. Üllatavalt hele olid ta led-ga "kaugtuli". Igatahes kaugtulega sõitev jalgrattur kiskus mõnusa muige näole :D
Mina näiteks jalgrattal kasutan laetavat HS3 halogeeniga lampi. Valgustugevuselt oli täiesti võrreldav mu vana Honda esitulega (too oli ausalt öelda maanteekiirusel kulgemiseks küll paras sea silm)... ja üllatus-üllatus nagu aamen kirikus, kõik vastutulijad vahetavad lähituledele:D Korra ajas muigama küll, kaugelt eest oli näha, kuidas politseiauto põõsasse puges, ju siis jalgratta tudisev valgusvihk, kahtlane liikumiskiirus ja trajektoor äratasid kahtlust :lol: ja siis paarsada meetrit enne minu nendeni jõudmist puges sinivalge jälle võsast välja ja sõitis pettunult minema... :P Aga sarnase valgusjõuga LED-lambi muretseks küll otsekohe, viie AA-akuga halogeen üle paari tunni kuidagi vastu ei löö...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”