Rakvere mehed, organiseerume?

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Rõve Hübriid

Lugemata postitus Postitas Rõve Hübriid »

tervist !

tahtsin küsida et need kes te neljapäval treffile lähede et mis on teie umbkaudne sõidukiirus.....siis teaks kas ronin sinna poe ette või võtan teatud edumaa endale.....jube pop ikka oleks kui jõuaks kõik koos kuremaale:)

taav
Kasutaja avatar

jim
Tsikkel: XJ 900S Div, KLX 650C, FJR1300
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jim »

Tauno kirjutas:
Kas reede õhtul ka treffile minejaid on u samal ajal 18.30 jälle?
Ma üritan ka Raja poe juurest startida reedel 18:30 paiku treffile.

Teema algataja
Bombardier

Lugemata postitus Postitas Bombardier »

Üritaks ka siis reedel kaasa tulla, mul küll üks tegemine kl 16 paiku, võibolla ei jõua päris 18.30-ksvalmis . 19 oleks mulle sobivam kui keegi kannatab oodata :P
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Rõve Hübriid kirjutas:
tervist !

tahtsin küsida et need kes te neljapäval treffile lähede et mis on teie umbkaudne sõidukiirus.....siis teaks kas ronin sinna poe ette või võtan teatud edumaa endale.....jube pop ikka oleks kui jõuaks kõik koos kuremaale:)

taav
90. Või 100, mitte rohkem. Kui seltskonnast kellegile sõidukiirus ei sobi, siis sätime kõige aeglasema järgi... Meie ei jäta kedagi maha...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Kuzmitz kirjutas:
Rõve Hübriid kirjutas:
tervist !

taav
90. Või 100, mitte rohkem. Kui seltskonnast kellegile sõidukiirus ei sobi, siis sätime kõige aeglasema järgi... Meie ei jäta kedagi maha...
ma vist kui tuju on hüppan ka KTM iga ja Kahe pegassoga kampa
aga üle 110 ei viitsi lasta
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Kuzmitz

417 kirjutas:
Kuzmitz kirjutas:
Rõve Hübriid kirjutas:
tervist !

taav
ma vist kui tuju on hüppan ka KTM iga ja Kahe pegassoga kampa
aga üle 110 ei viitsi lasta
Üle 110 :roll: . 417- Rõve Hübriid on ju vana ja hea Dnepr... Ma küll täpselt ei tea, a tundub, et 110 on ikka vähe liiast...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

ma pidasin silmas tagarattal :lol: :lol: :lol:

Teema algataja
Rõve Hübriid

Lugemata postitus Postitas Rõve Hübriid »

taga-, esi- või hoorattal....vahet pole 110 on tõesti natuke liiast võibolla ...... aga mitte võimatu....iseasi kas sel mõtet oleks ..... probleem on selles et kihutades saab ju liiga ruttu kohale.....igoril pole sauna veel tuldki tehtud :)

aga nagu üteldi...probleemi pole ....keegi ei jää maha .....tulen mõned minutid hiljem aga maha ei jää :D

taav

Teema algataja
alek

Lugemata postitus Postitas alek »

Leidsime ikka varemaks aega ja oleme hoopis täna tulijad.
Seilasime teame!
Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

Mõtteainet et mitte liiga ruttu kohale saada :twisted: :
kulgeks marsruudil Rakvere-Inju-Eipri-Simuna-Sadala-Kuremaa.
Maad on sama kui Jõgeva kaudu (mingi 1-2 km lühem), sõita jällegi huvitavam. Kruusa tuleb ca 30 km.
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

korra kohal käidud ja telk isegi püsti pandud :)
nüüd uue hooga (ja uue koormaga) jälle, nii et ühinen 18.30 Raja juures
Kurema teel on lahtist kildu
Tsiklimees on tsiklimehele sõber

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

tedre kirjutas:
Mõtteainet et mitte liiga ruttu kohale saada :twisted: :
kulgeks marsruudil Rakvere-Inju-Eipri-Simuna-Sadala-Kuremaa.
Maad on sama kui Jõgeva kaudu (mingi 1-2 km lühem), sõita jällegi huvitavam. Kruusa tuleb ca 30 km.

