Jõgevateff '07

isandpauk
Kaupmees
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas isandpauk »

Räägin siin ise oma kogemustest ning kommenteerin mõningate eespoolsõnavõtnute juttu:

Vihma tuli trefi ajal vaid õige pisut, mätsis ilusti tolmu kinni ning üldist möllu ei seganud. Õige eesti mees ei peaks paari piiska vett kartma. Samas pühapäeva õhtul tuli küll kuskilt punn eest ära, vett kallas nagu ämbrist. Tunnen kaasa neile, kes kojuminekuga hiljapeale jäid.
Õlut ja muud jooki pandi möödunud aastatega võrreldes kõvasti vähem, mis on ju isegi positiivne (v.a. kaupmeestele). Ei tea siis nüüd, kas Kotkapojad olid puudu või oli rahval muud tegemist. Igatahes võistlusi ja muud tsirkust oli kordades rohkem, samuti olid stripi tüdrukud üle aastate parimad. Kui keegi teab kust järgmiseks aastaks veel paremaid leida, võib kontaktid mulle sõnumiga saata.
Kui keegi nägi kuskil servani täis-situtud peldikut, siis oli mure selles, et see va mootorratturi s**t on kangekaelne ning seisab uhkelt püsti, selleasemel, et mööda paaki ühtlaseks massiks vajuda. Tühjendati niikuinii 2 korda päevas ning peldikuid oli 20. Ma usun, et rohkem pole küll tarvis.
Lilla tüüp tegi tänavu oma margi lõplikult täis ning niipaljukest, kui mina kuulnud olen, siis järgmisel aastal tema enam ei esine.

Kokkuvõtteks:
Tänavune treff oli minuarust kõige parem treff üldse ning järgmine aasta plaanis veel paremini teha. Kui kellelgi on ettepanekuid korralduse osas, siis pange siiasamasse teemasse varakult kirja. Head mõtted on alati teretulnud, nutt ja hala sobib rohkem delfisse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”