MC39 Nightrace. Tsikli Bracket Tartu 18.08.2006
Mina nõustuks ikkagi Suzuman-ga, sest ega bracketis küll mingit suurt mõtet oma ratast ehitada pole. Pole ju vahet, kas sõidad 11 või 13 sekundit - peaasi, et täpselt. Kui siis ainus, mida seal harjutada saab on startimine ning stabiilne sõit. Loomulikult on soovi korral ka bracketis võimalus ratast ehitada ja rekordeid teha, kuid motivatsioon selleks muudest klassidest ikka oluliselt väiksem. Samas ma ei ütle seda, et bracket klassi samuti olla ei võiks.Simso kirjutas:Asjad on mul ilusti selged, ma tahtsin öelda et miks vaja street klassi kui asja saaks lahendada bracketiga... ja seal ehitatakse enda masinat niikaua kuni nö. õigesse klassi sobiks üle tulla. Aga nagu näha oli bracketi vastu huvi väike.Suzumen kirjutas:Ei ole. Tee palun endale asjad selgeks ja ära aja teisi segadusse. Lihtsalt öeldes street klassis sõidaksid ikka kõik nii kiiresti kui vähegi suudavad.Simso kirjutas:Ma aru ei saa mis street klass.
Täpselt bracketi teema ju.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.