Jõgevateff '07
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600 -03
Järeltervitused kõigile biker.ee poistele ja tüdrukutele, kes laupäeval esmakordselt kohaleveerenud suvalise tüübi (allakirjutanu) lahkelt vana tuttavana 24 tunniks kampa võtsid. Ja ma ei saa jätta mainimata, et mulle meeldib teie suhtumine - kui võetakse õlut, siis võetakse õlut, mitte ei sõideta kedagi/midagi katki.
Esimene maakondadevaheline rattasõit ja esimene paraad nüüd seljataga. Riided hakkavad ka kuivaks saama
KalleV
P.S. Mis veebi, strippi ja selle igavest jäädvustamist puudutab, siis... Khm... Mu meelest - vaatad korra kohapeal ära ja tehtud! Kui väheks jäi, siis on veeb ju täiskasvanute filme ja pilte niigi triiki täis...

Esimene maakondadevaheline rattasõit ja esimene paraad nüüd seljataga. Riided hakkavad ka kuivaks saama

KalleV
P.S. Mis veebi, strippi ja selle igavest jäädvustamist puudutab, siis... Khm... Mu meelest - vaatad korra kohapeal ära ja tehtud! Kui väheks jäi, siis on veeb ju täiskasvanute filme ja pilte niigi triiki täis...

Sõidan nagu vana mees. Nagu väga vana mees...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.