Käivitamisprobleemid
Moderaator: Moded
Käivitamisprobleemid
Probleem järgmine: starterist käivitub suht kehvasti, gaas maas. Kui gaasi panna võib käiama jäädagi, ei mingit lubamist isegi. Vändast aga läheb *iga ilmaga* nii gaas maas kui gaas peal. Sai vahetatud variaator, mis minu arust ei tohiks sellist probleemi tekitada . Enne seda sellist probleemi polnud. On kellelgi ideid?
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Aku nõrk. Starterit ketrates kulub pea kogu elektrienergia sellele ja sädemeks jääb natu väheks.
Ära muretse, minu roller samuti käivitamisel gaasiandmist eriti ei taha. Kui, siis õige vähe.Ei starterist ega ka jalgstarterist. Isegi mitte soojalt eriti. Neljataktiliste värk. Ei peagi ju rutskat põhja ajama. Milles probleem.
Ära muretse, minu roller samuti käivitamisel gaasiandmist eriti ei taha. Kui, siis õige vähe.Ei starterist ega ka jalgstarterist. Isegi mitte soojalt eriti. Neljataktiliste värk. Ei peagi ju rutskat põhja ajama. Milles probleem.
Ahjaa veel. Ma ikkagi ei saa hästi aru, miks ta ei käivitu siis starteriga kui aku veidi tühjem on. Ei ole jõudnud seda elektriskeemi nii põhjalikult läbi lapata aga kas süüde ei ole üldse ainult generaatori pealt? Läheb ta ju ka ilma akuta käima. Kuidas saab siis aku tühjenemine üldse sädemele mõjuda?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.