VIII Õllemoto 20 - 22 juuli 2007 Saaremaal

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Priit mis puututab ilmselt Sinu poolt kirjeldatud mc39 laagri ees olevasse auto diskosse siis - see toimus kuskil nelja-kui mitte viia ajal laupäeva öösel, vastu pühapäeva. Ma siiani imestan, et ma suutsin sebrlingu katuseluugist välja mahtuda :P Lahe oli - ära ole kuri. BTW muusika mis tuli seda ei mäleta, aga sellel seltskonnal oli veel juua järel :P
Edasi mis puudutab mingeid tölle, kes ronisi või tulid lihtsalt mototoobri alale, siis turvamehed viskasid neid reipalt välja. Sattusin ka ise oma nina Pühapäva varahommikul toppima antud olukorda, kuna arvasin et turvamees on mõne ratturiga kuri - selges et kõrval telkla jobu oli!
Ning mis puudutab puhumist, siis need kes täispeaga või pigem jääknähtudega sangast maha võeti olid selles ise süüdi.
Puhuda sai nii väravas, kui ka toobri sissepääsu lähedal politseidele, kes hea meelega abistasid. Ise ootasin nii laupäeval, kui pühapäeval päris mitu tundi sõiduluba.

Tegelt imelik, mina kes alati virisen - seekord ei virise kohe ültse ja ütlen - hea ja vägev üritus oli, nii korralduse, ilma - kui seltskonna poolt kellega sai koos oldud.

Ja Pühapäeval suppi õlletopsis süüa/juua on ka lahe :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”