Riverman EMV 3 etapp 20.-22. juuli Pärnus
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Re: riverma
kuidas rada on? mis aega sõitsid?ristoj1 kirjutas:siis c-klassis sõitjaid küll,ma 2-kesi üks juba leedukad ja jutud otsa peaks ikka miskkit 15 ratast kokku saama,täna sai proovitud rada juba!!!
riverman
rada oli tuule tõttu suht koht palju liiva täis,kuna nüüd ju sinna mingi liiva küngas ehitatud ja asfalt kate jääb soovida nagu alati,aega täna ei võetud homme trenni ajal siis saab teada,aga ega midagi head loota ei ole 5 kord rajal üldse,niiet suht koht algaja
Rehvivahetus asub eraldi Firestarteri telgis (kohe pärast Rookie Teami (Nordea) telki ...mgm kirjutas:Ei tea kas keegi pakub ka väikest rehvivahetusteenust??? MUl oleks nimelt vaja enne kella 12 esirehv ära vahetada!!

P.S. alati insomnia kallal enne etappi.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Sa tule kohale ikka oma sõidu toimumise ajaksmgm kirjutas:Ning üks asi jäi mul veel täna uurimata et kas homme on vaja olla kohal nagu täna et oma sõidu toimumise ajaks (arvetades et jõuaks veel enne ka tehnilise kontrolli läbida) või on nagu juhendis kirjas et näiteks med kontroll ainult 9.00 ja 10.00 vahel??

Re: riverman
Loomulikult oli sepp olemas, nr E13 ta! Hästi sinine üleni siuke taristoj1 kirjutas:sepp olid kohal täna ve?? ei näinud??

Ja oi kuidas ta veel kiusas mind!Ooota kui tagasi tegema hakkan!!!

Müstika kui ilusad sõidud olid ja mis aegu sõidetixdream kirjutas:No jagage muljeid kes oli kohapeal sõitmas...

ja manager tegi ka maailmailusa sõidu, loodan et viimases kurvis kaotatud poodiumikoht kripeldama ei jää, vaid annab oopis saaremaaks indu juurde

-
-
anni kirjutas:Müstika kui ilusad sõidud olid ja mis aegu sõidetixdream kirjutas:No jagage muljeid kes oli kohapeal sõitmas...![]()
![]()
Rookie tonnis 56,7 ja Superbikes 3 meest alla 56. Vägaväga sheff nagu!
ja manager tegi ka maailmailusa sõidu, loodan et viimases kurvis kaotatud poodiumikoht kripeldama ei jää, vaid annab oopis saaremaaks indu juurde
... he hee... tnx.
selge on, et järgmine investeering on tabloo mehaanikule... ega sõidu ajal ei saa ikka muidu aru küll mis tagapool toimub. Kaks ringi enne lõppu, kui Madis must mööda tõmbas, pidin üllatusest välja panema... no ei oodanud teda kohe mitte. Ja siis viimase ringi viimane kurv oli küll piiri peal (tegelikult natukene küll üle piiri, pikaks ta ju läks)... a mis teha. selline see võidusõit on

Ilm oli kena, sõita oli erakordselt põnev ja mõnus. kõik, kes sõitsid jäid minu andmetel terveks (ehk siis seekord konte ei murtud).
...jälle üks kordaläinud päev.
Kuressaares reedel näeme siis.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

tükil ajal pole sellist võistlust näinud. hääl hakkas vahepeal kaduma

Pärtelpoegade sõit oli super.20 sekki kaotust ja rajalt välja sõita ning ikka kolmandaks...mega vaatepilt oli see.
rookiede 600 sõit oli lihtsalt häääää.. ilm oli hea, enda sõit oli ok (vb saab varsti ka paremini)... oleks vaid järgmine kord areng sama palju

maarjale õnnitlused uue naiste rajarekordi eest

kokkuvõtteks elu oli ilus

Kõrvalolijana oli vaatepilt super - kurvides sõitjaid vaadates on hing kinni ja süda jätab lööke vahele, sest kogu aeg on hirm, et NÜÜD lendab külili!
Ja kui kurvides veel lõigatakse... Prrrr... Uskumatu vaatepilt.
Mida aeg edasi, seda rohkem tundub, et ise vist küll selleks võimeline ei ole..
Ja kui kurvides veel lõigatakse... Prrrr... Uskumatu vaatepilt.
Mida aeg edasi, seda rohkem tundub, et ise vist küll selleks võimeline ei ole..

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
-
Aga mulle meeldis see,et c klassis oli nii palju osalejaid.18 on ikka päris palju.
enda aega sai parandatud,aga rahul pole ikkagi.
lihtsalt keeruline aeg ja mõtted olid liiga mujal. sõidu vigu oli nii meeletult ja sellest ka see välja sõitmine.ise õnnelik et jäin pysti
tore oli ka see,et sai shampust pritsida
BTW mul on kõige parem mehaanik!
enda aega sai parandatud,aga rahul pole ikkagi.
lihtsalt keeruline aeg ja mõtted olid liiga mujal. sõidu vigu oli nii meeletult ja sellest ka see välja sõitmine.ise õnnelik et jäin pysti

tore oli ka see,et sai shampust pritsida

BTW mul on kõige parem mehaanik!

