ARK järjekorrad eri kohtades

Teema algataja
--> SIIM <--

Lugemata postitus Postitas --> SIIM <-- »

Regula kirjutas:
Ma olen siiamaani kõiki teid uskunud, ja mu paberid on olnud Tallinnas, Raplas, Põlvas ja Kuressaares ja enne 20 septembrit ei ole kuskil saanud, et ma ei tea, kas Tartus TÕESTI on ka lühike järjekord või on see ainult teile, kellel on vedanud mingi ime läbi ka kellegi ära öeldud aja vms saanud?
Homme lähen Tallinna arki Kuressaarest oma pabereid ära saatma, aga soovitage linna, kuhu siis. Sest Kuressaares ei saagi A1 eksamit teha. LIHTSALT ei saa. Ma ei saagi aru miks, sest liiklus on ju liiklus, õpetaja sõidab ju autoga taga ja ratas on minu poolt aga no dunno.
Praeguste plaanidega lähen homme arki, panen siia Tallinnasse aja ära mingiks oktoobriks ja asi moos, mul juba kurgumulguni sellest arkist. Panen kerge südamega paar kuud lubadetta ringi ja asi ants. Pole minu viga et eestis see asi maailma kõige sitemini korraldatud on.
Selle paberitega tõmblemise energia ootamisele paneksid oleks sul vist juba load käes. Kus kohas sa õppe tegid? Ma tegin 20 juuli teooria Tallinnas ja sain Kalju autokoolist aja ka kohe 13 augustiks. Ma usun, et enamuse autokoolidel on mingid ajad broneeritud, või siis vähemalt usaldusväärsemates koolides. Kannatust natuke, ega ratas eest ära jookse hiljem on naudingut ju pikaks ajaks asi see siis kuukene oodata. 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”