LED-id mootorrattal
Nii palju kui ise olen mõelnud selle peale kas panna grupp paralleeli või mitte, siis minu arvates siiski erilist vahet pole: kui ikka mingi LED oleks teistest erineva parameetritega siis tuleks see välja mõlemal juhul. Ei saa ju iga grupi jaoks eraldi takki ette panna. ja pealegi pole võtta väikeste erinevustega takkegi ju. Ühesõnaga see, kuidas olen LED-ide ühendusi siiani lahendanud, toimib. Proovi(kui veel proovind pole) ja näed ise
Osade valgete LED-idega on olnud, et süttivad tunduvalt magalamal pingel kui teised aga need on erandid: 250 ledist üks oli selline. Teistega ei ole probleemi olnud.
On tulnud ette ise tehtud tulesid aga neile läksid ikkagi E-tähisega klaasid peale, ülejäänud kõik käsitsi tehtud. Nii palju kui aru olen saanud nokitakse ikkagi klaasidega. Sisu ei huvita eriti kedagi.
Ise pooldan LED-e täiega, kuna paistavad tunduvalt paremini silma kui tavaline(muidugi oleneb tavalisest tulest).
Selle auto puhul on politsei kinni pidanud küll ja uurind ja puurind, et kas ikka peab seal nii palju LED-e olema
aga trahvi pole selle eest välja kirjutatud.

Osade valgete LED-idega on olnud, et süttivad tunduvalt magalamal pingel kui teised aga need on erandid: 250 ledist üks oli selline. Teistega ei ole probleemi olnud.
On tulnud ette ise tehtud tulesid aga neile läksid ikkagi E-tähisega klaasid peale, ülejäänud kõik käsitsi tehtud. Nii palju kui aru olen saanud nokitakse ikkagi klaasidega. Sisu ei huvita eriti kedagi.
Ise pooldan LED-e täiega, kuna paistavad tunduvalt paremini silma kui tavaline(muidugi oleneb tavalisest tulest).
Selle auto puhul on politsei kinni pidanud küll ja uurind ja puurind, et kas ikka peab seal nii palju LED-e olema

M.A.custom - Kvaliteetsed LED ja elektroonika erilahendused ideest teostuseni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.