Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
Mõned nädalad tagasi käisin rattaga Soomes ja seal sõitsin ca 600km. Alguses olin ise aktiivsem pool ja lehvitasin igale tsikistile, kes vastu tuli. Kuid vastu tõstsid käe vaid üksikud.
Nädalavahetusel tegin väikese sõidu ka Tallinnast Haapsallu ja vaatasin huviga, kui palju mehi siin kätt jaksab tõsta. Positiivne üllatus oli see, et käega viipas 100% ratturitest ja vatu tulevaid rattaid oli kümneid.
Nädalavahetusel tegin väikese sõidu ka Tallinnast Haapsallu ja vaatasin huviga, kui palju mehi siin kätt jaksab tõsta. Positiivne üllatus oli see, et käega viipas 100% ratturitest ja vatu tulevaid rattaid oli kümneid.
Täpselt sama siin.....ja üldjuhul kui olen parajasti ise liikumas siis kohapeal seisjad käituvad samamoodi.joki kirjutas:noogutamine on täitsa norm.ma lehvitan isegi siis kui ise seisan kuskil parklas tsikli juures ja mõni motomees mööda sõidab.:Dpikalt käsi püsti.
Tsiklimeeste ühtekuuluvus ja üksteise abistamine on üldse viimasepeal. Mõned päevad tagasi sõitsin sõbraga Treppojalt Laulasmaa poole ning jäime tee äärde korraks seisma, et kontrollida tsiklit (jama oli selles, et vahepeal tahtis starter peale käivitamist ikka tööle jääda). Seisime tee ääres ning täitsa juhuslik bikevend sõitis mööda ja jäi kohe seisma ning uuris kas midagi viga, et saab äkki aidata

rohelisus muutub aja jooksul......M.K kirjutas:Kas metsaradadel viibatakse ka või on see ainult tänavate teema ?![]()
Roheline olen.
Ei tahaks küll tõreleda, aga olen siiski arvamusel, et Sa oleks võinud valida kasutajanime, mille erinevus juba olemas olevast (M.K.) oleks suurem kui pelgalt 1 väike kirjavahemärgike
OT: Ei tahaks nõus olla. Väidad, et ta meelega otsis ohvri kelle nimele võimalikult sarnane regada? Tõenäoliselt polnud tal sinu olemasolust aimugi :)M.K. kirjutas:Ei tahaks küll tõreleda, aga olen siiski arvamusel, et Sa oleks võinud valida kasutajanime, mille erinevus juba olemas olevast (M.K.) oleks suurem kui pelgalt 1 väike kirjavahemärgike
Teemasse. Mul hakkab ka varsti tsiklikool, loodetavasti leian ka julgust käsi lenksult tõsta :)
Mul juba rolleri seljas 3 aastat täis tiksunud ja väga palju lehvitanud, alati püüan kaugelt juba käega viibata, et teine kah ikka aru saaks, et ma tervitan teda, muidugi ka siis, kui tagant on näha üht tuld tulemas, siis viskan kah pöidla püsti
paljud näitavad vastu kah kui must mööda sõidavad
aga on ka neid keda mitu korda päevas näed ja kordagi vastu midagi ei saa, aint vahivad järgi, mida see loll üritab.
aga jah, rohkem on ikka vastu kah tervitatud, eriti hea on mäkketõusu üritustele minna ja tulla, siis saad 100% tervituse vastu
mõni võtab hoo maha ja laseb taga peal minema j2lle 
ei väga hea komme.

ei väga hea komme.
M.K. kirjutas:rohelisus muutub aja jooksul......M.K kirjutas:Kas metsaradadel viibatakse ka või on see ainult tänavate teema ?![]()
Roheline olen.
Ei tahaks küll tõreleda, aga olen siiski arvamusel, et Sa oleks võinud valida kasutajanime, mille erinevus juba olemas olevast (M.K.) oleks suurem kui pelgalt 1 väike kirjavahemärgike
Mul ei teadnud, et sarnane kasutajatunnus juba olemas on. Võtsin lihtsalt oma nime esitähed. Meelega ei teinud.
The price of anything is the amount of life you exchange for it.
ma ei väida midagi. Ja ei arva ka nii. Lihtsalt leian, et pole kõige paremini õnnestunud kasutajanimevalik. Olen sügaval veendumusel, et see nimi tuleks ära muuta.intz kirjutas:OT: Ei tahaks nõus olla. Väidad, et ta meelega otsis ohvri kelle nimele võimalikult sarnane regada? Tõenäoliselt polnud tal sinu olemasolust aimugiM.K. kirjutas:Ei tahaks küll tõreleda, aga olen siiski arvamusel, et Sa oleks võinud valida kasutajanime, mille erinevus juba olemas olevast (M.K.) oleks suurem kui pelgalt 1 väike kirjavahemärgike![]()
Loodetavasti, austatud M.K, mõistad ja võtad midagi ette
Head käega tervitamist
M.K. kui sulle see ette jääb et tal väga sarnane kasutajatunnus juhtus siis võta sina mõne adminiga ühendust ja muuda enda oma ära. Ära pikka viha pea aga mai saa aru miks sa ise ei võiks nime ära muuta kui sulle ei meeldi et tal nii sarnane nimi on.
Seda et sinul see varem oli see ei näita midagi.
Käega tervitamine on tõesti tore
Kohe hea tunne tekib kui vastutulevad tsikklistid tervitavad.
Ise siiamaani rolleriga sõitnud ja nüüd siis mõneks ajaks auto peale. Kunagi kindlasti ka tsikkli omanikuks kui raha veits teenin
Seda et sinul see varem oli see ei näita midagi.
Käega tervitamine on tõesti tore

