Tartukad, hakkame sporti tegema!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Tartukad, hakkame sporti tegema!
hei,
mul Teile üks hea ettepanek. Hakkame sporti tegema
Saame kokku iga päev kell 19, seal lauluka all parklas ja teeme 45 minti hingle ja kehale.
Seal on hulk asju mida teha ja eeldatavalt leiavad kõik endale sobiva ala. Saab rulluiskudega sõita, joosta, jalutada ja kepikõndi tatsuda.
Ise proovisin täna üles haibitud kepikõndi ja selgus, et tegemist on väga mõnusa, kui mitte kõige mõnusama spordialaga üldse
Kerge füüsiline koormus, odav varustus (kepid algasid 200-st eegist), kepika käigus saab juttu puhuda ja seltskonda nautida. Mahlasid lahti ei võta ja tekitab pärast jube hea tunde 
Seega, iga päev kell 19oo lauluka alumises parklas on start
Võtke omale sobiv inventar kaasa ja teeme natuke endale. Peale seda jõuab veel sõita küll ja küll.
Võtke pere ka kaasa. Saate/saame üheskoos midagi head teha!
mul Teile üks hea ettepanek. Hakkame sporti tegema

Saame kokku iga päev kell 19, seal lauluka all parklas ja teeme 45 minti hingle ja kehale.
Seal on hulk asju mida teha ja eeldatavalt leiavad kõik endale sobiva ala. Saab rulluiskudega sõita, joosta, jalutada ja kepikõndi tatsuda.
Ise proovisin täna üles haibitud kepikõndi ja selgus, et tegemist on väga mõnusa, kui mitte kõige mõnusama spordialaga üldse

Seega, iga päev kell 19oo lauluka alumises parklas on start

Võtke pere ka kaasa. Saate/saame üheskoos midagi head teha!
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Tartukad, hakkame sporti tegema!
Oi MotokasMotopaks kirjutas:
Tere,
kuna sporti on vaja teha ja mingit jooksjat ja kepikõndijat must nagunii ei saa, siis mõtlesin...

Ära iial ütle iial, need on sõnad Sinu ühest teemast, kus Sa Quadide kohta nõu küsid.

Niisama norin ja oleks Tartu mees tuleks hää meelega kampa

-
- Kontakt:
Re: Tartukad, hakkame sporti tegema!
vaata aga vaata, kurat. Ma just vahetasin jooksmise kepika vastudavidsoniharald kirjutas:Oi MotokasMotopaks kirjutas:
Tere,
kuna sporti on vaja teha ja mingit jooksjat ja kepikõndijat must nagunii ei saa, siis mõtlesin...![]()
Ära iial ütle iial, need on sõnad Sinu ühest teemast, kus Sa Quadide kohta nõu küsid.
Niisama norin ja oleks Tartu mees tuleks hää meelega kampa

Viimati muutis Laisaar, 09 Aug 2007, 10:46, muudetud 1 kord kokku.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Kontakt:
tule sula seal sissepolecat kirjutas:iseenesest on motokal väga hea mõte! kui ma ennast natuke sisse sulatan kunagi siis liituks ka hea meelegaväga mõnus on ennast liigutada ning kambaga on see veel eriti lõbus

Kipsi, otsi plats ja hakkame mängima. Ma ei tea kahjuks tartust eriti midagi.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Kontakt:
no mis sest spordi värgist ikka saab. Mina käin seal iga õhtu kell 19 nagunii. Kui keegi tahab siis tuleb ja spordime koos. Kui kedagi ei tule, eks ma siis sõbrunen seal mõne kohalikugapolecat kirjutas:minu juurde sulanduma?!?naabrid lööks mu lihtsalt maha!
![]()
eks ma hoian silma peal, mis sellest spordi värgist saab ja siis ühel heal päeval vean ennast kohale ning hakkan sulanduma.

Lihtsalt kasutasin võimalust kodanikualgatuseks.
Spaadvana, irwww...endale jah. Spordi käigus teistele ei saa ju

Viimati muutis Laisaar, 09 Aug 2007, 16:58, muudetud 1 kord kokku.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Tartus on Emajõe laululava poolsel plaazil 5 võrgu platsi kui ma ei eksi, teiselpool jõge peaks kah olema m6ni. Anne kanal on selles suhtes hea, et seal on võrgud olemas yleval, aga kahjuks v6etakse kell 9 maha, kui päike lubab mängima hakata.Eile leidsime võrgu ka Külitsel, kust pinnasest kive ei leia, aga liiv väga paks ei ole.Rohkem kohti ma ei tea ja kahjuks ise ei saa lähiajal mängida kah, kuna vigastasin jalga ja käed kah ei pahanda valutamast
.Ahjaa muidu mul on pall ja võrk olemas.

-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.