Disainikonkurss: "Biker'i II logo"

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Sellele herilasele/mesilasele tuleks suured ovaalsed silmad pähe teha, oleks pilt kohe sõbralikum ja kaoks no feari silmade jama ära! Leegid on ka ehk natuke ülepingutatud. Edu arendamisel!!!

E6ert

Lugemata postitus Postitas E6ert »

no minu arvamus on ,et selline herilane võiks olla.. mis tal häda?.. ega siis motomehed mingid hipid ka ei ole ju ,et mingit kuradi naerunägu ja jura vaja on.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Mina olen Biker.ee & Squashed Bug motiivi poolt.Ei pea alati logod hardcore ja karm ja cool värk olema.Ja btw, No Fear ei suhtuks eriti hästi sellesse asja.

EDIT: Mitte, et ma väidaks, et Herilane halb oleks, vastupidi - väga hea kujundus, ilusti tehtud :wink:
no minu arvamus on ,et selline herilane võiks olla.. mis tal häda?.. ega siis motomehed mingid hipid ka ei ole ju ,et mingit kuradi naerunägu ja jura vaja on.
A et motomehed peavad siis olema karmid kutid, kes hommikuti sügavad naelaga kõrva ja hambavahesid, joovad akuhapet, ajavad habet nüri ja roostes taskunoaga habet, kammivad terasharjaga 2 kuud pesemata juukseid, poti asemel situvad oma kiivrisse, tõmbavad selle pähe ja lähevad sõitma ja ning coolid olema? :)
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Primo kirjutas:
poti asemel situvad oma kiivrisse, tõmbavad selle pähe ja lähevad sõitma ja ning coolid olema? :)
Võibolla peakski tegema karmide meeste karmi maailma logo nende modifikatsioonidega.. eriti huvitab mind see, kui kiiver on taas ära võetud ja on alanud cool olemine. 8)

edit: lobaks läks, aga mul oli juba üleeile kiusatus see teema huumori alla tõsta.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

tttrrr
Tsikkel: cbr1000f, 300exc

Lugemata postitus Postitas tttrrr »

Minu arust võiks ka selle tigedad ja karmid olemise kõrvale jätta. Nii palju kui mina olen mootorratturitega kokku puutunud, siis kõik on toredad nalja ja napsivennad, kes peavad lugu heast huumorist ja kvaliteetsest alkoholist. peace (slap)
:bsmile:
Kasutaja avatar

tttrrr
Tsikkel: cbr1000f, 300exc

Lugemata postitus Postitas tttrrr »

Ja kuna see herilane on hästi tehtud, siis kasutasin teda natuke ära

Pilt
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Einoh, see viimane meenutab küll seda vana küsimust et - mis tuleb herilasele viimasena pähe kui ta vastu kiivriklaasi sodiks lendab. Vastus - tema enda perse!

Vabandust liiga otsese keelekautuse pärast :oops:
Harva kodus
Kasutaja avatar

S.S.D.D.

Lugemata postitus Postitas S.S.D.D. »

ozzipov kirjutas:
Pilt

Midagi sellist aretada?
Või mingi loomaga võiks seotus olla mitte tsikliga?
Mulle küll meeldib, 5+ 8) aga huivtab mis bike-mehed arvavad, sellel logol sümoolitseb nagu croomi moodi loomake :lol:

Herilase teema ka ok, aga sobib vast rohkem "lasteaia pikapäevarühma äratundiseks" liikluses :D
Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...

wckd

Lugemata postitus Postitas wckd »

teemaarenduseks..

Pilt
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Parim siiamaani,
Parimad*
Suzuki Katana Lc
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

panin sellele herilasele leegid sappa :lol:

Pilt
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Lugemata postitus Postitas Habib »

Rõõmsam nägu, leegid ära, asendame musta värvi roosaga.....jne. Äkki lõikame siis lihtsalt kusagilt Kelloggs´i paki pealt rõõmsa näoga mesilase välja ja kleebime oma paakide peale :twisted: Jääb kulusid ka kohe vähemaks ja saame sama raha eest pulgakommi osta. Sry kogu selle posti pärast, tean et ei ole informatiivne aga see asi siin kisub NII KRDI p*** kätte.... :evil:
Lambad on siin ja... lambad on sääl...

