Elu mõte?
Moderaator: Moded
Katri, saa üle sellest naisõiguslase foobiast ja mõtle natuke laiemalt! Kuidas sa üldse tead, et ma mees olen? (NAER JÄTTA!!!). Kui ma poleks mees, kirjutaksin samamoodi. Asi pole selles, kes on mees või naine. Ära torma esimese emotsiooni ajendil kohe paukuma. Ja viisakas inimene tutvustab end, kui kusagile foorumisse kasutajaks registreerib.
No jah. Pole see nii lihtne midagi. Igaühe peale ikka kõvaks ei lähe küll.katri1 kirjutas:Kuramuse lihtne on meestel- torkavad naise rasedaks ja hakkavad järelkasvu nimel elama.
On kaks head lauset muidu naiste kohta.
1. Pole koledaid naisi vaid on vähe viina(ei praktiseeri üldiselt).
2. Tähtis pole see kellega õhtul voodisse lähed vaid see kellega hommikul ärkad.
-
ernsttam
Mis lihtne??? Mul tuli kyll higimull otsaette selle tegevusega!katri1 kirjutas:Kuramuse lihtne on meestel...
Kotkapojad, TM, http://www.kotkapojad.ee
-
katri1
Isiklike kogemuste hankimisest hoian eemale ja valinud pole kedagi. Minu arvamus oli üldistus sellest, mida me iga päev ajalehtedest loeme, raadiost ja tuttavatelt kuuleme, tänaval näeme... Käige ringi silmad lahti- näete isegi, kuidas asjad on.Suzumen kirjutas:Ma ei tea, milliste meestega Sinul on tegemist tulnud teha. Kuid ühte tean kindlalt: SA ISE OLED SELLISE MEHE ENDALE VALINUD. Ehk siis kui süüdlast otsid, kuna Sinuga on nii käitutud: VAATA KÕIGEPEALT PEEGLISSE
-
tydrik
-
errorcode12
-
Õnnekas
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Ja kuidas siis asjad on? Ma käin ka silmad lahti ja näen enda ümber palju kauneid ja toredaid inimesi, kes hoolivad teineteisest.katri1 kirjutas:Käige ringi silmad lahti- näete isegi, kuidas asjad on.
Tunnen rõõmu oma perest ja toetan neid igal ajal ilma, et keegi peaks mulle seda meelde tuletama. Nii et räägi ainult iseenda eest ja ära usu kõike, mida sa loed. Palju on ka ilukirjanduslikke teoseid. Ja südamest loodan, et ka Sina leiad endale mehe kes pole nn "siga", õnne sulle eluteel!
-
katri1
-
ksenofobov
- Kontakt:
Hoolimine seisneb tahapanekus?katri1 kirjutas:Hoolimine ei väljendu pere ülalpidamises ja naisele antavate rahanumbrite suuruses
Kotkapojad, TM, http://www.kotkapojad.ee
-
katri1
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Meedia ja gossip talk ongi see, mis loob pimedal inimesel ettekujutluse "ah et selline maailm ongi siis?".Jumalukene, tee silmad lahti ja vaata elu, mitte ära kuula/vaata ajusid mädandavat televiisorist tulevat Metsikut Inglit, Meeletut Armastust või mingit muud suhetejoga, mis "pärismaailmas" ei kehti.Keelt peksvad tuttavad ei ole ka nigut päris kuld või mis?.Nagu Suzumen juba ütles - naised ise leiavad omale neid tölle, kes ei mõtle vaid lihtsalt teevad ning pärast suuda vastutada.Ning siis naisõiguslased, feministid, amatsoonid ja muu girl power - mõelge, kuidas toimuks järelkasvu andmine ilma meesteta: katseklaasis?Minu arvamus oli üldistus sellest, mida me iga päev ajalehtedest loeme, raadiost ja tuttavatelt kuuleme, tänaval näeme...
Challenge the Adventure.Ride The World
Nii mehed kui naised vajavad mõlemad samapalju hoolt ja armastust, kuid ühiskondlikud soorollid tekitavad suhtumise konflikti. Nii ei saa ka mõlemad pooled oodata, et teine kõik kandikul ette kannab. Üksi paadiga aerutada samal ajal, kui teine vaadet naudib, kaugele ei vii.
Mõni sobib lapsevanemaks, mõni seksiks, mõni romantikaks, mõni sobib kõigeks (kehtib ühtlasi nii meeste kui naiste vaatenurgast). Igaüks leiab endale oma.
Et siis ikkagi, tsikkel on ilus näide ideaalsest koostööst(-elust).
Mõni sobib lapsevanemaks, mõni seksiks, mõni romantikaks, mõni sobib kõigeks (kehtib ühtlasi nii meeste kui naiste vaatenurgast). Igaüks leiab endale oma.
Et siis ikkagi, tsikkel on ilus näide ideaalsest koostööst(-elust).
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
-
katri1
Kinnitan, et kasutajad on erinevad. Kuid nagu lubatud vabandan, et teemaga teravaks läksin ja avaldan oma sellekohast arvamust edaspidi mujalSuzumen kirjutas:
Minul oleks Sulle paar küsimust
1. Miks kirjutad kahe erineva kasutajanime alt (Katri1 ja tydrik)?
2. Väitsid, et sinu poolt "see" lollus tegemata. Kuid ise tydriku alt oled kirjutanud: eh..meil peres ka nii, et meespool üksi käib kõigil neil üritustel ja minu osaks pärast kuulata kui lõbus neil jälle oli Sad
Ja kui räägin, et tahaks ka väga kaasa tulla, siis öeldakse nö lohutuseks, et sadulaehet pole ju küll kaasa vaja ja et ega seal keegi naistega käigi:)
Pole ilus oma foorumikaaslastele valetada. Siis imestad, miks Sinusse selline suhtumine
-
kõrtsmikumolu
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.