Hälvik-autojuhid
-
Teema algataja
Laupäeval sai ca 400km läbitud mööda Eestit ja mõtlesin, et kirjutan autojuhtide kiituseks midagi. Et hakatud tsiklitega arvestama ja möödasõiduks tee äärde võtma, nii, et ei pea rada vahetama, eriti jäid meelde välismaa reg. nr - Soome omad ja isegi üks prantslane, aga ka mõned kohalikud autojuhid jäid oma heatahtlikusega silma.
Aga siiski suutis üks jubedalt ära tuunitud bemmivend hälvik-autojuhi tiitli välja võidelda. Olin temast möödasõidul, kui vend lihtsalt hakkas mind rammima ilma, et ise hakkaks mööda sõitma - lihtsalt kiusupärast. Mõtlesin, et koputan kiivrile ja näitan kas segi peast või aga siis meenusid siin foorumist läbi käinud õpetussõnad, mitte s...a torkida võib haisema minna.
Natuke OT kah, et see treffi rongkäik oli ikka mega värk. Mulle kui esimese hooaja mehele oli seal vaatamist kõvasti, vahva oli see, et lisaks läikivate ja kiirete rataste oli vanu rattaid ja korvidega vendasi (kes kahe ratta peal sõites teiste tuju tõstsid), samuti see vana rolleri vanamees
Aga siiski suutis üks jubedalt ära tuunitud bemmivend hälvik-autojuhi tiitli välja võidelda. Olin temast möödasõidul, kui vend lihtsalt hakkas mind rammima ilma, et ise hakkaks mööda sõitma - lihtsalt kiusupärast. Mõtlesin, et koputan kiivrile ja näitan kas segi peast või aga siis meenusid siin foorumist läbi käinud õpetussõnad, mitte s...a torkida võib haisema minna.
Natuke OT kah, et see treffi rongkäik oli ikka mega värk. Mulle kui esimese hooaja mehele oli seal vaatamist kõvasti, vahva oli see, et lisaks läikivate ja kiirete rataste oli vanu rattaid ja korvidega vendasi (kes kahe ratta peal sõites teiste tuju tõstsid), samuti see vana rolleri vanamees

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.