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

wckd kirjutas:
teemaarenduseks..

Pilt
Hm, esimesel on liiga weirdod silmad, teine on muidu lahe, kuid krossika kiiver :p (krossimeestele peaks kyll hästi sobima). Kolmas on täitsa hea juba, leegid ka tagasi panna ja ongi valmis.

Neljandana võiks proovida üldse ilma silmadeta, kuid krossikiivri asemel tavaline kinnine kiiver (nagu kolmandal). Ja viiendaks sama, kuid natuke väiksema visiiriga?

Muide, teise idee (satikas klaasi peal laiaks litsutud) vastu pole mul ka midagi. Ainult, et keegi võiks visanditest asja natuke kaugemale aretada :)

wckd

Lugemata postitus Postitas wckd »

intz kirjutas:
wckd kirjutas:
teemaarenduseks..

Pilt
Hm, esimesel on liiga weirdod silmad, teine on muidu lahe, kuid krossika kiiver :p (krossimeestele peaks kyll hästi sobima). Kolmas on täitsa hea juba, leegid ka tagasi panna ja ongi valmis.

Neljandana võiks proovida üldse ilma silmadeta, kuid krossikiivri asemel tavaline kinnine kiiver (nagu kolmandal). Ja viiendaks sama, kuid natuke väiksema visiiriga?

Muide, teise idee, satikas klaasi peal laiaks litsutud, pole mul ka midagi. Ainult, et keegi võiks visanditest asja natuke kaugemale aretada :)
Põhmst on nüüd sedapidi et ma teen sellest putukast oma 8-9 varianti.. universaalne / kuri-sõbralik / krossikiivriga-kinnise kiivriga / leekidega-leekideta / naissoost / blah-blah / yada-yada / ... kõigile oma.. ja olenemata sellest, kas tast saab biker.ee ametlik osa või mitte, teeks ma hea meelega neist hiljem kleebised / embleemid vms. ja kel huvi, võib mulle märku anda ja saab korraldada.. tikandeid või võtmehoidjaid.. koos nimega või ilma, või oopis sarvede või sabaga.
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Noo krt , niipalju kui on erinevaid inimesi , niiaplju on kah erinevaid soove/arvamusi. Sellise hulga inimeste korral onju raske otsustada. Ühel üks , teise teine ja kolmandale hoopis kolmas.

Teeks äkki nii , et krossikiivriga putukas krossimeestele, bikekiivriga bikemeestele ja kroomimeestele saab sealt kah väikse nokitsusega sobiliku putuka. Nii oleks kõik rahul ja asi mitmekülgne.

Ärge kõvasti lööge , see oli lihtsalt mõte kuna praegu aetakse taga võimatut IMO

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

[quote="Salvo Kelk"]panin sellele herilasele leegid sappa :lol:

ma vaatan,et peale leekide oled ka kotid sappa joonistanud

:lol:
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Mesilane on iseenesest lahe, aga kui ta peaks olema logo, siis võiks ta olla olenemata kiivrist, silmadest jne kuidagi sõbralikuma kehakeelega :lol: Pe*se ees ja nõel püsti ei sümboliseeri ilmselt väga rahumeelselt tegelast aga kui tahetaksegi kurja imagot, siis võivad ju ka kurjad silmad olla. :roll: Peab muidugi tunnistama, et "sõbralikum kehakeel" ei pruugi olla nii effektne kui praegu. :D
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

No_name kirjutas:
Noo krt , niipalju kui on erinevaid inimesi , niiaplju on kah erinevaid soove/arvamusi. Sellise hulga inimeste korral onju raske otsustada. Ühel üks , teise teine ja kolmandale hoopis kolmas.

