Jõgevateff '07

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

udupeenike
Tsikkel: ---

Lugemata postitus Postitas udupeenike »

nüüd siis läbi ja võin öelda, et esimese korra kohta pole paha... eriti veel kui ühtegi tuttavat ka kohal polnud. sadas liialt, aga selline see Eesti ilm juba on - jonnakas. järgmisel aastal kindlalt uuesti!!
Viisakus ennekõike!
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

Kes siis ka kohal käisid? Ja mis arvavad? :P
Ise käisin ja väga norm koht minu arust (eelmine aasta käisin kh)
See aasta käisin seal muide enda Aprilia SR 50 R rolleriga ja olin reedest pühapäevani seal. 8)
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

sarapuu
Tsikkel: ei ole
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sarapuu »

käisin, reede õhtu sadasin kohale pühapäeval läksin ära. Teist korda olin treffil, ikka kõvvasti vaiksem oli seeaasta võrreldes eelmisega
ega vähe ei ole
Kasutaja avatar

Tafka
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Ka minu esimene Treff. Reedel peale tööd olin kahevahel kas tulla või mitte,kuna ilm oli kehv aga siiski tulin ja ei kahetse!
Seltskond kellega koos olin....jälle müts maha teie ees:)
Mõned pildid saabuvad ka netti mingi aja pärast.
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Jõgevatreff '07

Lugemata postitus Postitas miilits »

Kuremaal käidud ja elu-tervise juures tagasi. IZ tõestas järjekordselt, et tal on sugulussidemed Harley-ga , sest kaotasin kaks korda siduriheebli kinnituspoldi, heade krossimeeste käest sain viimase Jõgeva lähedalt, milline mind ikka koduni välja vedas, kuigi poldipea mõõt oli kahtlane, sest võti nr 11 peale ei mahtunud ja 12 oli lohvka. Põltsamaa bensiinijaamas vestlesin veel Tallinnast pärit venekeelt kõnelevate tsiklimeestega ja vahetasime üpriski huvitavat informatsiooni.
Nüüd tuleb otsustada, kuhu poole järgmine kord IZ-i esiratas keeata.
Kõike parimat tuttavatele, keda sai TRFF-il kohatud.
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Tafka kirjutas:
Ka minu esimene Treff. Reedel peale tööd olin kahevahel kas tulla või mitte,kuna ilm oli kehv aga siiski tulin ja ei kahetse!
Seltskond kellega koos olin....jälle müts maha teie ees:)
Mõned pildid saabuvad ka netti mingi aja pärast.
Minu kodukale tekib kah kindlasti pilte sellest üritusest... aga sellega läheb veel aega. :)
Muidu üks video on aga seda saavad ainult need, kes soovi avaldavad. :P
Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

Videot tahaks kindlasti,eriti kui seal peal striptiisi osa....mul said digika mõlemad akud stripi ajal tühjaks:P Üks tüüp mu kõrval toolil seistes filmis aga ei küsinud kas ta ka netti viskab selle:D :roll:
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300

VTR

Lugemata postitus Postitas VTR »

Tafka kirjutas:
Videot tahaks kindlasti,eriti kui seal peal striptiisi osa....mul said digika mõlemad akud stripi ajal tühjaks:P Üks tüüp mu kõrval toolil seistes filmis aga ei küsinud kas ta ka netti viskab selle:D :roll:
Sai ka treffil käidud ning ei kahetse,Eriti veel sellepärast ,et võtsin poja kaasa ning tema jaoks oli see ikka midagi enneolematut.Ja loomulikult sai ta ka maitsta tsiklimehe eluga kaasnevaid võlusi nagu äkkpaduvihma ja tugevat tuult ,kord vasakult,sekund hijem juba paremalt.Nii karastub teras !!
Kasutaja avatar

Kallev
Tsikkel: Yamaha FZS600 -03

Lugemata postitus Postitas Kallev »

Järeltervitused kõigile biker.ee poistele ja tüdrukutele, kes laupäeval esmakordselt kohaleveerenud suvalise tüübi (allakirjutanu) lahkelt vana tuttavana 24 tunniks kampa võtsid. Ja ma ei saa jätta mainimata, et mulle meeldib teie suhtumine - kui võetakse õlut, siis võetakse õlut, mitte ei sõideta kedagi/midagi katki. 8)
Esimene maakondadevaheline rattasõit ja esimene paraad nüüd seljataga. Riided hakkavad ka kuivaks saama :)

