Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kuulespeedvana kirjutas:sõidan sinupoolt mainituid teed (edas,tagas)2*päevas ja igal võimalusel tsikliga, 70 - 100 km/h kulgemist seal eriti ei tähelda, kiirused on ehk 40-60 ja seda kahe tropi vahel, russalka ja pirita sild. ajaliselt saab tsikliga kogu teelõigu ehk 10-15min. kiiremini läbida ja seda ka siis kui on kolmveerandik silmalisi ja teate neid on täitsa palju, tublidbaltroon kirjutas:Tagasi Hälvikutest -Mootorratturite juurde tulles pean isiklikult ebanormaalseks tegelasi, kes liiklevad LIIKUVATE sõiduridade vahel. Pean siinkohal silmas Pirta teed ja Narva mnt. algust, kus kiirused jäävad sinna 70-100km/h vahele. Rahulikult ühtlases liiklusvoos kulgemisel ei oska enamus tavaliiklejatest arvestada, et tema ja kõrvalsõitva auto vahelt võib 150-? km/h kiirusega läbi pürstida mõni elupõlgur. Kusjuures on sellise asja tulemusel teinekord ehmatus palderjani tilku nõudev.
Oma sõiduõpetaja kogemusest olen harjunud sõitma kolmveerandik silma tahavaatepeeglis ja ennem manöövri algust pime nurgaga arvestama aga möödunud nädalal ei olnud mulle sellestki abi. Olin parajasti viisakalt suunaga ümberreastumist alustamas (seda siis Narva mnt.-l, suunaga linnast välja, enne Pirta silda), kui minu liikumiskiirusest ca. 90km/h tunduvalt kiirem Hälvik ilmus ja kadus oma Sädeleva Sitaga kõigest murdsekund ennem roolipööret. Ja vot see oli koht, kus ma tundsin puudust oma heast sõbrast, sõjaväe aegsest MG-3st.
kui võimalik, saavad need autojuhid minult käpa
ja muidugi võib vahe olla, et mina seal "tipptunnil"
siuke 150 km/h kulgev sädelev s*** jääb ehk öömelusse

P.S: Ma ei räägi sõiduridade vahel sõitmisest ummikutes, see on juba läbitud teema ja minu postidest leiad minu poolse seisukoha sellele. Hetkel räägin täiesti toimivast liiklusvoost, kus autojuhte pelutavad tippkiirusel süstivad raketid, kohal, kus neid sisuliselt ei osata oodatagi.

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.