Ketipingutamisest mootorrattal vibra sees?

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Regula kirjutas:
Millest üldse kett venib? Ma ostsin juuni keskil see aasta kogu uue komplekti kõik hammakat ja keti, kogu komplekt Regina oma ja veel 125cc ratas ka, et nagu mingit jõudu ka taga ei ole ja kett venib nagu mingi tatt. Pmst peale igat sõitu tuleb jälle pingutada kui viitsida, sest on ta ju väga lõdva. Natuke üle 1 kuu ja 2000km ja kett on juba täiesti pingutusruumi lõpus, ja varsti ma hakkangi ühte lüli vahelt ära võtma. Ma nagu imestan juba füüsiliselt, et kuidas metall nii palju venida saab. Ja veel et Regina firma ja 10 kw. Uskumatu. :shock:

Õlitan koguaeg ja hoian puhtana sodist.
Kas äkki sõidad palju tolmustel teedel ja kasutad mingit udupeent ketiõli? Mul oli Cagiva'ga sama probleem. Sõita tuleb paratamatult mööda kruusateid ja siinse tee tolm on eriliselt vastik dolomiiditolm. Peenike ja poeb nagu paha haigus igale poole vahele. Kasutasin spets ketiõlisid, üks uhkem kui teine ja samuti muudkui aga pingutasin ketti kuni lõpuks Motosurvivali üritusel Kalle muu jutu sees soovitas ketti õlitada tihti ja tavalise mootoriõliga kuna see lendab ketilt koos mustusega minema. Kogu keti venimise probleem kadus päevapealt nagu nõiavitsaga niikui loobusin neist kleepuvatest aerosoolmöginatest.

Muide kett ei veni, kett kulub. Sealt seest need väikesed põski ühendavad võllid kuluvad ja just abrasiivne tolm mis tihenite vahelt sisse pääseb teebki selle töö kiireks ja lõplikuks.
Suzuki GSX 750 Inazuma

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”