KalleV

P.S. Mis veebi, strippi ja selle igavest jäädvustamist puudutab, siis... Khm... Mu meelest - vaatad korra kohapeal ära ja tehtud! Kui väheks jäi, siis on veeb ju täiskasvanute filme ja pilte niigi triiki täis... :roll:
Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Fotokas oli kaasas aga akud jäid maha - no pictures.
Aga noh mida sa ikka seda õllepurki pildistad (purk püsti, purk pikali, purk tühi, purk täis).

Mul oleks aga suur palve õhtujuhile -
No ei saa 3 aastat järjest lillat ja zz-toppi kuulata enam :(:( lilla-lilla-lilla-lilla...

Muidu aga üritus oli väga chill, toredad uued ja vanad näod.

Suured tänud herr motopaksule ägeda sauna eest. kes ei tulnud, kahetsevad seda kuni järgmise korrani ;)
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

kõik oli vägev ja vihm ei suutnud seda ära rikkuda.
http://nagi.ee/photos/numan/sets/27352/ ... sq&start=0
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Mina sõitsin laupäeval Tartu-kanti sünnipäevale ja tee oli trefilt lahkuvaid tsikleid täis. Miski pidi seal sakkima.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Torpedo kirjutas:
Mina sõitsin laupäeval Tartu-kanti sünnipäevale ja tee oli trefilt lahkuvaid tsikleid täis. Miski pidi seal sakkima.
Oled sa kindel, et lahkuvaid? Äkki nad käisid lihtsalt Eestimaad avastamas... seal oligi sellised sõite kh mööda Eestimaad ju.

liska

Lugemata postitus Postitas liska »

siin kah siis mõned pildid üritusest..

http://fotoalbum.ee/photos/liska99/sets/135665

Hell-Boy

Lugemata postitus Postitas Hell-Boy »

kes kellegil on veel kuhugi pilte üless pandud ?

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

rahulik oli.
Saun oli hea. Ju vist oli mingi kommunikatsiooni probleem. Väljumise ajaks laekus sadamasse väike grupp aktiviste. Nendega läksimegi. Eks järgmine aasta olen täpsem.
Ahjaa, ja Kid'ile suur tänu asjaliku pühenduse eest :twisted:

järgmine aasta jälle.

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

p-4
Tsikkel: Suzuki DR 650/Bmw R1200 GS/KTM
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas p-4 »

Jah sai kah üle mitme aasta uuesti treffil käidud ,tereff nägu ikka,mitte midagi pole praktiliselt muutund.

Suured tänud motopaksule,ägeda sauna eest ka minupoolt väga proo,
annaks 5 punkti 5 viiest. Lahe seltskond oli kokku tulnud.

Igatahes veelkord tänud Motopaksule ja ülejand biker.ee rahvale kes kohal olid Saunatamas!
The Great Australian Ride 2015 16000km east to west
Simpson Desert french line 2014 1100 sand dunes
Tasmania and australia east coast 10200km 14
Vetnam-Laos 3600 km 2013.
Tai-Kamboza-Malaisia-austraalia 2011-2013 20000km
Nordkinn-Nordkapp 2011
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Voi kun herralla on sata kuvaa suomalaisesta kullista :D

Hell-Boy

Lugemata postitus Postitas Hell-Boy »