-
start oli ainuke asi millega jäin rahuleristoj1 kirjutas:sepp sa oled ikka selle kiirendustel käimistega stardi väga heaks saanud´!!!super start igaljuhul sinupoolt

ise tegid ka väge hea stardi ju... krt see sinu esiratas tundus minu näole väga lähedal... lasin korra hoogu maha... sest oli tunne et vajud peale mulle tagarattal.. väga osav lyke oli see Sinult ja igati meeldis mulle see!
retsept!

Lõpuks ometi oli ka mul õnne, see oli siiani kindlasti mu parim sõit, kahju jah, et viimasel ringil 2 tüüpi mu'st mööda said, ei olnud ju aimugi, mis seal taga toimub, endal tulid mõned käiguapsud ja.. aga kui arvestada, et eestlastest olid mu ees vaid Madis, Eno ja Heigo, siis mille üle mul küll kurvastada
ja ikkagi minut juu!
ja see, et Heigo stardikurvis nagu kühvliga pooled kutid mu kõrvalt minema lükkas, oli ka tore

ja see, et Heigo stardikurvis nagu kühvliga pooled kutid mu kõrvalt minema lükkas, oli ka tore

-
Mina võin küll oma sõiduga vast rahule jääda. Stardis oli jah äge...Heigo välja suremine ehmatas vähe ära küll:P Aeg tuli lõpuks alla minuti
Sõidu lõpp oli küll äge, kui 2 ringi enne lõppu Enost mööda sain, ning tema viimasel ringil, viimases kurvis veel mööduda proovis, sihukesed sõidud mulle meeldivad:)

ojaaaa, super sõit. kokkuvõttes väga rahul.
6. stardikoht oli normaalne, aga start läks totaalselt pe**e ja esimeses kurvis olin 13-s... Esimese ringi lõpus olin 10s (protokollist arvutasin välja), kuna aga Kiiler pani välja ja 2st sõitsin mööda, siis sain kohaks 13... Jubeeee
Aga möödasõita oli nii kihvt, et võiks teine kordki taha jääda stardis!!! Kokkuvõttes 5. koht ja kaotus 2.le kohale ainult 7 sekundit ning ringid stabiilselt alla 59 sek (parim 58.390) on igati suurepärane... arvestades minu 14 kuulist mootorratturi staazhi
!
Ja kõige suuremad tänud Intzule, kelle väga super heade (s.t. korras) esiamortidega oli mul au sõita
.
Loodan, et ka enda omad Kuressaareks korda saan...
Ja tänud ka Veldile, kes on mind mu lühikese karjääri
jooksul palju aidanud
ja kelle mõnusas boksis sain luksuslikud 3 päeva veeta
ning tänu kelle abile tagaamordi seadistamisel võitsin kindlasti mitu kümnendikku ringi peale ....
6. stardikoht oli normaalne, aga start läks totaalselt pe**e ja esimeses kurvis olin 13-s... Esimese ringi lõpus olin 10s (protokollist arvutasin välja), kuna aga Kiiler pani välja ja 2st sõitsin mööda, siis sain kohaks 13... Jubeeee
Aga möödasõita oli nii kihvt, et võiks teine kordki taha jääda stardis!!! Kokkuvõttes 5. koht ja kaotus 2.le kohale ainult 7 sekundit ning ringid stabiilselt alla 59 sek (parim 58.390) on igati suurepärane... arvestades minu 14 kuulist mootorratturi staazhi

Ja kõige suuremad tänud Intzule, kelle väga super heade (s.t. korras) esiamortidega oli mul au sõita

Loodan, et ka enda omad Kuressaareks korda saan...
Ja tänud ka Veldile, kes on mind mu lühikese karjääri

mingid pildid avastasin eile siit...sepp kirjutas:keegi kindlalt tegicool200 kirjutas:kas keegi pilte ka tegi:
http://www.neija.lv/gallery/
seekord siis edestasid lõunanaabrite fotograafid meie omi pika puuga.
... ja mina olen alati vastu vaielnud, kui räägitakse, et eestlased on aeglase mõtlemisega...
oi kuttid te olete kiired rsk
varsti ei julge enam rajale tagasi naasedagi
speedskater oli he kui sain abiks olla ja su sõit sõitmata vähemalt ei jäänud
seoses siin võidusõidu vestlusega oleks samuti pakkuda minu endine kiire kallim zx10r kui kellegi huvi siis info ES või indrek.puhm@parex.ee või 555 20 159

speedskater oli he kui sain abiks olla ja su sõit sõitmata vähemalt ei jäänud

seoses siin võidusõidu vestlusega oleks samuti pakkuda minu endine kiire kallim zx10r kui kellegi huvi siis info ES või indrek.puhm@parex.ee või 555 20 159
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.