Nädalaid 2 tagasi sõitsin seda trassi,muud ei oska öelda kui sõrmed püsti,väga kaif!
Kasutaja avatar

Raivo
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas Raivo »

Vabandame Rõve(da) Hübriidi ees (ma loodan, et kõk eilsed sõitjad ühinevad), et suutsime su eile ära kaotada. Pärast mõningast ootamist V-Maarja vahel käis Tauno kuni Assamallani sind veel otsimas, aga ei leidnud sind kusagilt. loodan, et midagi hullu ei juhtunud.
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

aga hübriid jõudis kohale! kerge hilinemisega, nagu ta lubas, kuid siiski kohal! vahepeal mootoriremi teinud, ja sadala marsruudil meid otsinud (mis ütleb et peab ikka enne starti asjad selgeks rääkida) aga raiped on kohal, biker.ee lipu lähedal :)
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

poroloon

Lugemata postitus Postitas poroloon »

ma siis ei tule-ma esindan rakveret saaremaal seal rinka võislustel.pealtvaatajana muidugi.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Noooh, Raiped! Toss väljas mis??? :lol: On kellelgi nädalavahetuseks miskiseid plaane? Treff on juba mägede taga ja peaks hakkama juba nagu klaariks puhuma... :wink:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Kuzmitz

piloot kirjutas:
Noooh, Raiped! Toss väljas mis??? :lol: On kellelgi nädalavahetuseks miskiseid plaane? Treff on juba mägede taga ja peaks hakkama juba nagu klaariks puhuma... :wink:
Ahhaa- mõni ikka mäletab!!! Piloot- sa oled pärasttreffijoomad maha maganud vä?
Egas midagi, homme tsikkel kuuri alt välja, telk külge installida, seljakott õlut ja liha täis ning sõidame kusagile grillima?! Või? On üldse nii kiirelt huvilisi tekkimas?
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

piloot

Kuzmitz kirjutas:
piloot kirjutas:
Pole jah, kusagile jõudnud, suvepäevadele oleks äärepealt jõudnud aga kolm päeva jäi puudu... :wink: Siis ei hakanud enam minema sest isegi Kotkapoegadel olid arvatavasti plafoonid sirgu ja gps-i peal suurelt kiri "ärasõit"... :arrow:
Tegelt ka, kusagile võiks kurnida küll...
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Kuzmitz

piloot kirjutas:
Kuzmitz kirjutas:
piloot kirjutas:
Pole jah, kusagile jõudnud, suvepäevadele oleks äärepealt jõudnud aga kolm päeva jäi puudu... :wink: Siis ei hakanud enam minema sest isegi Kotkapoegadel olid arvatavasti plafoonid sirgu ja gps-i peal suurelt kiri "ärasõit"... :arrow:
Tegelt ka, kusagile võiks kurnida küll...
Jaa, raske on su elu...
A tegelt, Raiped, saaks nt Sõmmi Satoilis kokku (laupäeval 11.08. kell 15.00) koos padajänniga ja kulgeks kusagile telkima? Kuhu, seda ma ei tea. Aga kohaletulnutest keegi peab teadma. Kes, ma ei tea... Teeks nii mõnegi õlle, grilliks miskit surnud looma liha ja joriseks niisama? Kui huvilisi on, siis kannan ette ka oma nägemuse RR-st ja kuulame ka kohalolijaid. Või mis?
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

No terekest kõigile Raibetele! Olen homme pritsus tööl Kundas, kui teil kuhugi väga kaugele pole plaanis reisida, siis tulge mulle Kunda komandosse külla. Saate Kunda rannas ujumas käia, ja kohalike vaatamiväärsutega tutvuda,õhtul võite meie tagahoovis telkida,grillida ja võrku mängida kui huvi on. Pühapäeval teeks ka siis väikse tripi kaasa, ja siis igaüks oma urgu tagasi. Rattad saab ööseks ilusti varju alla ja telkimisruumi meil on. Selline ketserlik mõte siis :evil:
Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

luix kirjutas:
No terekest kõigile Raibetele! Olen homme pritsus tööl Kundas, kui teil kuhugi väga kaugele pole plaanis reisida, siis tulge mulle Kunda komandosse külla. Saate Kunda rannas ujumas käia, ja kohalike vaatamiväärsutega tutvuda,õhtul võite meie tagahoovis telkida,grillida ja võrku mängida kui huvi on. Pühapäeval teeks ka siis väikse tripi kaasa, ja siis igaüks oma urgu tagasi. Rattad saab ööseks ilusti varju alla ja telkimisruumi meil on. Selline ketserlik mõte siis :evil:
Uhoh JAHJAH!!! Grilli tahaks :D Mehed rsk, homme Kundasse !!! :D
Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

