Sõelumine : Kuum teema
-
andretti
tere
sellest vahelsõidust sain mina ka hea õppetunni üle-eelmine neljapäev kui rattaga Tallinna saabusin. Nimelt polnud tipptund veel otsa saanud kui laev sisse tuli ja mina kohe naks keskel Tallinna ummikut. Proovisin igavese tule juurest tõnismäe poole sõita. Noh, seal ju ikka korralik järjekord ja mina sõnakuulelikult sabas, kuni peeglist märkan et roller tuleb ilusasti keskel teed. Heureka, seda oskan mina ka! Nii saigi alguses veits ettevaatlikult terve ummiku möödasõidetud kuni ristmikuni
ja sealt ka veel omas reas väljasõit tehtud. Kodupool ma sellist endale küll ei luba, aga tegelikult siin pole selliseid ummikuid ja ka mitte valgusfoore 
sellest vahelsõidust sain mina ka hea õppetunni üle-eelmine neljapäev kui rattaga Tallinna saabusin. Nimelt polnud tipptund veel otsa saanud kui laev sisse tuli ja mina kohe naks keskel Tallinna ummikut. Proovisin igavese tule juurest tõnismäe poole sõita. Noh, seal ju ikka korralik järjekord ja mina sõnakuulelikult sabas, kuni peeglist märkan et roller tuleb ilusasti keskel teed. Heureka, seda oskan mina ka! Nii saigi alguses veits ettevaatlikult terve ummiku möödasõidetud kuni ristmikuni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.