Jõgevateff '07

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

http://nagi.ee/photos/Grazydada/1484750/in-set/27965/ Oo natuke on meie telkimisplatsi peale jäänud? :P Aga minu rollerist on ainult esiotsa näha. :P
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Motopaks kirjutas:
äge laks. Sellepärast sadaski ja kolmandal päeval ei hakand enam ülu pähe :)
LoL.. no me magasime autos - metall ümber`n shit - tulnukad ei saanud kiiritada ja hommikul hakkas õll jälle pähe küll, mitte vähe!

siiani veider olla - aga no juba homme vaatame jälle kõik pudelid tühjaks! :!:

isandpauk
Kaupmees
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isandpauk »

Räägin siin ise oma kogemustest ning kommenteerin mõningate eespoolsõnavõtnute juttu:

Vihma tuli trefi ajal vaid õige pisut, mätsis ilusti tolmu kinni ning üldist möllu ei seganud. Õige eesti mees ei peaks paari piiska vett kartma. Samas pühapäeva õhtul tuli küll kuskilt punn eest ära, vett kallas nagu ämbrist. Tunnen kaasa neile, kes kojuminekuga hiljapeale jäid.
Õlut ja muud jooki pandi möödunud aastatega võrreldes kõvasti vähem, mis on ju isegi positiivne (v.a. kaupmeestele). Ei tea siis nüüd, kas Kotkapojad olid puudu või oli rahval muud tegemist. Igatahes võistlusi ja muud tsirkust oli kordades rohkem, samuti olid stripi tüdrukud üle aastate parimad. Kui keegi teab kust järgmiseks aastaks veel paremaid leida, võib kontaktid mulle sõnumiga saata.
Kui keegi nägi kuskil servani täis-situtud peldikut, siis oli mure selles, et see va mootorratturi s**t on kangekaelne ning seisab uhkelt püsti, selleasemel, et mööda paaki ühtlaseks massiks vajuda. Tühjendati niikuinii 2 korda päevas ning peldikuid oli 20. Ma usun, et rohkem pole küll tarvis.
Lilla tüüp tegi tänavu oma margi lõplikult täis ning niipaljukest, kui mina kuulnud olen, siis järgmisel aastal tema enam ei esine.

Kokkuvõtteks:
Tänavune treff oli minuarust kõige parem treff üldse ning järgmine aasta plaanis veel paremini teha. Kui kellelgi on ettepanekuid korralduse osas, siis pange siiasamasse teemasse varakult kirja. Head mõtted on alati teretulnud, nutt ja hala sobib rohkem delfisse.

scorpion

Puhhile

Lugemata postitus Postitas scorpion »

Oli küsimus rataste arvu kohta paraadil. Kõlkusin minagi seal teeääres ja väntasin filmijupi paraadist. Lugesin nüüd kokku ja kui ma segast ei pane (silme eest võttis kirjuks), siis oli seal kokku 822 sõidukit.
Olin seal laupäeval ja esimest korda sellel üritusel. Põhimõtteliselt täitsa pandav ainult päeval võiks ka mingit tegevust kohapeal olla.
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Re: Puhhile

Lugemata postitus Postitas Aksel »

scorpion kirjutas:
Oli küsimus rataste arvu kohta paraadil. Kõlkusin minagi seal teeääres ja väntasin filmijupi paraadist. Lugesin nüüd kokku ja kui ma segast ei pane (silme eest võttis kirjuks), siis oli seal kokku 822 sõidukit.
Olin seal laupäeval ja esimest korda sellel üritusel. Põhimõtteliselt täitsa pandav ainult päeval võiks ka mingit tegevust kohapeal olla.
Miskipärast ma olen kindel, et neid tsikleid oli seal rohkem... :roll:
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

scorpion

Lugemata postitus Postitas scorpion »

Ma seisin seal Kuremaa risti juures, kus näitab Jõgeva-3 km. Võibolla tuli ringipealt või kuskilt neid veel juurde. Ja niisama tuuritas neid seal ka ringi. Kokku oli neid muidugi palju rohkem.
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

sain lõpuks video masside vaatamiseks uploaditud :) http://www.youtube.com/watch?v=tNg4CyAa7Qg
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

nostrak
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nostrak »

mul soomlaste reedene kella 19 aegne stripp valgetes linades telefoniga filmitud,
pole ise kodus arvutigraafikas, asi töötab kahjuks ainult Nokia softiga.
on ehk huvilisi, kes ringi konventeerib ja üles paneb?
pikkus 6.33min ja 25,4MB mp4 formaat.
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Üks video jäi veel juutuubis silma...
Aga üritus oli vahva. Spontaansus on mul tugev külg :lol:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”