Kuzmitz

luix kirjutas:
Röösk. Tehtud. Lähme. Kas keski teab ka, kus Kundas see pritsungivärk on?
Luix, usu mind- leidub piisavalt lolle, kes tulevad kah!
Villem- natuke pead ikka ise kah grillima 8) , ei jõua meie sulle ette anda...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

pritsumaja asub staadioni 4. Kui Rakverest tulla siis Kunda pensukast mööda, mäest alla tuleb T ristmik,sealt vasakule ja kuni lõpuni välja ja seal juba näete ise.Kui kindel plaan tulla, siis helistage ette, äkki ma kuskil lahinguväljal parajasti ja ei saa teid võõrustada, aga jään huviga ootama! :lol:tel.5271367
Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt
Kasutaja avatar

Kuzmitz

luix kirjutas:
pritsumaja asub staadioni 4. Kui Rakverest tulla siis Kunda pensukast mööda, mäest alla tuleb T ristmik,sealt vasakule ja kuni lõpuni välja ja seal juba näete ise.Kui kindel plaan tulla, siis helistage ette, äkki ma kuskil lahinguväljal parajasti ja ei saa teid võõrustada, aga jään huviga ootama! :lol:tel.5271367
Nu nii- ma kell 15.00 Sõmeru Statoilist stardin Kunda poole. Kui herr Luix tuld kustutamas, siis ootame ära. Võiks küll ilusaid ilmasid ä kasutada ja veeta mõnus õhtupoolik Kundas. Ujuda, grillida ja vaadata pritsungimeeste tegemisi... Et siis, kel võimalust, äkki ühineb minuga... Ma ikka selle sinise Transalpiga :?
Viimati muutis Kuzmitz, 10 Aug 2007, 22:26, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

417

Kuzmitz kirjutas:
luix kirjutas:
Nu nii- ma kell 15.00 Sõmeru Statoilist stardin Kunda poole. Kui herr Luix tuld kustutamas, siis ootame ära. Võiks küll ilusaid ilmasid ä kasutada ja veeta mõnus õhtupoolik Kundas. Ujuda, grillida ja vaadata, pritsungimeeste tegemisi... Et siis, kel võimalust, äkki ühineb minuga... Ma ikka selle sinise Transalpiga :?
kas see sinine mis liigub patroli taga järelkärus
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Jah, kolleeg "numbrikombinatsioon"- seesama Honda 8) . Nüüd liigub omal käel... Liikus ka enne. Lihtsalt viisin teise hooldusesse.
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

tulin just sõidust, pea veel uimane suurest puhumisest, mida pol. maardu lähedal korraldas, 3*pritsisin tatti torusse krt. igakord kaine :roll:

aga rakvere motorahvas, tehke siuke Erna retk, motoversioonis, teil ju üks tsikkel andis hiljuti kuuma, et saaks pol. eest jugama.
hakkaks rakvere poolt tulema ja iga käänu ja muu ohtliku kohapial teeks lõket, analüüsiks olukorda, nõrganärvilised taoksid riste jne. :lol:

solvuda pole lubatud
ja veel, kui kundarahvas keski tunneb villu naabrit, tervitusi moskvast 8)
Kasutaja avatar

Kuzmitz

speedvana kirjutas:
tulin just sõidust, pea veel uimane suurest puhumisest, mida pol. maardu lähedal korraldas, 3*pritsisin tatti torusse krt. igakord kaine :roll:

aga rakvere motorahvas, tehke siuke Erna retk, motoversioonis, teil ju üks tsikkel andis hiljuti kuuma, et saaks pol. eest jugama.
hakkaks rakvere poolt tulema ja iga käänu ja muu ohtliku kohapial teeks lõket, analüüsiks olukorda, nõrganärvilised taoksid riste jne. :lol:

solvuda pole lubatud
ja veel, kui kundarahvas keski tunneb villu naabrit, tervitusi moskvast 8)
Möh???
Üks vennike läks jah vähe käest ära, a ei tea, kes see siuke oli... "ainult 208 km/h" sai kätte :cry:
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

piloot

Luix, ära kutsu kurja karja... :twisted: Pärast on nii, et grilli panin ..., pritsumaja läks... :lol:
Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Kuzmitz

piloot kirjutas:
Luix, ära kutsu kurja karja... :twisted: Pärast on nii, et grilli panin ..., pritsumaja läks... :lol:
Hehee, herr lennumasina operaator- järgmiseks tuleme sulle külla! Tahad sa, või ei. Ja meid on palju :ner:
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”