Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded

-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
igalühel oma arvamus ja maitse, ega selle pärast pea isiklikuks minemaloomha kirjutas:ernsttam, tainapea, sinu arust on mingid jaapani õmblusmasinad... vali sõnu, käpard!

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Alar11 kirjutas:igalühel oma arvamus ja maitse, ega selle pärast pea isiklikuks minemaloomha kirjutas:ernsttam, tainapea, sinu arust on mingid jaapani õmblusmasinad... vali sõnu, käpard!.Sinu viimastest postitustest tundub, et sul endal on ajude asemel miskit muud...
Poiss tegi kevadel load, ostis oma esimese salatirohelise - loomulikult kuulub ta nüüd "kuninglikku klassi".
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:Alar11 kirjutas:igalühel oma arvamus ja maitse, ega selle pärast pea isiklikuks minemaloomha kirjutas:ernsttam, tainapea, sinu arust on mingid jaapani õmblusmasinad... vali sõnu, käpard!.Sinu viimastest postitustest tundub, et sul endal on ajude asemel miskit muud...
Poiss tegi kevadel load, ostis oma esimese salatirohelise - loomulikult kuulub ta nüüd "kuninglikku klassi".

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
tsikkli arv on kysitav,yksasi on arvel tsikklid teine hoopis arvelt maas aga aktiivselt liikuvad masinadRaul kirjutas:Minu arust igati lahe komme. Kuna sõidan ka palju autoga, tekitab see autojuhtide silmis pildi, et Eesti rattamehed on kui üks tuttavate seltskond.
Eestlased tervitavad jah nii u. 90% juhtudel. Aga oled sa kunagi uurinud, palju tsikeldajaid Eestis üldse ringi liigub ?! Rattaid pidavat ARK-väitel olema u. 10 000, julgen oletada, et neist sõidukorras ja aktiivseid nii u. 3000 - 4000. See number muidugi suureneb pidevalt, kuid Soomes olla neid u. 100 000. Kui sa oled ikka 1 kümnendikust miljonist, on ikka vist jumala savi see tervitamine ja ega pidev käega vehkimine siis seda tunnet nagu Eestis ikka ei tekita.
Võiks kusagile riigipiirile väikse sildi panna, et kui muidu pead Eestis sõitma tuledega 24h ja nii ja nii kiiresti, siis väike käeviibe vastutulevale ametivennale ei oleks ka liiast.
Kommenteerige !

Anomaalne Bensiiniraiskaja
Aga kui sulle keegi "Mini" mopeediga vastu tuleb, kas siis lehvitad?Garol kirjutas:Võikski olla nii, et kõik 2 rattalise omanikud lehvitavad 2 rattalise omanikule
Aga kui tuleb punnvõrriga?
Aga kui tuleb pocket bike-ga?
Aga kui tuleb jalgrattur?
Ma tervitan alati, kui mulle mootorrattur vastu tuleb, kuid mootorrattaks pean registreerimismärgiga kaherattalisi. Kui mõni rolleri vend muidugi lehvitab, siis üldiselt tervitan vastu, kuigi enamasti nad seda ei tee ning ma ei näe selles ka midagi ebaviisakat.
PS. Ära seda nüüd väga isiklikult võta, lihtsalt mõtlemiseks...
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Kuigi mul politseid karta polnud vaja,tänud sulle ikkagi,kes sa iganes olid

Tsikkel nägi välja midagi taolist
http://www.motociclismo.it/edisport/mot ... ile/06.jpg
Tervist.RaPtile kirjutas:Eile, tuli mulle vastu üks valge 650 BMW tsikkel, sõit toimus suht tundmatus kohas, tulime sõpradega, roheline kawasaki kx, valge super tenere ja must dr 800, ja BMW´ga sõitja lehvitas meile kõigile, igati vinx-vonx vend oli. Kahju et kinni ei pidanud, sellise koha peal näha veel mingit tsiklivenda on ikka haruldane nähtus, oleks tahtnud tehnikat lähemalt näha ja natuke juttu ajada.
Tsikkel nägi välja midagi taolist
http://www.motociclismo.it/edisport/mot ... ile/06.jpg
Olin mina keda ma teid seal nägin. Eks see kiirustamine maksis kätte ja nüüd siis võtaks aja maha

-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Sõbrake, tule neljapäeva õhtul "Old Indiani" juurde ja ma olen nõus sulle lausa käppa andma ja ajame paar sõna juttugi.reinhold5 kirjutas:Niisiis. Minul on selle tervitamisega suht õnnetult läinud. Nimelt vanasti vehkisin ma küll pea igale mootorratturile, kes mööda läks. Vastu ei tervitatud mind aga mitte kunagi. Sellepärast ma loobusin lehvitamisest. Siinkohal ka väike palve mootorratturitele: kui näete, et keegi teile elu eest lehvitab, siis võtke vaevaks ja lehvitage ikka vastu, seegi võib inimese õnnelikuks teha. Sest jube nadi on, kui kogu aeg lehvitad aga vastu ei lehvita keegi.

-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda

-
raitonrait2 kirjutas:ei tea, mina rolleriga sõites olen nii rolleriste kui tsikliste tervitanud, vasttu kätt ei ole kordagi saanud
Ju on sulle vastu sõitnud liiga pussu täis tegelased või arvavad nad, et on sinust paremad. Aga tõesti, linnavahel palju selliseid rollereid vastu tulnud, millest kaugelt ei saagi aru, et rollu on. Vähemalt enda puhul on küll nii, kui rollerimees käppa viskab siis tervitan heameelega vastu ka.....tal ka siis tuju parem
Pühapäeva õhtul ma ka tervitasin
Sõitsime sõbraga pühapäeval õismäe selveri lähistel ühest rattur-tibist mööda ja loomulikult oli mul vaja parema käega vehkida ja teda vahtida. Kui pilgu teele pöörasin, siis oli minu sõidurida oodatust kiiremini enne ristmiku pidurdama hakanud ja madal päike paistis otse silma sisse. Saamata täpselt aru, mis sünnib, reageerisin esipiduri vajutusega naz üle ja olin lapiti kõhuli maas ja nüüd käsi nööriga kaelas. Vähemalt sain ta ära tervitatud
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Huviline7 kirjutas:Ju on sulle vastu sõitnud liiga pussu täis tegelased või arvavad nad, et on sinust paremad.
Kuna ma ei taha, et mind rollumehed peaksid pussutäis tegelaseks, siis lasen mina endale õlakülge installeerida tervitava kolmanda käe. Siis ei pea muretsema, et need harvaesinevad rolleripoisid, kes viitsivad endast vanemaid esimesena tervitada, saaks kuidagi solvatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.