Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
90. Või 100, mitte rohkem. Kui seltskonnast kellegile sõidukiirus ei sobi, siis sätime kõige aeglasema järgi... Meie ei jäta kedagi maha...Rõve Hübriid kirjutas:tervist !
tahtsin küsida et need kes te neljapäval treffile lähede et mis on teie umbkaudne sõidukiirus.....siis teaks kas ronin sinna poe ette või võtan teatud edumaa endale.....jube pop ikka oleks kui jõuaks kõik koos kuremaale:)
taav
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
ma vist kui tuju on hüppan ka KTM iga ja Kahe pegassoga kampaKuzmitz kirjutas:90. Või 100, mitte rohkem. Kui seltskonnast kellegile sõidukiirus ei sobi, siis sätime kõige aeglasema järgi... Meie ei jäta kedagi maha...Rõve Hübriid kirjutas:tervist !
tahtsin küsida et need kes te neljapäval treffile lähede et mis on teie umbkaudne sõidukiirus.....siis teaks kas ronin sinna poe ette või võtan teatud edumaa endale.....jube pop ikka oleks kui jõuaks kõik koos kuremaale:)
taav
aga üle 110 ei viitsi lasta
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Üle 110417 kirjutas:ma vist kui tuju on hüppan ka KTM iga ja Kahe pegassoga kampaKuzmitz kirjutas:90. Või 100, mitte rohkem. Kui seltskonnast kellegile sõidukiirus ei sobi, siis sätime kõige aeglasema järgi... Meie ei jäta kedagi maha...Rõve Hübriid kirjutas:tervist !
taav
aga üle 110 ei viitsi lasta

-
Teema algataja
taga-, esi- või hoorattal....vahet pole 110 on tõesti natuke liiast võibolla ...... aga mitte võimatu....iseasi kas sel mõtet oleks ..... probleem on selles et kihutades saab ju liiga ruttu kohale.....igoril pole sauna veel tuldki tehtud 
aga nagu üteldi...probleemi pole ....keegi ei jää maha .....tulen mõned minutid hiljem aga maha ei jää
taav

aga nagu üteldi...probleemi pole ....keegi ei jää maha .....tulen mõned minutid hiljem aga maha ei jää

taav
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
tedre kirjutas:Mõtteainet et mitte liiga ruttu kohale saada:
kulgeks marsruudil Rakvere-Inju-Eipri-Simuna-Sadala-Kuremaa.
Maad on sama kui Jõgeva kaudu (mingi 1-2 km lühem), sõita jällegi huvitavam. Kruusa tuleb ca 30 km.
Nädalaid 2 tagasi sõitsin seda trassi,muud ei oska öelda kui sõrmed püsti,väga kaif!
Ahhaa- mõni ikka mäletab!!! Piloot- sa oled pärasttreffijoomad maha maganud vä?piloot kirjutas:Noooh, Raiped! Toss väljas mis???On kellelgi nädalavahetuseks miskiseid plaane? Treff on juba mägede taga ja peaks hakkama juba nagu klaariks puhuma...
Egas midagi, homme tsikkel kuuri alt välja, telk külge installida, seljakott õlut ja liha täis ning sõidame kusagile grillima?! Või? On üldse nii kiirelt huvilisi tekkimas?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Pole jah, kusagile jõudnud, suvepäevadele oleks äärepealt jõudnud aga kolm päeva jäi puudu...Kuzmitz kirjutas:Ahhaa- mõni ikka mäletab!!! Piloot- sa oled pärasttreffijoomad maha maganud vä?piloot kirjutas:Noooh, Raiped! Toss väljas mis???On kellelgi nädalavahetuseks miskiseid plaane? Treff on juba mägede taga ja peaks hakkama juba nagu klaariks puhuma...

Tegelt ka, kusagile võiks kurnida küll...
Jaa, raske on su elu...piloot kirjutas:Pole jah, kusagile jõudnud, suvepäevadele oleks äärepealt jõudnud aga kolm päeva jäi puudu...Kuzmitz kirjutas:Ahhaa- mõni ikka mäletab!!! Piloot- sa oled pärasttreffijoomad maha maganud vä?piloot kirjutas:Noooh, Raiped! Toss väljas mis???On kellelgi nädalavahetuseks miskiseid plaane? Treff on juba mägede taga ja peaks hakkama juba nagu klaariks puhuma...
Siis ei hakanud enam minema sest isegi Kotkapoegadel olid arvatavasti plafoonid sirgu ja gps-i peal suurelt kiri "ärasõit"...
![]()
Tegelt ka, kusagile võiks kurnida küll...
A tegelt, Raiped, saaks nt Sõmmi Satoilis kokku (laupäeval 11.08. kell 15.00) koos padajänniga ja kulgeks kusagile telkima? Kuhu, seda ma ei tea. Aga kohaletulnutest keegi peab teadma. Kes, ma ei tea... Teeks nii mõnegi õlle, grilliks miskit surnud looma liha ja joriseks niisama? Kui huvilisi on, siis kannan ette ka oma nägemuse RR-st ja kuulame ka kohalolijaid. Või mis?
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
No terekest kõigile Raibetele! Olen homme pritsus tööl Kundas, kui teil kuhugi väga kaugele pole plaanis reisida, siis tulge mulle Kunda komandosse külla. Saate Kunda rannas ujumas käia, ja kohalike vaatamiväärsutega tutvuda,õhtul võite meie tagahoovis telkida,grillida ja võrku mängida kui huvi on. Pühapäeval teeks ka siis väikse tripi kaasa, ja siis igaüks oma urgu tagasi. Rattad saab ööseks ilusti varju alla ja telkimisruumi meil on. Selline ketserlik mõte siis 

Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee 

-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Uhoh JAHJAH!!! Grilli tahaksluix kirjutas:No terekest kõigile Raibetele! Olen homme pritsus tööl Kundas, kui teil kuhugi väga kaugele pole plaanis reisida, siis tulge mulle Kunda komandosse külla. Saate Kunda rannas ujumas käia, ja kohalike vaatamiväärsutega tutvuda,õhtul võite meie tagahoovis telkida,grillida ja võrku mängida kui huvi on. Pühapäeval teeks ka siis väikse tripi kaasa, ja siis igaüks oma urgu tagasi. Rattad saab ööseks ilusti varju alla ja telkimisruumi meil on. Selline ketserlik mõte siis

Terv,
Villem aka Villu aka Madis
Villem aka Villu aka Madis

Röösk. Tehtud. Lähme. Kas keski teab ka, kus Kundas see pritsungivärk on?luix kirjutas:No terekest kõigile Raibetele! Olen homme pritsus tööl Kundas, kui teil kuhugi väga kaugele pole plaanis reisida, siis tulge mulle Kunda komandosse külla. Saate Kunda rannas ujumas käia, ja kohalike vaatamiväärsutega tutvuda,õhtul võite meie tagahoovis telkida,grillida ja võrku mängida kui huvi on. Pühapäeval teeks ka siis väikse tripi kaasa, ja siis igaüks oma urgu tagasi. Rattad saab ööseks ilusti varju alla ja telkimisruumi meil on. Selline ketserlik mõte siis
Luix, usu mind- leidub piisavalt lolle, kes tulevad kah!
Villem- natuke pead ikka ise kah grillima

-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
pritsumaja asub staadioni 4. Kui Rakverest tulla siis Kunda pensukast mööda, mäest alla tuleb T ristmik,sealt vasakule ja kuni lõpuni välja ja seal juba näete ise.Kui kindel plaan tulla, siis helistage ette, äkki ma kuskil lahinguväljal parajasti ja ei saa teid võõrustada, aga jään huviga ootama! :lol:tel.5271367
Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee 

Nu nii- ma kell 15.00 Sõmeru Statoilist stardin Kunda poole. Kui herr Luix tuld kustutamas, siis ootame ära. Võiks küll ilusaid ilmasid ä kasutada ja veeta mõnus õhtupoolik Kundas. Ujuda, grillida ja vaadata pritsungimeeste tegemisi... Et siis, kel võimalust, äkki ühineb minuga... Ma ikka selle sinise Transalpigaluix kirjutas:pritsumaja asub staadioni 4. Kui Rakverest tulla siis Kunda pensukast mööda, mäest alla tuleb T ristmik,sealt vasakule ja kuni lõpuni välja ja seal juba näete ise.Kui kindel plaan tulla, siis helistage ette, äkki ma kuskil lahinguväljal parajasti ja ei saa teid võõrustada, aga jään huviga ootama! :lol:tel.5271367

Viimati muutis Kuzmitz, 10 Aug 2007, 22:26, muudetud 1 kord kokku.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
kas see sinine mis liigub patroli taga järelkärusKuzmitz kirjutas:Nu nii- ma kell 15.00 Sõmeru Statoilist stardin Kunda poole. Kui herr Luix tuld kustutamas, siis ootame ära. Võiks küll ilusaid ilmasid ä kasutada ja veeta mõnus õhtupoolik Kundas. Ujuda, grillida ja vaadata, pritsungimeeste tegemisi... Et siis, kel võimalust, äkki ühineb minuga... Ma ikka selle sinise Transalpigaluix kirjutas:pritsumaja asub staadioni 4. Kui Rakverest tulla siis Kunda pensukast mööda, mäest alla tuleb T ristmik,sealt vasakule ja kuni lõpuni välja ja seal juba näete ise.Kui kindel plaan tulla, siis helistage ette, äkki ma kuskil lahinguväljal parajasti ja ei saa teid võõrustada, aga jään huviga ootama! :lol:tel.5271367
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
tulin just sõidust, pea veel uimane suurest puhumisest, mida pol. maardu lähedal korraldas, 3*pritsisin tatti torusse krt. igakord kaine
aga rakvere motorahvas, tehke siuke Erna retk, motoversioonis, teil ju üks tsikkel andis hiljuti kuuma, et saaks pol. eest jugama.
hakkaks rakvere poolt tulema ja iga käänu ja muu ohtliku kohapial teeks lõket, analüüsiks olukorda, nõrganärvilised taoksid riste jne.
solvuda pole lubatud
ja veel, kui kundarahvas keski tunneb villu naabrit, tervitusi moskvast

aga rakvere motorahvas, tehke siuke Erna retk, motoversioonis, teil ju üks tsikkel andis hiljuti kuuma, et saaks pol. eest jugama.
hakkaks rakvere poolt tulema ja iga käänu ja muu ohtliku kohapial teeks lõket, analüüsiks olukorda, nõrganärvilised taoksid riste jne.

solvuda pole lubatud

Möh???speedvana kirjutas:tulin just sõidust, pea veel uimane suurest puhumisest, mida pol. maardu lähedal korraldas, 3*pritsisin tatti torusse krt. igakord kaine![]()
hakkaks rakvere poolt tulema ja iga käänu ja muu ohtliku kohapial teeks lõket, analüüsiks olukorda, nõrganärvilised taoksid riste jne.![]()
solvuda pole lubatud
Üks vennike läks jah vähe käest ära, a ei tea, kes see siuke oli... "ainult 208 km/h" sai kätte

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.