Hälvik-autojuhid
Oleks vanad eestlased ka kõigile kurikaga vastu pead virutanud, kes aia taha mölisema tulid ja õigel ajal, siis oleks meil ilmselt rahvast paar miljonit rohkem, aga see selleks - ma vist ka mainisin, et suht rahuliku loomuga, aga see mölakas ajas ikka korralikult endast välja - seega tegin mis tegin - mis see sinu asi on mis teginVirago535 kirjutas:Nujah, arvamuste paljusus ju meie demokraatlikus ühiskonnas täitsa lubatudbaltroon kirjutas:Ei ole nõus, Hans! Arvan, et valides aega ja kohta ning saavutuse jämedust, on teinekord kaabakate tasemele langemine ainuõige lahendus. Igaühele tema enda keeles.
![]()
Kui ehk mõnes teises olukorras olen suga isegi päri, siis liikluses ei tohiks seda siiski mitte teha, nagu ütles Bladyhell - "road-rage" ei lõpe kellelegi hästi.
PS Juba väga vanad eestlased tabasid ära, et targem annab järele. Ehk siis see kes järele ei anna on...![]()
Hans

Üldjuhul ma ikka väga tolerantne ja viisakas juht - nii rattal kui ka rooli taga!
Minu poolt selles teemas kõik

Elu on nagu erinevad aastaajad - eriti lill on siis, kui tee kallutamist kannatab 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.