Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

TLH kirjutas:
a selle konkreetse isiku puhul võibolla isegi on tegu mootorratturiga, sest lugedes Postimehe kommentaariumi, siis jäi mul mulje, et tegu on rinkamehega ja ju tal siis mingi võistlejalitsents on.
Ei taha üldse sellisstesse teemadesse kaasa kirjutada aga kuna need teed tuttavad kus sõit käis ja paha paha küll, aga olen sama lõiku lasknud 200+ kiirusega siis kritiseeriks ka. muide selles suunas seda 10 km lastes on pidev langus ja langusega kurved mis tsiklile tema kõrge isetasendi tõttu nagu peopeal aga sõiduautole pimekurved.

Minu mulje on et kutt sõitis Rkverest välja ja võibolla veaduktilt tulles lasi natsa üle ettenähtu( loll koht kus95% liiklejatest exib - ainult vormista traffe), Poliis oli oma lemmikkohas ja haakis järgi. Oleks ma samas seisus olnud( lubadeta masin mitte arvel ) ja subaru taha ilmunud oleksin seisma jäänud. Muude markide puhul aga arvatavasti keeranud juurde. terve video kubiseb subaru killertehnikast bike tegi ka ühe ohtliku olukorra kui lasi ristis vastasuunast läbi.
video 37-39 sekund on sama kurv kus samamoodi nagu lõikas subaru tegi mondeo kes sõitis sügiel Tõnise(Stonafree) kasti. subarule aga tuli vastu auto kes säilitas külma verd ja surus(mahutas) ennast teepeenrale
ma ei kiida heaks bikemehe tegevust aga kui oleks võimu siis vaataks tugevalt läbi subarumeeste tegevuse.

videolt on näha ka et peale Haljalat nigunii mees kadus aga subarud lasid laste meelimängukohtadest ja 40 alast kus rahvas ületee jalutab ikka killerpasaga läbi.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”