Riverman EMV 3 etapp 20.-22. juuli Pärnus
ojaaaa, super sõit. kokkuvõttes väga rahul.
6. stardikoht oli normaalne, aga start läks totaalselt pe**e ja esimeses kurvis olin 13-s... Esimese ringi lõpus olin 10s (protokollist arvutasin välja), kuna aga Kiiler pani välja ja 2st sõitsin mööda, siis sain kohaks 13... Jubeeee
Aga möödasõita oli nii kihvt, et võiks teine kordki taha jääda stardis!!! Kokkuvõttes 5. koht ja kaotus 2.le kohale ainult 7 sekundit ning ringid stabiilselt alla 59 sek (parim 58.390) on igati suurepärane... arvestades minu 14 kuulist mootorratturi staazhi
!
Ja kõige suuremad tänud Intzule, kelle väga super heade (s.t. korras) esiamortidega oli mul au sõita
.
Loodan, et ka enda omad Kuressaareks korda saan...
Ja tänud ka Veldile, kes on mind mu lühikese karjääri
jooksul palju aidanud
ja kelle mõnusas boksis sain luksuslikud 3 päeva veeta
ning tänu kelle abile tagaamordi seadistamisel võitsin kindlasti mitu kümnendikku ringi peale ....
6. stardikoht oli normaalne, aga start läks totaalselt pe**e ja esimeses kurvis olin 13-s... Esimese ringi lõpus olin 10s (protokollist arvutasin välja), kuna aga Kiiler pani välja ja 2st sõitsin mööda, siis sain kohaks 13... Jubeeee
Aga möödasõita oli nii kihvt, et võiks teine kordki taha jääda stardis!!! Kokkuvõttes 5. koht ja kaotus 2.le kohale ainult 7 sekundit ning ringid stabiilselt alla 59 sek (parim 58.390) on igati suurepärane... arvestades minu 14 kuulist mootorratturi staazhi

Ja kõige suuremad tänud Intzule, kelle väga super heade (s.t. korras) esiamortidega oli mul au sõita

Loodan, et ka enda omad Kuressaareks korda saan...
Ja tänud ka Veldile, kes on mind mu lühikese karjääri

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.