Ärge kõvasti lööge , see oli lihtsalt mõte kuna praegu aetakse taga võimatut IMO
Eiei. Erinevaid variante wckd-le pakkusin välja selleks, et oleks kohe kõik erinevad variandid silma all, et parem valida oleks. Lõpuks võib ju vingemad 5 või 10 kõigist välja valida ja polli teha vms :)

Kleepsudena võib muidugi terve persetäie erinevaid teha (modifikatsioonid põhilogost), kuid ühe keskse universaalse logo võiks ka siiski välja valida. Ise arvasin, et tavaline full-face kiiver on just suhteliselt neutraalne. Tavainimesele vaevalt, et selline kiiver ainult bike'ga seostub, vaid mottorratta/mootorratturiga üldiselt (kui kuskil leidub ka vihje, et tegemist tsikli, mitte F1 vms teemaga) :). Kõik teised kiivritüübid ju seostuvad veel enam mingi konkreetse grupiga kui see. Sel juhul peaks meie triibuline üldse ilma kiivrita olema? Sellega küll nõustuda ei taha :/
Või mis?
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

wckd kirjutas:
teemaarenduseks..

Pilt

vohh :) hakkab looma. Vahest tehakse mõni asi nii hea, et pead enda sees veits ringi vaatama ja küsima, kas ma just mitte seda ei tahtnud? :)
See keskmine fighter-mumm on 5+. Proovi sinna kuskile veel biker.ee kiri ka panna ja siis vaatame edasi :)

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Gringo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gringo »

Motopaks kirjutas:

See keskmine fighter-mumm on 5+. Proovi sinna kuskile veel biker.ee kiri ka panna ja siis vaatame edasi :)

motokas
Aga keskmisel võiks ka ikka mingi pilk läbi kumada muidu jääb selline ilmetu olemisega.
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Kui mesilase nõel on liiga kuri mõnele võiks (leebe näoga lapiku) parmu motiivi kasutada. :lol:
Aga parmu motiivi võib keegi jälle alkoholiga seostama hakata...jne....

zhark
Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas zhark »

ping kas kardad, et siis saavad Kotkapojad omale uue logo?
Ride And Die, But Do It Young
5293 569
Pilt
Kasutaja avatar

Iceman
Tsikkel: Buell xb12xt
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Iceman »

saqu kirjutas:
Mesilane on iseenesest lahe, aga kui ta peaks olema logo, siis võiks ta olla olenemata kiivrist, silmadest jne kuidagi sõbralikuma kehakeelega :lol: Pe*se ees ja nõel püsti ei sümboliseeri ilmselt väga rahumeelselt tegelast aga kui tahetaksegi kurja imagot, siis võivad ju ka kurjad silmad olla. :roll: Peab muidugi tunnistama, et "sõbralikum kehakeel" ei pruugi olla nii effektne kui praegu. :D
Kui te nii sõbraliku tahate siis ma juba tegin pane voi laste jalgrattale :P
http://iceman.pri.ee/biker.html aga ka minu arust on wckd tehtud keskmine praegustest parim 8)
http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Iceman kirjutas:
saqu kirjutas:
Kui te nii sõbraliku tahate siis ma juba tegin pane voi laste jalgrattale :P
http://iceman.pri.ee/biker.html aga ka minu arust on wckd tehtud keskmine praegustest parim 8)
sellisega võiks helkureid teha mingi heategevusprogrammi raames :)

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

lynxitar
Tsikkel: Honda VT600C Shadow

Lugemata postitus Postitas lynxitar »

Selge autokool ka oma maskotiks on sellise mutuka võtnud
http://www.selge.ee/cms/www?node=1
Kasutaja avatar

tonytonn
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tonytonn »

selge see et autojuhid püüavad meist palju rohkem putukaid kinni, oma eelis on midugi rekkatel ja bussidel suure pinna tõttu :)
don`t worry, drive happy!
Pilt

kaos

Lugemata postitus Postitas kaos »

wckd kirjutas:
teemaarenduseks..

Pilt

Jep see keskmine sobiks just kõige paremini, endale see meeldib ja kohe väga palju meeldib..:D
Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

wckd kirjutas:
teemaarenduseks..

Pilt
Keskmisele leegid taha ja alla biker.ee. Mis arvate?
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Kasutaja avatar

analoog

Lugemata postitus Postitas analoog »

Mis värk kõigil nende leekidega on? Mitte ma ei mõista :P
Endale samuti meeldib see keskmine ja ILMA leekideta. Leegid tuletavad mulle meelde vana 3nda seeria bemarit ja rullis nokka. Tavaks oli siis rontidele leeke maalida igale poole :S

faithinchaos

Lugemata postitus Postitas faithinchaos »

täitsa hea
Suletud

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”