Biker.ee SUVEPÄEVAD 3-5.08.2007

Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Tegemist oli minu selle aasta kõige halvema üritusega.

Tehniliselt võttes saaks nii väita, kuna ma olen sel aastal jõudnud ainult Kotkapoegade joomapeole ja Suvepäevadele ja kuna oma klubi ürituse peab juba kasvõi kohustuslikus korras kõige paremaks tituleerima, siis ainsal ülejäänud üritusel ei jäägi midagi muud üle kui võtta vastu kõige halvema tiitel. :P

Aga kui tõsiselt rääkida, siis oli väga bro ja kuigi ma kavalpea otsustasin Kotkapoegade reegleid eirates laupäevahommikuse joomahakkamise asemel Tallinnasse asjatama ja magama sõita, siis õhtul naastes suutsin end operatiivselt teistele järgi võtta. Ainus asi, mis mulle närvidele käis, oli 30 kulli maksev märjuke ja see, et toitlustaja ei pakkunud suppi. Aga muu kõik rokkis täiega, rahvas oli täpselt sama lahe nagu alati ja loodetavasti on Torpedo ka teil jälle mõneks ajaks meeles. Rock'n'roll!

P.S. Habanero pipar Torpedo vesipiibus: te nägite tegutsemas treenitud professionaale. Ärge üritage kodus järgi teha. :twisted:
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”