Ise siiamaani rolleriga sõitnud ja nüüd siis mõneks ajaks auto peale. Kunagi kindlasti ka tsikkli omanikuks kui raha veits teenin

Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

krt, väga OT-ks kisub, aga piipz (jei, kunagi võiks jälle UT-d teha), lase nüüd linti, kuidas sa kõiki neid nimesid erinevalt hääldad: ints, intz, inz, inc, intc 
Kõik sellised peaks siin foorumis ka täitsa olemas olema
Oma nime võiks ära muuta see, keda asi häirib. Ja mida peaks üldse kodanik MK tegema? Nüüd on juba kolm tegelast, kelle nime erinevuseks ainult punktid
Igaljuhul täiesti mõttetu teema IMO, pange erinevad avatarid ja signatuurid, kui väga häirib ja kui mõni mees ikka vahet ei tee või ei taha teha, siis logiseb tal endal midagi kuskil ilmselt.

Kõik sellised peaks siin foorumis ka täitsa olemas olema

Oma nime võiks ära muuta see, keda asi häirib. Ja mida peaks üldse kodanik MK tegema? Nüüd on juba kolm tegelast, kelle nime erinevuseks ainult punktid

Igaljuhul täiesti mõttetu teema IMO, pange erinevad avatarid ja signatuurid, kui väga häirib ja kui mõni mees ikka vahet ei tee või ei taha teha, siis logiseb tal endal midagi kuskil ilmselt.

-
- Tsikkel: GSR600
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Paar nädalat tagasi tulime Rapla kardirajalt ja vastutulev biker tegi tervituseks sõrm-püsti-randmega peakohal tiiru. Me võtsime hoo maha ja peagi oli seitsmekümne tsoon, mida valvas "fööniga mees"
Meil oli veel rinkatuhin sees ja tõenäoliselt oleksime valusa laksu kätte saanud.
Tänud hoiatajale! Respect!

Meil oli veel rinkatuhin sees ja tõenäoliselt oleksime valusa laksu kätte saanud.
Tänud hoiatajale! Respect!

Rohkem ilusaid ilmasid!
:)
Ise üritan ikka paljudele vastu tervitada ja neid ka ise tervitada. Samas see on jälle mõnus kui tuled kuskilt linnast väljas ja sulle sõidab vastu mingi bike kes tuleb suhteliselt suure kiirusega(ka linna sees) ja siis tervitab sind. See teeb tuju heaks.
:)
No varsti võib-olla sõidan ise rs125 ringi siiski ma tervitan edasi ja isegi rolleriga sõitjaid. Aga mõni tõesti ei tervita vastu kuigi mul endal on dt 50 r supermotard.
Aga selge kui näen salatirohelist siis tervitan kohe kindlasti

Aga selge kui näen salatirohelist siis tervitan kohe kindlasti

Üldjuhul tervitavad enamus...aga mul selline tore juhus, et hüppasin tsikli seljast korraks autorooli...ei viitsinud pükse ja saapaid maha ajada...tartus statoilis tankides tuli tsiklimees tankima ja viskas käe püsti...vot see tegi küll südame alt soojaks...oskasin vaid suurest jahmatusest kohmata et krt, olen sunnitud autoga sõitma 

1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200
faithinchaos kirjutas:need on need rullnokad kes bmw-st üle läksid bikeledele, kannavad lühikesi pükse ja hoiavad käsi lenkul, sest alati lisavad kiirust mööda minnes ja hoiavad juudasest kinni:D:D
huvitav ,aga nii see on .aga ka kallid tsopperimehed ei tervita .raha võim ei luba`???
jawa->yamaha 600 xj->yamaha 600 fazer -suzuki marauder 800
sõidan ja ei mölise
sõidan ja ei mölise
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.