treff oli minu meelest väge okei,
mõnustal oli rahvast .
järgmine aasta jälle ;D
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Käisin nädalavahetusel tuttavate mootoratturitega kohtumas.
Kohtumiskohta jõudsin reedel pisut enne kaheksat õhtul. Kuna motokas oli parvesauna kaheksaks broneerinud, siis jäi aega vaid traditsiooniliseks saabumisõlleks, vormi vahetus ja parvele. Tänud sulle selle eest!! Väga mõnus oli vihma käes tünnisaunas juttu ajada ja pärast leilisaunas varbaküüsi popcorniks küpsetada. Saunakatuselt järvesügavustesse karata, head õlut juua ja muidu toredate inimestega aega veeta. Mõnele rumalale küsimusele tuli ka vastata, taustaks hea musa mängimas :D:D
Praamilt maha ja tagasi nende tuttavate juurde, kes olid enne mingil põhjusel sauna tulemata jätnud, tekkis vajadus maja ehitada. Kuna aga maa oli läbimärg ja konditsioon eeldas vaid lõõgastust, tulid ei tea kust haldjad mumm ja piiks, kes mu enda juurde hotellituppa ära majutasid. Aitäh teile nende meeldivate ööde eest :D Krt. voodi põhi jäi remontimata, loodetavasti arvet ei esitatud .....
Öö läks nagu unenägu, mängides ja joostes :D Laupäevase Kiviõli tripi eest lähevad tänusõnad Targo&Co. -le, tema suurepärasele abikaasale, kellega mul oli au see ring koos ühes sadulas istuda ja loomulikult ilmataadile. Kes ei pidanud paljuks taevasest ookeanist pool meile kaela lasta. Õhtul tagasi tuttavate mootorratturite juurde jõudes, tegime väikse napsu ja siis oli lõbu laialt. 03.01 tirisin teki peale. Ise mõtlesin, et mõnusad mootorratturid on siia kogunenud. Hommikul aparaadil nullid ette puhutud, võis sõit alata. Härra taat oli jällegi sõbralik, aga sellest kirjutasin juba vesiliug teemas. Aitäh Kibule ilusa tantsu eest :twisted: . Minule meeldis teiega koos olla.
Viimati muutis Pikk, 30 Juul 2007, 16:48, muudetud 1 kord kokku.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Torpedo kirjutas:
Torpedo nägi paraadi sõitmas :lol: tegelikult käidi ju Kiviõlis mägi vaatamas ja 4X4 üritust ja muidu sõitmas.
edu
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

Rattatu / IBA #33754
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

http://www.zone.ee/motokuur/
saanudki pihta kas see kala pildil on laksuall?
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

http://pilt.delfi.ee/album/31279/

See oli ikka omaette vägev, kui kogu see rodu nagu üksmees mootorid ellu äratas :twisted:
Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

speedvana kirjutas:
http://www.zone.ee/motokuur/
saanudki pihta kas see kala pildil on laksuall?
See kala oli surnud :roll:
Aga kena praad( http://www.zone.ee/motokuur/images/foto14.html ) tuli välja tast lõpuks ja pühapäeval olid veel kõik elus ka :lol:
Rattatu / IBA #33754
Kasutaja avatar

h0lger
Tsikkel: roheline
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas h0lger »

Treffil käidud - omal vastutusel :twisted:
Ühesõnaga: väga raju ja kõva möll oli. Nüüd on aeg hakata ootama Jõgevatreff '08't :P

h0lger
Kasutaja avatar

kulutaja
Tsikkel: CBR600F

Lugemata postitus Postitas kulutaja »

Ka siis esimest korda alates laupäevast oma kambaga üritusel.Ei oska kll eelmistega võrrelda a üldiselt sai rahule jäädud-sõbrad koos ja nii mõnigi uus tuttav(Y) Kuid....
Ei saanud meie ka ilma negatiivsete emotsioonidetta: esiteks olid si*amajad nii ääreni täis ,et vaesed naised kes seal hunnikute otsas käima pidid-sellise rahvamassi korral oleks ikka võinud vahepeal puhastamas käia :( Ja teiseks poleks uskunud ,et nii ühtses seltskonnas kui tsikklirahvas(nii ma siiamaani olen vähemalt arvanud) pannakse silmagi pilgutamatta asju tuuri. Jättes korraks fotoaparaadi lauale ja keerates selja võttis aega umbes 3 sek ,et see sealt kadunud oli-kiire töö poisid! Õnneks oli tegemist vana ja väsinud HP digikaga mis eriti töökindlusega ei hiilanud-palju õnne ja 1miljonit kulunud närvirakku uuele "omanikule" :lol: :lol: :lol:
promise only what you can deliver!

Byerman

Lugemata postitus Postitas Byerman »

tehtud!! see traditsiooniline käik jälle,,, igati rahul,, sai pruugitud palju alkoholi kui ka tütarlapsi ,, omal vastutusel``......
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”