Freedo BT50QT-9(7) BAOTIAN

Sarge

Lugemata postitus Postitas Sarge »

Endal ka Freedo 2. Ei kurda.
Pea 3000 km on sõidetud.
Nii... Sõitsin, hakkas järsult pooma ja suri välja. Käima läks alles 5 minutilise tampimise peale, aga suri alati uuesti välja. Tegin karpa lahti, membraan oli liivane. Nii sain asja tööle... Nüüd selline asi, et gaas jääb peale. Aga samas kui ma karpa silindri ja õhufiltri vahelt ära võtsin, võtsin ära ka selle, mis seal juhtmega ühendatud on, kahe poldiga kinni (külmkäivitus?). Tagasi seda korralikult ei saanud, ühe poldiga sai kinni, teine üle poole ei lähe. Asi võib selles olla ?
Endal ainult üks piiraja maas, see vasest düüs või mis iganes. Peale selle maha võtmist oli minek kõvasti paranenud ja tippkiirus läks laksult 55 pealt 70 peale. No, natsa üle 70, nii kuskil 71-72.

Aga kus veel piirajad on ? Kas nõelal võib selle seibi ära võtta ? Või lihtsalt tõstan seda nõela seibi kolmandasse soonde ja võttan selle kummi sealt ära ? Rääkige mulle piirajatest, aitäh.
Kuskil kolmandal lehel ütles ping, et ta leidis kolm piirajat oma Freedo 1'l.
Mul Freedo see kirju värviga, 2006 aasta oma :P. See mis mul pildil on. Asi on paberite järgi 2.6 kW.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”