Selline küsimus, et kas on ka vanuse piir, millest alla jäämisel saab tasuta/odavama piletiga sisse?
Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule
Ja lisaks veel - abilised on teretulnud - väravasse käepaelastama ja inimesi vastu võtma on hädasti vaja kolme - nelja inimest. Andke teada palun, kontakt eelmises postis
ei julge lubada et megavara kohal ( 1700 paiku planeerisin) aga kui abikäsi jätkuvalt saabumisel puudu võid arvestada minuga
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
kas tartu kandist mõni külgkorvi mees ka minemas on? ma häämeelega roniks mõnda külgvankrisse ja nihverdaks ennast ka ikka korraliku inimesena kohale. Kast õlut oleks vaevatasuks kindel. (taga ma väga ei julge istuda ja ega ma vist taha ei mahuks ka)
Mõned mittefoorumlastest bikerid on ikke kah oodatud? Loodan et sissepääsemiseks ei pea olema ilmtingimata foorumi liige. Piisab vast, kui hing kisub õiges suunas Ütle kas on see nii.
Mõned mittefoorumlastest bikerid on ikke kah oodatud? Loodan et sissepääsemiseks ei pea olema ilmtingimata foorumi liige. Piisab vast, kui hing kisub õiges suunas Ütle kas on see nii.
loomulikult on oodatud Pole meil veel kedagi aiataha jäätud.
Bikerlased saavad nimesildid ka rinda. Siis hea vaata kes mis lõvi on
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Ise kah tulija autoga! Kuskil peale 17.00 hakkan alles liikuma, ja siis tervelt 3 tsikklijagu rahvast annab oma suuremad kodinad minu autosse, üks usaldab isegi oma armsa "seljakoti", ta vaeseke ei kannata pikki sõite.
väike palve > kes on minemas autoga või orgunnitakse mingi auto, kuhu saab nänni panna? nimelt oleks mul kaasa anda (ainult üks ots) mingised 3-4 kasti (kasti sees 0,7 pudelid joogiga) ning mingid reklaamplagud.
siis saaks ise ka rattaga tulla. vastasel juhul saab ka see ainuke motoüritus aasta jooksul, kus mul õnnestub käia, osa võetud autoga...
pikk > vastu kaalikat või õhupalli ei anna. kuulasin veebist nende muusikanäiteid. täiesti hea on
Mul hetkel tsikkel Tartumaal ja ikka plaan üritusele saabuda Tallinnast. Siit lähen Tartusse autoga reede õhta peale tööd ja sõbraga koos tsikkliga ma usun ikka üritusele saabun:D
See on siis nii et mina või sõber ikka autoga kohale voorib, ja kui teisiti ei saa siis üksi autoga tulen näiteks:D
Kõike kõige paremat jalgadega käiku vahetatavatele:D
kas tartu kandist mõni külgkorvi mees ka minemas on? ma häämeelega roniks mõnda külgvankrisse ja nihverdaks ennast ka ikka korraliku inimesena kohale. Kast õlut oleks vaevatasuks kindel. (taga ma väga ei julge istuda ja ega ma vist taha ei mahuks ka)
Tartu kandist voorin autoga ikka kohale, kui soovid võin seljakotiks võtta
Kõike kõige paremat jalgadega käiku vahetatavatele:D
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.